Сдружение "Да запазим Корал": Кирил Петков и Лена Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може Петков да стане служебен министър. Те са за затвора

Сдружение "Да запазим Корал": Кирил Петков и Лена Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може Петков да стане служебен министър. Те са за затвора

Атанас Русев е председател на сдружение „Да запазим Корал“. Той написа във Фейсбук кратки коментари по повод скандала с измамата на Лена Бориславова и Кирил Петков, разкрита от сайта "Биволъ". Преди три години Петков и Бориславова фалшифицират подписи и документи на сдружението, за да може Петков да стане служебен министър на икономиката, тъй като по закон няма право да е в управителни съвети на неправителствени организации. С измамата Петков слага и свое подставено лице в управата на "Да запазим Корал", а Лена Бориславова внася фалшиви документи с фалшиво пълномощно в Агенцията по вписванията. Ето какво написа Атанас Русев, председател на "Да запазим Корал":

"Не само аз мога да потвърдя, но и 10 члена на сдружението, на които също са им подправени подписите. Арогантна наглост, фалшифицирани документи и подписи, с които се сменя Управителния съвет на сдружението! Лично "иконата" на Подмяната с ФАЛШИВО ПЪЛНОМОЩНО ОТ МОЕ ИМЕ внася всички фалшиви документи в Агенцията по вписванията с електронния си подпис. Ред извършени престъпления според Наказателния кодекс. Ако живеем в нормална държава отдавна щяха да са в затвора, както предвижда закона."

В коментарите си Атанас Русев добавя, че още преди повече от година е сезирал МВР, ДАНС, прокуратурата, но по внесените сигнали все още няма развитие и резултат.

Коментарът на Атанас Русев е написан под пост на Атанас Чобанов от сайта bird.bg, който преразказва разследването на "Биволъ" за измамата на Кирил Петков и Лена Бориславова. Ето какво написа Атанас Чобанов: 

Кирил Петков и Лена Бориславова са фалшификатори. Atanas Rusev може да потвърди!

На 10-ти май 2021 г. Радев издава Указа за назначаването на Петков, а на 12-ти той официално встъпва в длъжност.

На 13-ти май в 1:39 часа след полунощ, Лена Бориславова си изготвя фалшиво пълномощно с което може да се разпорежда напълно с гражданското сдружение „Да запазим Корал“ и подписва това пълномощно с фалшив подпис на Председателя на сдружението, Атанас Русев. Подписът на пълномощното не е саморъчно положен, а е изкопиран 1:1 от официални документи на сдружението, в случая спесимен на подписа на управителя на сдружението.

В същия тъмен нощен час са изготвени още серия неистински документи:

Протокол от Общо събрание на Дружеството на 06 май 2021 г., с една единствена точка в дневния ред, освобождаването на Кирил Петков от Управителния съвет на Сдружението. На негово място в Управителния съвет влиза никому неизвестният в Сдружението Мартин Драгулев, който унаследява целия бизнес на Кирил Петков. Драгулев е или управител, или в борда на директорите във всичките фирми на Петков. Не е трудно да се предположи, че е особено доверено лице на бившия Премиер и Лидер на ПП. На Протокола от Общото събрание също е поставен фалшифицирания подпис на председателя Атанас Русев. Тук подписа е изкопиран от старо пълномощно, издадено през 2019 г. Документът е подписан и от самият Мартин Драгулев, неизвестно защо и как. Протоколът е съставен на 13.05.2021 г. в 1:16 часа през нощта и завършен в 1.43 мин.

Декларация по чл. 13, ал. 4 от ЗТРРЮЛНЦ за истинността на гореописаните документи от името на Атанас Русев. На нея също е поставен фалшифицирания подпис на Атанас Русев. Документът е с дата 13.05.2021 г. съставен в 1:41 часа през нощта. Две минути след съставянето на фалшивото пълномощно на Лена Бориславова. Фалшифицираният подпис на Атанас Русев е един и същ и в двата документа и си личи, че е сканиран, а не саморъчно положен. Дори си личи квадратчето, с което софтуерно е отрязан само подписът.

Свързан текст: "Биволъ": Кирил Петков е влязъл във властта с фалшиви документи и измама 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Pierre

    28 Апр 2024 0:47ч.

    Фалшификация и държавна измяна? Къде е БГ Прокуратура? Ибрикчия та Р. Р. - защо мълчи и се крие?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ауууу, жива да не бях!

    28 Апр 2024 1:09ч.

    Абсолютно безумие е този човек да не е в затворническата лудница, а да дава интервюта! ПОТРЕС, ДАЧКОВ, ПОТРЕС!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А Петко Кирилов Петков номер 9...

    28 Апр 2024 7:38ч.

    ...не се е подписал?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • roso

    28 Апр 2024 13:07ч.

    ЗАЩО чак сега излиза тази информация??!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Галя

    28 Апр 2024 13:52ч.

    Щото сега разреших.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля Фанка

    28 Апр 2024 14:19ч.

    Лоша Галя, лоша.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    28 Апр 2024 0:54ч.

    А вие от кога сте наясно с този факт и кого уведомихте? 🤔

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    28 Апр 2024 9:48ч.

    Може и да е късно, но вече всички документи около тези хубавци трябва да се проверят !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • спанак V

    28 Апр 2024 11:49ч.

    А ти кой мислиш, че е пуснал сигнала до ДАНС?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пара Петков

    28 Апр 2024 1:03ч.

    Тъй, колко му е да сетиш, че Ленчето го е вкарала будалата Кирчо срещу дребни следобедни услуги?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    28 Апр 2024 1:12ч.

    Така наречената "промяна" беше създадена от БСП, ГЕРБ, ДПС, ДБ и Резидента РуменРадев, да прокара нелицеприятните неща, които западните ни партньори искат от нас, целта им беше да дойдат, да направят каквото се иска от тях и да си идат, затова всички заедно им пристанаха, но БОКО като видя възможност да се реабилитира, веднага ги удуши... шишко и той се опита, но образът му е много зацапан от новите му ибрици ДБ 😄🤭 Между другото, за тази цел първо беше създадена ИТН и то пак от Румбата, защото без Румбата уравнението нямаше да сработи, но те отказаха да извършат всичко това, за разлика от идиотчето кирчо. Казах ви, че без да им мигне окото, накрая и при бай ставри могат да го пратят, тъкмо ще отчетат дейност пред чужденците. Ако още има хора, които не разбират цялата схема, значи наистина си заслужавате всичко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димо

    28 Апр 2024 16:23ч.

    Госпожа рукола Z пак е пила от сутринта, все всмуква на Президента онуй.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ей Димо, кажи кое не е вярно?

    30 Апр 2024 13:36ч.

    Смешник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    28 Апр 2024 7:27ч.

    В случая Киро и сие са нарушили закона, но кой от политическата ни пасмина не го е правил?! Остава се с впечатлението, че някой партии не искат да "делят баницата" и с Киро и Кокорчо. От друга страна явно действията са продиктувани от евентуалния избор на Тръмп.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    28 Апр 2024 7:55ч.

    Е Гласчета, най-сетне написахте това, което пиша от 3 години. Че Киртака е лъжец и измамник. А защо трябваше да ме триете и забранявате да публикувам?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    28 Апр 2024 9:03ч.

    Значи не вие 3 години сте ползвали този профил за коментиране? Някой ви е фалшифицирал "подписа" (потребителското име)! Защото през последните 3 години съм виждал "подписани" от вас коментари, а в сайта има разобличаващи "Киртака" статии още от 2021 г. (Решението на КС, например). А пък Дачков още ноември 2021 г., в ТВ предавания, изразява сериозни съмнения относно читавостта на "ПП".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каква държавна измяна и измама?

    28 Апр 2024 8:01ч.

    Че от 35 години държава НЯМА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kiro Kradlivija ped....s

    28 Апр 2024 23:55ч.

    Киро Ментата сложи костоф и аверите му Бакърджиев и оня гешефтар мр 15% в малкия си джоб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МИХАЙЛОВ

    28 Апр 2024 9:01ч.

    ...ЛИЦАТА - КИРИЛ ПЕТКОВ, ЛЕНА БОРИСЛАВОВА, АСЕН ВАСИЛЕВ И СЕМЕЙСТВО ЛОРЕР ОЧЕВИДНО СА ПРОФЕСИОНАЛНИ ИЗМАМНИЦИ И ВЕЧЕ ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ... ...НО ЗАЕДНО С ТЯХ В ЗАТВОРА ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ И ВСИЧКИ ОНИЯ ПРОКУРОРИ / ВКЛЮЧИТЕЛНО ГЛАВНИТЕ ПРОКУРОРИ - ГЕШЕВ И САРАФОВ /, КОИТО НЕ ИМ ПОВДИГНАХА НИКАКВИ ОБВИНЕНИЯ ДОРИ КОГАТО КИРИЛ ПЕТКОВ ПОГАЗИ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ И С ЛЪЖА И ИЗМАМА И ДЕКЛАРАЦИЯ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ И С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО И С УМИШЛЕНО НАРУШЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ СТАНА МИНИСТЪР, А ПОСЛЕ - - ДЕПУТАТ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ... ...ОСВЕН ТОВА ЛИЦЕТО КИРИЛ ПЕТКОВ АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО ОРГАНИЗИРА И ИЗВЪРШИ ДОСТАВКИ НА ОРЪЖИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ФАШИЗИРАНАТА УКРАИНА НА СТОЙНОСТ НАД ПЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА... ...ОСВЕН ТОВА ЛИЦЕТО КИРИЛ ПЕТКОВ ИЗВЪРШИ ИЗМАМАТА С ДОСТАВКИТЕ НА РУСКИ ГАЗ ЧРЕЗ СВОИ ФИРМИ ПОСРЕДНИЦИ И В РЕЗУЛТАТ ЦЕНАТА НА ГАЗА ЗА БЪЛГАРИЯ СЕ ПОВИШИ С НАД ТРИДЕСЕТ ПРОЦЕНТА..., А ФИРМИТЕ ПОСРЕДНИЦИ ПРИБИРАТ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ПЕЧАЛБИ... ...АМИ ДАЛАВЕРИТЕ - "ДЖЕМКОРП" И "ЧАТАЛДЖА"... ...Е КАКВИ ОЩЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШАТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ТИЯ ГАДОВЕ - ЕНИЧАРИ НА САЩ, КАКВИ И КОЛКО ОЩЕ ЩЕТИ ТРЯБВА ДА НАНЕСАТ НА БЪЛГАРИЯ..., ...ОЩЕ КОЛКО ИЗМАМИ И ОЩЕ КОЛКО ГРАБЕЖИ, ОЩЕ КОЛКО ГАВРИ ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШАТ ТИЯ БЪЛГАРОМРАЗЦИ И БЪЛГАРОУНИЩОЖИТЕЛИ ТИЯ ЕНИЧАРИ, МАРИОНЕТКИ И ПОМИЯРИ НА САЩ... ...ТИЯ НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НАЧЕЛО С КИРИЛ ПЕТКОВ..., ...ЧЕ НАЙ - ПОСЛЕ БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА ДА ИМ ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЯ И ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ОСЪДЕНИ И ВКАРАНИ В ЗАТВОРА, КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО.... ...КЪДЕ Е ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СЕГА... - САРАФОООООФ СЪБУДИ СЕ БЕ... - ПРЕЗИДЕНТА ЗАЩО МЪЛЧИ... - ИМА ЛИ ДАНС НА ТАЯ ТЕРИТОРИЯ... - ИМА ЛИ КПКОНПИ... - ИМА ЛИ МВР... - ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ ДЕЙСТВАЩИ БЪЛГАРСКИ ИНСТИТУЦИИ... - ИМА ЛИ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ - ИМА ЛИ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ... - ИМА ЛИ НАРОД НА ТАЯ РОБСКА ЗЕМЯ... ....ИЛИ ЗЕМЯТА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ОТНОВО Е РОБСКА ЗЕМЯ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Али Луя

    28 Апр 2024 9:11ч.

    Просто Шмекер-авантюрист. Либералният им електорат също се състои преимно от градски тарикатчета, с усещане за някакъв културен и обществен елит, отраснал между два рафта западна литература , куп кукундрелски филми и дъдлъъъг стаж по барове и кухи събития. Нещо като бунтари, всъщност плямпала с хаотични ценности, които се огъват конформистки при истински предизвикателства, с особена грижа за имиджа си сред себеподобните си. Двойнствени и объркани, често цинични, ориентирани към лесен достъп до блага и постижения. Модерни претенциозни ганювчета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ Али Луя - поздравления за коментара!

    28 Апр 2024 10:37ч.

    Модерни претенциозни ганювчета. - В десетката, обаче буди повече страх, отколкото присмех, понеже ще повлекат българската нация към претопяване, точно като героят "франсето" от "Криворазбраната цивилизация" и робство пред чужди антибългарски ценности. Все пак досега здравомислещите българи са били по-силни от подлогите. Та да видим докъде ще я докарат "МОДЕРНИТЕ ПРЕТЕНЦИОЗНИ ГАНЮВЧЕТА" = електората на ПП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има си дума

    28 Апр 2024 12:17ч.

    за "модерните претенциозни ганювчета" - български "хипстъри". Както доста неща от последните десетилетия, явлението "хипстър" е привнесено от запад. Това са предимно АйТи-та и други 'модерни' професии от поколенията X, Millennials и Z.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • братът на Иван Георгиев от Попово

    28 Апр 2024 13:17ч.

    На мен "модерни претенциозни ганювчета" много повече ми допада от "хипстъри". Дава много по-добра представа за същината на едно такова хайдеданеказвамкакво. Ако, разбира се, имат същина - в повечето случаи са само форма, куха и без съдържание. Поздравления за Алито, наистина е уцелил десятката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    28 Апр 2024 9:17ч.

    Да не го съдим толкова строго Кирето и мадам Лена, нищо кой знае какво не са направили, фалшифицирали документите на некаква си фондацийка. То в тая държава нема човек, който да не нарушава систематично законите и пак си живеем добре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля Фанка

    28 Апр 2024 9:42ч.

    Да не се заблуждаваме, това е начин на мислене и действие, както за незначителни, така и за по-важни неща. Все пак е син на номер 9 в списъка с членовете на сдружението, на татко момчето, браво. Точно Лена, като юрист, би трябвало да се въздържа от съучастие в документални измами. След време, ако могат, ще премахнат тези досадни ограничения за влизане в държавната власт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    28 Апр 2024 9:50ч.

    Въпросът е къде ще намерите непорочни законопочитащи индивиди да ги направите министри. Требва ви човек, дето през живота си не е купил или продал имот по данъчна оценка, не си е санирал незаконно панелката, не си е "остъклил" терасата или пренаредил стените на панелния кафез, не си е вдигнал барака без разрешение за строеж, не си е махнал дпф филтъра на трошката и въобще не извършил някое от хиляди закононарушения, които българските граждани рутинно извършват без да се замислят дори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прокурор

    28 Апр 2024 11:09ч.

    Лицето под псевдоним Д-р Коцев да бъде привлечено под наказателна отговорност за подбуждане към противозаконни действия. Прокуратурата да се самосезира по повод на този и други негови подобни коментари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    28 Апр 2024 11:32ч.

    Лъжедокторът, който направи самопризнания, че нарушава систематично законите, явно не прави разлика между обикновените хора, които са "простолюдие" и е обяснимо защо сред тях има "прости" люде, нарушаващи правилата за личен келепир, но тези са се самообявили за "висша аристокрация" и "елит". При това за "елит", който публично заяви 2021 г., че ще сложи край именно на гореспоменатите схеми и закононарушения, налагайки "нов морал" в политиката и в държавата! Затова и толкова бързо събраха гласове именно от обикновени хора, на които им е писнало от тарикатлъци на едро и на дребно! А се оказаха прости шарлатани. Затова всеки има право да ги хули. Освен това, за разлика от Тиквата, който публично си призна, че е "прост", тези и до ден днешен продължават да лъжат, че са "умни" и "красиви", докато всъщност са по-прости и от Боко. Затова хората имат двойно основание да ги псуват "на алангро"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лицето с псевдоним "д-р Косев"

    28 Апр 2024 12:25ч.

    трябва да бъде привлечено, след съответната медицинска експертиза, за принудително лечение в някой психодиспансер или както се казва сега -"център за психично здраве"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Издишате, Косееев, издишате!

    28 Апр 2024 13:33ч.

    Не знам по какво сте доктор, но явно не е по право. Има съществена разлика между приведените от Вас АДМИНИСТРАТИВНИ НАРУШЕНИЯ (предмет на ЗАНН) и ДОКУМЕНТНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, за което се говори в статията и с което се занимава НК.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    29 Апр 2024 0:39ч.

    Доктор съм по луканките и кебапчетата, напоследък с украински колеги работим върху психологията на сланината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до д-р Косев

    29 Апр 2024 6:56ч.

    Ми яж си сланината, що пишеш с мазни пръсти?! И по-добре пиши отпред "академик", че да те разберем!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фани, ти не си ли юрист?

    30 Апр 2024 13:44ч.

    Заминавай бързо при Бойкикиев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • прогноза

    28 Апр 2024 9:29ч.

    И въпреки това, ще се намерят промити мозъцо - "млади и красиви", които пак ще гласуват за тези отрепки...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Микола Денко

    28 Апр 2024 11:48ч.

    Това е най-сигурното нещо в картинката. Умнокрасивият талибанариат е убеден, че има право да послъгва в името на евроатлантическите ценности.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Рубладжийска правда

    28 Апр 2024 9:35ч.

    Няма вече и ред срещу Прасчо и Боко Тиквата. Так держать тов. Дачков.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола ZZ

    28 Апр 2024 16:28ч.

    Простак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    28 Апр 2024 9:43ч.

    Въпрос: При цялото това положение как ТЕЗИ ИНДИВИДИ ще се явят на предстоящите избори, а тези, които работиха с тях в продължение на 3 години, дали са знаели всичко и са си мълчали, и ако са знаели съответните факти, това не ги ли превръща в съучастници? Добре ще бъде качествен юрист да ни запознае с този казус, както е модерно да се казва сега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Качествен юрист по-скоро

    28 Апр 2024 9:53ч.

    би ги оневинил и лъснал до блясък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    28 Апр 2024 10:07ч.

    и според социологията двамата са на второ място след герб значи има чугунени глави които не разбират от нищо гласуват като овце без да мислят

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не са чугунени, не сааа

    28 Апр 2024 10:13ч.

    сметкаджийски глави са, баб'маро, пазят си ЛИЧНИЯ интересец

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти нали не гласуваш, що ревеш?!?

    30 Апр 2024 13:48ч.

    Чужд агент си ти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    28 Апр 2024 10:37ч.

    “ГЕРБ и ДПС си имат "евроатлантическа партия към посолството" на каишка! Тя им служи за индулгенция пред Брюксел и Вашингтон. В замяна опрощават безобразията на харвардските шарлатани. Чиста работа. И пълна мръсотия.” - https://pik.bg/горещо-в-пик-кирил-и-лена-на-каишка-при-борисов-и-дпс-news1227190.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Токсичните отпадъци

    28 Апр 2024 10:41ч.

    Се заравят в специални хранилища за да не тровят околната среда! Преди да станат боклуци, токсичните отпадъци са свършили някакво полезно действие за някои сектори. Толкова. Отвращение и забрава към токсичните отпадъци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само че още не сме ги заровили. Някой трябва да осъди Кирчо и Ленчето

    28 Апр 2024 12:52ч.

    и да идат най-накрая в затвора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Помнещ

    28 Апр 2024 10:45ч.

    На този човек всичка дейност му е менте.... Като се започне от ментепробиотика Провиотик до всичките му политически и икономически изяви....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • KIRO LENA***

    28 Апр 2024 13:12ч.

    Кирил и Лена са симпатични млади хора които не са нужни в управлението на страната.Не са държавници и политици.Сглобката е най най-долното ниво до което е стигало управлението на страната.Няма връзка с народа и неговите грижи.Здравеопазването е като балон който ще гръмне,пътища нямаме,хората емигрират,образованието е незадоволително.С Една дума нищо от нуждите на народа не са представени в управлението на страната.Даже и Русия предадохме,а не трябваше!!Затова сега ГЕРБ,БСП,ДПС,ДБ и Посолството нямат думата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    28 Апр 2024 14:36ч.

    Такива шменти капели са ежедневие в хартиената администрация. Не е морално да се корят за това. Иначе, е интересно, дефакто Лена го е играла "електронно правителство" и е дигитално подписвала наред с нейната техническа грамотност по фотошоп.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • стига глупости

    29 Апр 2024 7:00ч.

    Такова нагло пренебрегване на законите и подценяване на всички нас, барабар с ценностите ни от някакви недовършени наркозависими тъпаци не е било никога и е НЕДОПУСТИМО!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилям Голдинг

    28 Апр 2024 15:02ч.

    Тия Лена и Киро са добри деца, от добри семейства-първата е била отличничка, вторият е с нелекувана дислексия, и двамат имат нещо общо с Харвард. Творят зло така, както пчелата прави мед - естествено и донякъде природно невинно. Не виждам как ще ги накараме да носят отговорност. Нещо такова имах предвид, когато писах “Повелителят на мухите“.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    28 Апр 2024 16:30ч.

    Уиляме, Киро прилича по-скоро на неандерталеца Лок от "Наследниците" (The Inheritors). Служи си с охраничен набор от понятия и не може да вижда картини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахайай

    28 Апр 2024 15:14ч.

    ЩОК: Скандалният американски агент про100 к!р0 замеря банкянския и Свинян ПеефСАЩски с прашките на лена - 4000хилядницата на агресора сащ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нечувано: Мата Хари е лена борислив0в@?!

    28 Апр 2024 15:16ч.

    Нечувано: Мата Хари е лена борислив0в@?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • имегтс

    28 Апр 2024 18:17ч.

    Нищо няма да им се случи. В последния момент кирето ще извади от ръкава си гениален жокер. Ще обяви че, е канадски гражданин и ще помали за закрила дюзерена си - негово величество крал Чарлз ІІІ. И ще стане като във вица - всички в лайна (Резидент, прокуратура, конституционен съд и де що се сетите "сериозни" институции), той целият в бяло, след като е прострелял пълният с лайна балон, висящ под купола на цирка, наречен по инерция българия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сър Франсис Дрейк

    28 Апр 2024 23:05ч.

    Кирчо.е узаконен пират, също като мен.. Надлежна каперска заповед му е издадена, за целта..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Дън

    29 Апр 2024 1:07ч.

    Киро протича общо по 3 прокурорски проверки, за които не се говори, в т.ч. свързани с Националната сигурност, както и за укривсне и унищожаване на документи; Лена е вътре по още 2 случая. Доказстелствата са железни, включително и пратени от партньорски страни и служби. А защо нищо не се прави и се крие тук???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тежкият въпрос е

    29 Апр 2024 7:05ч.

    Абе, къде е Сарафов?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Ат.

    29 Апр 2024 8:36ч.

    А кой държи прокуратурата? Това е риторичен въпрос. Сега да помислим пак малко за зависимости и защо точно 1 месец преди изборите излиза тази информация? Русев и Чобанов големите борци срещу корупцията ги използваха без да се усетя в полза на ББ и ДП ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СЪПРУГЪТ ПРАВИ УЙДУРМИ С ВЛАСТТА, ЗАКОННАТА СЪПРУГА С КОЗУНАЦИТЕ, А МЕТРЕСАТА С ДОКУМЕНТИТЕ!

    29 Апр 2024 11:14ч.

    Това е новата България! Честито софиянци - жълтопаветници. Нали сте европейци:-) Това ражда снобизма и провинциализма на комплексарите чуждопоклонници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миловидна

    03 Май 2024 7:54ч.

    Лена се оказа една харвардска некадърница ,обсебена от политиката.Не се спира пред нищо заради Кики.Прокуратурата пак ще си датвори очите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Слава на Бога!

    03 Май 2024 12:40ч.

    Че за три години разобличи всички участници в протестите срещу Борисов и Гешев! Всички карти са свалени, лицата са явни. Българите отново ще отидат на избори. Кого ще изберат, след като всичко вече в явно. Ще бъде въпрос на морал, съзнание и смелост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бърбън Брадърс

    03 Май 2024 14:42ч.

    Радой Ралин в-к "Стършел":"Тя го изМАМИ,той я изТАТИ!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи