Тъкър Карлсън взе интервю от Дугин

Тъкър Карлсън взе интервю от Дугин

Американският журналист Тъкър Карлсън е взел интервю от руския философ Александър Дугин. Видеозапис от разговора беше публикуван на страницата на Карлсън в социалната мрежа X (бивш Twitter), съобщи ТАСС. Журналистът нарече Дугин „най-известният политически философ в Русия“. „Неговите идеи се смятат за толкова опасни, че украинското правителство уби дъщеря му, а Amazon не продава книгите му. Разговаряхме с него в Москва“, пише Карлсън. Той не уточни кога точно е направено интервюто.

 

 

Интервюто продължава повече от 20 минути. Дугин и Карлсън обсъждат идеите на либерализма и русофобията на Запад. „Това не е просто случайност, това не са някакви ирационални промени“, отбелязва Дугин, говорейки за русофобията в западните страни. Според него основата на русофобията е, че Русия защитава традиционни ценности, които Западът се опитва да разруши.

Тъкър Карлсън вече интервюира руския президент Владимир Путин. Интервюто беше пуснато на 8 февруари и има над 200 милиона гледания. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отбеляза, че с този разговор Путин е постигнал основната цел на интервюто - да пробие информационната блокада на Запада и да бъде чут.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Пак москалска пропаганда.

    30 Апр 2024 10:30ч.

    Няма ли органи в тая демократична, евроаплантическа и натовска държава да вземат мерки?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • montag

    30 Апр 2024 10:40ч.

    За САЩ ли говориш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По тревога

    30 Апр 2024 11:18ч.

    Ами сбирай набързо по тревога изклесавците на цървената номенклатура. Те по семейному са закърмени и са вещи с цензурата и забраните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ Пак москалска пропаганда - се правеше при режима Денков

    30 Апр 2024 11:35ч.

    При този режим бяха въведени забрани, купища забрани и този режим Денков наложи чужди измислени ВРЕДНИ НПО да влязат в българските училища и да обезродяват българските деца! това се нарича психофашизъм - да откъснеш насилствено и с ЛЪЖА децата от семейната среда от родителите, и да им пълниш главите, че Родината и Отечеството не ознават нищо. НИКОГА ПОВЕЧЕ РЕЖИМА ДЕНКОВ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • децата имат право на сексуална идентичност и мултикултурно глобално възпитение

    30 Апр 2024 11:42ч.

    другото е тоталитарна диктатура и трябва да бъдат отнемани за правилно алтернативно възпитание в духа на демократичните евроценности и глобализма

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • възпитаният солиден европейски господин с бежовия шлифер

    30 Апр 2024 11:45ч.

    браво за това за децата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хм, пропаганда въобще липсва,

    30 Апр 2024 12:16ч.

    Най-малкото това, което Дугин казва във връзка с развитието на прогресистките идеи до крайната степен на отказ от хуманистична идентичност! Интервюто показва разбиранията на Дугин, като израз на руското общество и сходството между тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ децата имат право .... Не, децата нямат право БЕЗ знания и житейски опит, да определят нищо!

    30 Апр 2024 12:22ч.

    Човеците ИМАТ ПРАВО да правят каквото искат след ПЪЛНОЛЕТИЕ, т.е след 21 години! Най-великата демокрация (доскоро, потеже днес е диктатура) САЩ позволява употреба на алкохол и посещения в алкохолни заведения след 21 години! Така беше в истинската здрава демокрация, която праваше САЩ велика могъща държава. Ноооооо, днес диктатурата на няколко индивида за да запази власт и пари - РАЗВРАЩАВА американския народ, развращава и създава хаос и по чуждите държави. Всичкият този РАЗВРАТ е за да запазят няколко човека власт, пари и ... дълголетие! Това не са представители на разумният хуманен човешки вид!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    30 Апр 2024 13:16ч.

    А мъжете имат право да кърмят: https://t.me/Mikle1On/24927

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    30 Апр 2024 10:40ч.

    Препоръчвам да чуете Дугин в канала "Эмпатия Манучи": https://www.youtube.com/watch?v=e9YP9xSWQh0&t=20s

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Предпочитам да чуя Урсула фондер Лайен, Шолц, Макрон, Столтенберг и Байдън в канала.

    30 Апр 2024 10:45ч.

    Миг преди пускането на водата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател13

    30 Апр 2024 10:55ч.

    Когато философите определят дневния ред в една държава става опасно. " Идейните" нямат проблеми да гръмнат света ако той не съответства на теорията им за съвършенство но първо се започва с идеологическите противници. Справка - Френската буржоазна и Болшевишката революция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    30 Апр 2024 17:49ч.

    Зависи от 'идейните': градивни или пагубни, в какви умове и ръце са, каква проверка удържат или не. Идеята може да реши проблема, може и да го дискредитира в зависимост от практическото си осъществяване. Идеите движат Духа и разума, т.е. идеалното е основополагащо. Каква е сградата, зависи от изпълнението. В контекста на интервюто на Такър Карсън с Дугин, дава се основание за критика на идеологическия либерализъм във основа на Православните ценности, които не са идеология, а свяст по Бога! Това е друго ниво, над нихилизма и псевдо свободата на 'модерността'. Дугин търпи промяна и развитие като редица философи. Нормално е за мислител, напр. и при Дюи е така. Важното е, че анализите му са верни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    01 Май 2024 15:40ч.

    Дугин има теза /мнение че из начало структурата на управление на обществата е грешна: Защото винаги водят до диктатура без значение дали е на запад или на изток.Системата трябва да се смени. Напълно съм съгласен с казаното от вас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия защитава традиционни ценности

    30 Апр 2024 11:03ч.

    Русия отхвърля ЛГБТ и джендър идеологията. Това е добре. Но не това е най-голямото ЗЛО на нашето време. Май-голямото зло е атаката срещу личната свобода на Човека ! Цифровият контрол ! Медийните лъжи за “пандемии” , “климатични катастрофи” , “зелени икономики”… политиките за депопулация ! Икономическа катастрофа, войни, глад, “пандемични споразумения”. За съжаление освен за ЛГБТ, по всички останали теми Русия играе със Запада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Baba Pena

    30 Апр 2024 12:50ч.

    Това, което твърдиш за депопулация та, не е истина. В РФ има програма за подпомаган е на семействата с поне 3 деца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия може да има

    30 Апр 2024 13:09ч.

    Каквито си иска “програми”. Реалността е че има демографска криза и статистките показват че населението дори намалява. Войната ни най-малко не помага в това отношение. Оставете пропагандите, гледайте числата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател13

    30 Апр 2024 11:04ч.

    На няколко пъти Дугин казва, че това което казва е според неговите виждания на нещата, тоест не ги налага като западните философи като догма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ф-ф

    30 Апр 2024 11:19ч.

    Автентичното философстване, и особено критическото, не допуска догматизъм. Догмите ги търси твърдо в рамките на нефилософското съзнание. Истината се издейства философски, а онова тяхното на не-мислителите, не е истина. Нефилософското е безкрайно скучно и повтарящо се, само емпиричен наивизъм, конюнктура и идеологеми. Няма опасност във философията, освен за институциите, които паразитстват над съзнанието на умствено мързеливите и умозрително недовиждащите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    30 Апр 2024 17:58ч.

    Верен изказ за философското като изследване на истината, браво!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не разбираш,нали?

    01 Май 2024 10:38ч.

    Колко си прав ,и колко безмислено е да го споделяш това. Нямаш аудитория.. (Ракия ,хляб,порно) Ако можее евтино..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    30 Апр 2024 11:29ч.

    Дугин си е класически фашист.Любимия му философ е Карл Шмид.Апропо дори в Русия студентите протестират.Газетата мълчи, но руски левичарски студенти негодуват срещу кръщаване на факултет на името на Иван Илин -любимия философ на Путин. :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • няма дугин, няма мугин

    30 Апр 2024 11:33ч.

    пабеда будет за Украйна и точка, западът и нато ще помагат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...🦉

    30 Апр 2024 11:47ч.

    САПУНЕНИЯ МЕХУР, който си, на кого го казваш?...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гласове,

    30 Апр 2024 11:52ч.

    Моля, преведете и публикувайте този разговор, за да бъде достъпен за повече хора!...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    30 Апр 2024 13:18ч.

    Има го вече: https://youtu.be/TAPn2BdBUW8

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жорката

    30 Апр 2024 14:21ч.

    Малка грешка. Това е линкът на интервюто с Путин. А ето го с Дугин с превод на руски: https://www.youtube.com/watch?v=0KpXvI-N5No

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хазин

    30 Апр 2024 12:20ч.

    Нещата са толкоз зле че Александър подбира терминологията, да не обиди госта, американците... Но като за начало е добър увод, надявам се хората да почнат да се интересуват повече за същността на проблема. Даже не спомена думата сатанизъм която е много по точна квалификация на запада. Тук става дума за съпротива, много е важно да знаеш с какво се бориш, кой са те, какво целят, строят, какви методи ползват, ти какво искаш, възможно ли е това дето ти искаш... Либерал фашистите са като тумор и са навсякъде, включително и Русия, Китай, Индия, има някакъв фронт но агентура има всякъде, даже неосъзнавани либерали. Същото важи и за съпротивата, останали са нормални хора и на запад. Хора четете, имате жълти, розови сайтове, патриотически който преразказват . Напредналите може да четат направо от извора Дугин, Фурсов, Катасонов, Пякин...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дугин безспорно

    30 Апр 2024 12:24ч.

    Е значима интелектуална фигура на днешна Русия, чел съм не малко негови статии… Същевременно винаги е будил у мен известно недоверие. Тези негови идейни метаморфози ? Първо е яростен антикомунист и антиболшевик, после става ляв - “национал болшевик” , промарксистки … следва крайно дясното и но уклон към “модерен консерватизъм”…За да го видим днес като “гуру” на Евразойството и старо обредното руско православие 🫤 Този човек няма солидни идейни възгледи. Люшка се между крайности. Доста е флексибелен в крайна сметка успореден на актуалната Власт . Опортюнист.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Супер новината от днес: и Дзинпин отива при Вучич, за да покани Сърбия да се присъедини към БРИКС!

    30 Апр 2024 12:25ч.

    Китай ще покани Сърбия да се присъедини към БРИКС Китайският лидер Си Дзинпин възнамерява да посети Сърбия във връзка с 25-ата годишнина от американския удар по китайското посолство в Белград, съобщава Bloomberg. Причината за посещението обаче е много по-дълбока. Според Intelligence online, Си ще обсъди влизането на Сърбия в БРИКС с президента Александър Вучич.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Си Дзинпин ще покани Сърбия в БРИКС

    30 Апр 2024 12:29ч.

    Красота! Днешният ЕС е вреден заради вредното некомпетентно ръководство, предателско към европейските народи и държави. ЕС е в упадък и както каза Макрон - "ЕС може да умре"! кой ще иска да влиза в такъв "дом на умиращия"?! Така че браво, браво на Сърбия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каква философия, няма нужда да се правят на интересни и важни, близката история доказа, че варианта - Държавен Социализъм развива човечеството възходящо в материален и духовен аспект!

    30 Апр 2024 12:37ч.

    Вижте истинската история за частната собственост в България! Селяните бачкаха в ТКЗС, но имаха частна собственост - имаха ниви, градини, земя за лични нужди, имаха животни малки стада за лични нужди, имаха къщи с прекрасни дворове, имаха СИГУРНОСТ чрез държавната помощ ПЛАНИРАНА помощ, планове за развитие с помощта на държавата, на Националната държава, а не на някакъв измислен съюз (социален инженеринг на егоистични нахални индивиди) да ТИ КАЗВА КАК ДА ЖИВЕЕТЕ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ДОМОВЕ / ДЪРЖАВИ. И да ви дават на час по лъжичка за да се играе по чужда свирка, НЕ в интерес на народите. .... Имаше "шведски модел" на обществения строй, перфектно организиран "държавен социализъм" да го наречем така! Това е бъдещето - частна собственост подкрепена от планова държавна помощ и политика! Толкова е просто, но философията се прави на важна наука ... :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    30 Апр 2024 12:38ч.

    Западът целенасочено тласка света към последния стадий на либерализация – т. нар. „трансхуманизъм“, при който човекът ще бъде лишен от човешката си идентичност и обществото ще бъде заличено като такова. или казано с други думи: под непрестанните дитирамби на глобалната нетокрация за свабода и прогрес, цивилизацията и човечеството ще бъдат унищожени...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    30 Апр 2024 12:44ч.

    След като няма възможност да вземе интервю от барон Фрейхер Рудолф фон Зеботендорф, Дугин е следващата добра възможност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Атлантите не са били супер човеци, а напротив

    30 Апр 2024 13:04ч.

    били са чернокожи и антихуманисти, т.е. животинското е преобладавало в обществените отношения. п.с. На златната уникална ФИАЛА открита край Панагюрище са изобразени атлантите. Важното тук е ... златото самородно специално добито по нашите земи, което влияе на човешкото ДНК. Тази фиала оригинал !!! е изнесен от Тодор живков и занесена на Рокфелер в САЩ срещу какво е тайна. А дали е върнато същото злато в България?! и прочие, но такава унивърховна човешка раса на Земята - няма. Има степенуване на расите - черна, жълта, бяла! Доказано от съвременната наука по интелигентност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето тук повече за фиалата от злато влияещо на ДНК

    30 Апр 2024 13:05ч.

    https://ezoterikabg.net/2023/01/13/tainite-na-fialata-ot-panagurskoto-zlatno-sukroviste/#google_vignette

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Атлантида

    30 Апр 2024 15:02ч.

    има няколко подраси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александр Иванович Колпакиди, историк, издатель, писатель.

    30 Апр 2024 13:03ч.

    Съмнителни "герои" - съмнителна сила (А. Колпакиди) https://www.youtube.com/watch?v=BqSrPNKyCBs

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Андрей Фурсов

    30 Апр 2024 13:49ч.

    Андрей Фурсов - Шойгу ставленник Рокфеллеров https://www.youtube.com/watch?v=hdqKG8TbgJ0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шорош

    30 Апр 2024 14:08ч.

    Всеки човек с поне 10 промени на пола в живота си! Всяко дете със сексуално възпитание по Олдъс Хъксли! Всеки Боко да се оножда с всеки Пеевски! Как може тези изконни права да се отричат! Дугин и Путин в Сибир!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всеки Боко да се оножда с всеки Пеевски!

    30 Апр 2024 14:45ч.

    Това е невъзможно. Това е анатомически АБСУРД !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kама

    30 Апр 2024 14:37ч.

    Хора, осъзнайте се класово, и всичко ще ви се изясни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Посланието

    30 Апр 2024 15:05ч.

    Според "Теорията на ненасилственото развитие" на атомният физик проф. И. Острецов и приемането за аксиома, че този свят в който живеем е създаден от РАЗУМ и със създаването на човечеството си е поставил за цел то да развива разума си и да се доближи или разбере създателя си- тоест Творецът е факт! Всички епохи , а и настоящата са се развивали под знака на Мамона, което в известен момент е имал положителен ефект върху науката и тя се е справила теоретично с изучаването на реалния, материалния свят. Според професора светът и науката трябва да се насочат към изучаване на имагинерния свят, неговите закони и да развива РАЗУМА, това е възможно само ако се реши основното противоречие и дефицит на енергия и неравномерното и несправедливо нейно разпределение. Колко по- късно човечеството и ЕЛИТИТЕ го осъзнаят толкова много кръв ще се лее по земята. Той предлага и решение на енергетичния проблем, който ще обезсмисли войните и виновниците- ЕЛИТИТЕ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сащ е враг на човечеството! сащ трябва да бъдат унищожени!

    30 Апр 2024 16:31ч.

    сащ е враг на човечеството! сащ трябва да бъдат унищожени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател13

    30 Апр 2024 16:38ч.

    На Руската империя е нужна сплотяваща идея и философи като Дугин и Илин я осигуряват. Определено това не се харесва на либералите троцкисти но такъв е живота, борба за надмощие. Запада избра джендър идеята за нова основа върху която да сплотява обществата и такива грешки се плащат скъпо. Вижда се и в Украйна как се доведе до разпада на обществото когата се унищожава духовността. Има видеа в които руските войници показват намерени в опорниките олтари и атрибути на езически и сатанински култове. Пленници са разказвали за хомосексуални извращения като част от живота в окопите даже и като задължение към старшите, отделно наркотиците. Сместа от национализъм и поругаване на традиционните ценности и вярвания пред очите ни разрушава една държава която можеше да е водеща в Европа. Да им е честито на розовите чорапки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи