5 изненадващи и щури подаръка за празник

5 изненадващи и щури подаръка за празник

Новата година дойде и се заредиха отново рождени дни, именни дни и всякакви други празници. Ако тази година сте си наумили да излезете от стандартите и да подарите нещо по-скоро щуро вместо обичайните одеколон, букет цветя и кутия бонбони или дамски парфюм, вижте нашите топ 5 предложения за необичаен и изненадващ подарък, които да подарите на близък или член от семейството. Дори и да не познавате някой, роден през януари, бихте могли да изпробвате някое от тези предложения за празника на влюбените на 14-ти февруари.

 

1. Килимче за танцуване за двама пред телевизора

Колкото и странно да звучи, това предложение е чудесен начин да се раздвижите след дълъг работен ден седене пред компютъра, а това, че е направен за двама, прави играта още по-забавна. Килимчето е предназначено за съревнование между двамата пред телевизора, които да играят на видео игри, танцувайки върху него. Нивата на трудност са 3, а вградените песни, на които можете да танцувате, са цели 110 броя. А дори и на другия да не му се играе и танцува в момента, винаги можете да го използвате и самостоятелно.

 

2. Мъжка тениска с Mickey Mouse

Искате вашият подарък да е извън стандартите? Тогава подарете мъжка памучна тениска с лиценз и изображение на Mickey Mouse или Donald Duck и върнете мъжа, на когото ще го подарите, в детството. Такива тениски предлага последната пепко нова брошура. Ако пък търсите подобен подарък за дама, там ще намерите и дамски тениски с Minnie Mouse и Mickey Mouse, както и други аксесоари с известните детски герои на Дисни.

 

3. Стенен часовник тип сейф

Уникалното хрумване е не само забавно, но и особено практично, особено когато ви предстои дълго пътуване и желаете да оставите ценностите си на сигурно място. Този стенен часовник разполага с 3 рафтчета, в които човекът, за когото е предназначен подаръкът, да побере всичките си ценни вещи, пари в наличност и документи. Часовникът работи като всички обикновени стенни часовници с една АА батерия, без да предизвиква подозрения.

 

4. Безжична тонколона за баня

Тази уникална тонколона за баня позволява да пренесете със себе си любимата си музика в банята под душа. Къде на човек му се пее най-много, ако не в банята? Представете си само учудването на вашия приятел, когато получи този щур подарък. При това не се налага да се опасявате за сигурността му. Тонколоната е безжична и водоустойчива, като осъществява блутут връзка с телефона. Нещо повече, тонколоната е с вграден микрофон, който позволява да приемате хендсфри обаждания, въпреки че в момента няма как да се доберете до телефона си. Може да изглежда щур, но това е особено практичен подарък.

 

5. Термо кутия за притопляне на храна в колата

Отново може да звучи забавно, но тази термо кутия е изключително практичен подарък, който ще ви позволи да стоплите обяда си, докато пътувате в колата и запазва храната топла. Вече не е необходимо да се храните само със сандвичи, а да вземете с вас обяда си, който лесно ще се загрее по пътя. Кутията има 3 отделения с обща вместимост 820 мл, което позволява да се насладите на три отделни стоплени храни – вкусно и здравословно!

 

С тези щури предложения няма да ви е трудно да изненадате близкия за вас човек на специален повод през предстоящата година!

Коментари

Напиши коментар

Откажи