Естествен слънчев камък за бижута с галактическа сила

Естествен слънчев камък за бижута с галактическа сила

Природата е неизчерпаем източник на ресурси, в които нерядко се откриват и истински бижута с уникална красота и причудливи свойства. Естественият слънчев камък е вид минерал фелдшпат, типично срещан в магмени скали като базалт, гранит и пегматит.

В повечето случаи слънчевият камък е в червеникаво-оранжеви и кафяви оттенъци, но могат да се намерят и сили или зелени такива. Може да се открие в различни местности в света, включително в Норвегия, Индия, Русия, Канада и САЩ.

Носи това име главно заради характерния си бляскав външен вид, който се дължи на присъствието на малки частици хематит или гьотит, в които светлината се отразява и се създава блещукащ ефект. Това го прави да изглежда страхотно на слънчева светлина.

Какво е неговото значение, за какво се използва той и от къде може да си купите такъв – насочваме ви към отговорите на тези въпроси по-долу.

За какво се използва слънчев камък

Няколко са основните приложения, за които хората купуват слънчев камък.

На първо място, полускъпоценният камък се използва широко като крафт материал. Може да се използва както в естествено състояние, така и в обработено такова. Най-често за тези цели може да бъде закупен под формата на кръгли мъниста или „чипс“. Тук се използва за направата на бижута - обеци, гривни, гердани.

На пазара се предлагат и готови бижута със слънчев камък, които изглеждат страхотно на слънчева светлина.

Слънчевият камък често се използва и като декорация в по-необработен вид.

Не са малко хората, които вярват в лечебните му и метафизични сили. Това е и най-честата причина полускъпоценният камък да се търси в интернет, споделят от eMart.bg.

 

Какви метафизични свойства се приписват на слънчевия камък

Твърди се, че слънчевият камък е камък на лидерството и може да помогне за намирането на личната вътрешна сила. Приписва му се способност за балансиране на женската и мъжката енергия и за издигане свободата и растежа в съзнанието на хората, които го използват. Препоръчват го за хора, които имат ниско самочувствие и се затрудняват да казват „не“ на околните.

Що се отнася до лечебните свойства, които му се приписват – смята се, че може да помогне на тялото да е бори с възпалено гърло, да облекчи стомашни язви, да успокои напрежението в стомаха и да помогне при проблеми с гръбначния стълб.

Не е нужно да вярвате във вълшебните свойства на слънчевия камък, за да се радвате на неговата красота и да създавате красиви бижута с естествена естетика в топли земни тонове. Ако търсите именно това, eMart.bg е вашето онлайн място, на което може да поръчате наниз естествен слънчев камък на супер изгодна цена.

Коментари

Напиши коментар

Откажи