Руски снайперист: Ликвидирах чернокожи наемници от САЩ, после украинците ги обезобразиха

Руски снайперист: Ликвидирах чернокожи наемници от САЩ, после украинците ги обезобразиха

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Руски снайперист от Нова Каховка, Херсонска област, разказа пред РИА Новости как е ликвидирал няколко черни наемници от САЩ по време на превземането на Светлодарската ТЕЦ.

"По време на превземането на Светлодарската ТЕЦ забелязах в телескопичния мерник лица, как да кажа, не от украински произход, защото бяха черни на цвят. Точно е да се каже - не бяха местни жители на Украйна. Когато се приближих към тях, вече беше ясно, че са американци. Афроамериканци. По документите им това стана ясно", разказа руски снайперист с позивна "Дим".

След като руският снайперист елиминирал наемниците със снайперска пушка, телата им били обезобразени от украински военни, които били в близост до наемниците.

Украинските военни осакатяват телата на чуждестранните наемници, убити на фронта, за да не могат да бъдат идентифицирани, заяви руски снайперист от Нова Каховка с позивна "Дим".

"Интересно беше и това, че ако американец или някакъв чужденец бъде убит, украинците обезобразяват лицето му и му отрязват ръцете, за да не се разбере кой е този човек изобщо. Намериха трупове на афроамериканци с отрязани ръце и обезобразени лица. Направили са ги наемниците от АФУ, за да няма никакви доказателства, че в това е замесена Америка или някоя друга държава", обясни "Дим" пред РИА Новости.

По думите му повечето от наемниците са от Полша и САЩ. Като правило те са щурмоваци и снайперисти, характеризират се със скъпа екипировка и западни оръжия, допълни военнослужещият.

Източник: Риа Новости

 

Коментари

  • Снайперист обясни защо украинските въоръжени сили отрязаха ръцете на афро-американски наемници

    27 Апр 2024 15:14ч.

    Украински бойци осакатяват чужди наемници, убити на фронта. Това съобщи руски снайперист с позивна „Дим“. Той каза, че има трупове на афроамериканци с отрязани ръце и осакатени лица. Войниците на украинските въоръжени сили правят това, за да няма доказателства за участието на САЩ или друга държава. „Е, когато работите, правите двеста, които са наблизо, обезобразиха лицето му, Въоръжените сили на Украйна и отрязаха ръцете и ръцете му, за да не се разбере кой е този човек“, обясни РИА Новости Според снайпериста повечето от наемниците са от Полша и САЩ. По правило това са щурмови самолети и снайперисти. Те се отличават със скъпо оборудване, западни оръжия и специален стил на водене на война.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    27 Апр 2024 20:31ч.

    С хлор или с белина са ги направили бледолики .....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възмездие ще има

    27 Апр 2024 15:30ч.

    Зеленски , Зеленски в ада ще гориш заедно с Борис Джонсън !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хахаха

    27 Апр 2024 15:52ч.

    Четиво за пропаднали копейкаджии. А какво стана с ония индийски туристи, които се оказаха на фронта ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантик за колесник

    27 Апр 2024 15:57ч.

    Отиди в Украйна като те интересува, стига загащва тия розови кюлоти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БайдъН

    27 Апр 2024 16:00ч.

    Мълчи хохал проЗ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор Босев

    27 Апр 2024 16:10ч.

    До Хахаха 27 Апр 2024 15:52ч. Абе идиот, поговорката "Луд умора няма - само се поти", за тебе ли е писана?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МАГАРЕВ

    27 Апр 2024 16:39ч.

    Евро травестит - (джендър) каза, че някой е пропаднал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗА НАИВНИЦИ НИ МИСЛЯТ

    27 Апр 2024 19:21ч.

    "Ликвидирах чернокожи наемници от САЩ, после украинците ги обезобразиха" - явно за страната на "необятните възможности" това е нормална практика и сигурно са дали благословията си да обезобразяват загиналите по обясними причини - че не воюват пряко срещу Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хахаха

    27 Апр 2024 20:55ч.

    Дачков, руска курво, айде да видим това колко време ще стои.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Терористичната държава Украйна

    27 Апр 2024 16:06ч.

    Преди малко гледах видео в Ютуб, заснето днес от пазар в Харков. Звучи въздушна тревога, но хората не помръдват, поздравяват се, разглеждат изложените за продаване вещи, смеят се. Отговорът е много лесен - руснаците не стрелят по пазари и площади с мирни жители, както правят ВСУ, атакувайки Белгород. Вчера украинската посланичка си позволи да каже, че Русия е терористична държава, въпреки, че това се отнася единствено за Украйна в този конфликт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Време е за

    27 Апр 2024 16:06ч.

    тяхната " Хирошима и Нагасаки", на сторилите това в Япония, май?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    27 Апр 2024 16:08ч.

    Половинчата работа са свършили укрите, отрязвайки само ръцете и обезобразявайки лицата на наемниците, защото е добре известно, че чернокожите са особено надарени. Един такъв наемник е бил индетифициран по надписa на своята надареност "Welcome to Jamaica and have a nice day", татуиран с едри букви и бяло мастили на черен фон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дельо хайдутин

    27 Апр 2024 17:37ч.

    Парламата да се събере извънредно и да гласува една влакова композиция бели на и негасена вар. Киреча ще го дадем безвъзмездно от склада на четата. Халал да им е на укрохунтата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан-1

    27 Апр 2024 16:34ч.

    През 2023г. имаше случаи на убити западни наемници, изгорени, заедно с автомобилни гуми, за да не може да се установи кои са.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    27 Апр 2024 20:28ч.

    че са американци. Афроамериканци. По документите им това стана ясно", разбирам че снайпериста приближил, проверил им документите, после ги гръмнал. Или ги гръмнал, пропълзял и им прибрал документите( макар стандарта е в битка да си с идентификационен жетон, не с чанта с акт за раждане, комплект дипломи, характеристики, шофьорска книжка и характеристика от последната месторабота) при всички положения би могъл просто да покаже документите Другият вариант е да ги е разпознал от неколко стотин метра(и прочел документите) през телескопичният мерник. Да приемем 600 метра( до петстотин огневата задача ще я решава прост кашик) . Стандартният мерник на Драгунов е ПСО1. С увеличение 4. Ся си представете залегнал срещу вас снайперист. На сто и петдесет метра. (Толкова е шестото метра с оптика) Виждаш в най-добрия случай че нещо мърда. В резюме-Дим е снайперист колкото аз съм астронавт, спрете му самогона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха-ха-ха-ха-ха

    28 Апр 2024 3:54ч.

    Често пишеш за работи, които не разбираш. В руската армия се използват прицели с увеличение 12 или 13 пъти. Не знам кое военно училище си завършил и докъде си достигнал като офицер, но се отличаваш в огромна арогантност и ниска интелигентност. Дано да не си тоя за кого си мисля.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратителна гавра

    27 Апр 2024 20:57ч.

    с покойниците!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Строги мерки

    27 Апр 2024 22:14ч.

    Расова дискриминация и език на омразата към горките негри. Да се сезира веднага съда в Хага. Двама от Хелзинкския комитет да се самозапалят пред Руското посолство, украинската посланничка в България да ходи без гащи една седмица, а в посолствоТО да пият боза по три пъти на ден докато Блинкен престане да мига.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • в Русия банани не растат

    27 Апр 2024 23:11ч.

    Запетая са пуснали маймуни?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    28 Апр 2024 10:48ч.

    Бог да пази България!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи