Защо La Roche Posay е предпочитана марка за грижа за кожата

Защо La Roche Posay е предпочитана марка за грижа за кожата

Все повече за качеството на козметиката съдим по това, как отговаря на потребностите на проблемната и чувствителна кожа. През последните десетилетия се обособи дори цяло ново направление - дермокозметиката. Емблематична за нея е френската марка Ла Рош-Позе. 

 

Повече за марката La Roche-Posay

Най-характерното за La Roche Posay е съчетанието на модерните научни постижения с термална вода със специфични качества, които облекчават кожни заболявания и увреждания като псориазис, екземи, изгаряния, успокояват и омекотяват. Градчето, в което се намира изворът, дава името си и на лабораторията. 

Формулите на фармацевтичната лаборатория La Roche Posay са насочени към подобряване на състоянието на чувствителната кожа и напълно отговарят на изискванията на дерматолозите за ефикасност и толерантност. 

В тях се влагат прецизно подбрани съставки, преминали множество тестове за антиалергенност. Изпитват се многократно, за да се постигне максимална поносимост. 

Стремежът на бранда е да създава продукти с терапевтична стойност за всички проблеми - от екзема до акне, от алергии до стареене и до страничните ефекти при лечение на рак. 

 

Кои са най-популярните продукти на френската марка

За близо 50 години работа La Roche Posay предложи на пазара много звездни продукти. Но като че три от сериите са начело в предпочитанията на потребителите: 

Effaclar 

Експертната серия е предназначена за всеки тип мазна и предразположена към акне и несъвършенства кожа. Може да се прилага на всеки етап от развитието на акнето. 

“Ефаклар” включва пълна гама продукти - измиващи и почистващи, подхранващи и хидратиращи, успокояващи и възстановяващи, изглаждащи и коригиращи, за антиоксидантна защита и т. н. Сред най-търсените е “Ефаклар дуо, коригиращ крем за акне”.

Lipikar

Гамата “Липикар” на La Roche-Posay е създадена преди две десетилетия и продължава да е водеща в грижата за много суха и склонна към атопия кожа на тялото. Ефикасността ѝ отдавна е доказана не само от множеството клинични проучвания, но и от децата и възрастните с подобрено качество на живот. 

“Липикар” се състои от 13 формули, достатъчни за пълното обгрижване при предразположеност към атопия - от почистването и успокояването през хидратирането до възстановяването. Акцентът пада върху възстановяването на липидния слой. Главната съставка е маслото от карите. 

Toleriane 

Тази серия на La Roche-Posay е предназначена за чувствителна кожа, склонна към алергични реакции. Всички продукти са с доказано висока поносимост и минимален брой съставки, което значително ограничава вероятността за алергии. 

“Толериан” не съдържа алкохол и парфюм. Осигурява моментален и траен комфорт дори на нетолерантна, раздразнена и увредена кожа. 

Подчертан е интересът на потребителите още към слънцезащитните формули за лице и тяло за бебета, деца и възрастни. Най-търсен е факторът на слънцезащита SPF 50 и SPF 50+. Много купуван е “Effaclar Duo, коригиращ крем против акне за отпушване на порите” със SPF 30. Популярни са комплектите, околоочните кремове и гелове и т. н. 

 

Защо да предпочетем дермокозметиката на “Ла Рош-Позе”

Най-важната причина, заради която си струва да се доверите на La Roche-Posay, е признатата от огромен брой дерматолози в цял свят терапевтична резултатност и безопасност на продуктите. Но марката ви предлага още: 

     - максимално индивидуализиран подход към различните състояния и потребности на кожата; 

     - висока поносимост на съставките; 

     - продукти с насоченост към цялото семейство; 

     - висока степен на ангажираност с опазването на околната среда и стремеж към устойчиво производство; 

     - авангарден подход към обслужването на потребителите - брандът предлага на пазара сензори и приложения за измерване на UV лъчи, замърсеност, влажност, полени, както и за анализиране на склонността към акне. 

Ще намерите дермокозметиката на La Roche-Posay в добрите магазини за козметика. Ако ги поръчате от онлайн аптеките, предимство са както честите промоции в цените, които правят продуктите по-достъпни, така и възможността да получите подкрепа в избора си от добре подготвени фармацевти.

Коментари

Напиши коментар

Откажи