Елена Йончева: ДПС има воля за промени, с техните евродепутати мислим в една посока

Елена Йончева: ДПС има воля за промени, с техните евродепутати мислим в една посока

Последните години се борих много активно срещу целия модел в България, който не предоставяше медийна свобода, върховенство на закона, водих много тежка битка с ГЕРБ и промените, които инициирах тук (в Европейския парламент - бел.ред.), са в резултат на тази битка. Това коментира пред журналисти в Европейския парламент в Страсбург евродепутатът Елена Йончева. Очевидно, за да успеем да има някакви промени в България, трябват закони. Като не може да ги направим от България, трябва да дойдат от Европа, каза Йончева. Според нея ДПС има воля за такива промени. „Работя с техните евродепутати и виждам, че по теми, по които винаги сме работили, мислим в една посока и те са част от едно много голямо и авторитетно европейско семейство, с които винаги сме работили тук“, обясни тя, съобщава спец. пратеникът на БТА в Страсбург Николай Трифонов.

Областният съвет на ДПС в Благоевград номинира Елена Йончева за евродепутат от гражданската квота. По-рано днес председателят на партията Делян Пеевски каза, че лично е поканил Йончева и тя все още не е дала съгласието си.

Йончева посочи, че с евродепутатите от ДПС работи отдавна. С Илхан Кючюк сме работили по темата Шенген и Пакта за миграция, знам какви са им позициите и съм работила по всички теми, които засягат България, каза още евродепутатът. „Всички работим за България, когато сме тук, ние се обединяваме за български каузи, за законопроекти, които имат полза за България, за Шенген се обединихме“, добави тя. Когато получих предложението за номинация, казах, че винаги публично съм споделяла, че ще приема тази подкрепа, която ми позволи да продължава това, което вече правя в ЕП, обясни евродепутатът.

Едно журналистическо разследване или просто вдигане на поредния скандал в България не променя ситуацията. Трябват европейски закони, които да са ефективни и да има проследяване как се прилагат в България. Ако не се прилагат както трябва, да се променят, коментира тя.

В БСП също има политик, който е сред санкционираните по глобалния закон „Магнитски“ на САЩ и това не ми е попречило да бъда докладчик по антикорупционния закон, нито да работя над медийния акт, отговори Йончева на въпрос, свързан с това, че председателят на ДПС Делян Пеевски е сред санкционираните по "Магнитски". Елена Йончева обясни, че "Магнитски" няма юридическа правна сила в ЕС и България. Има друг такъв европейски санкционен списък, в който има 67 физически лица, но няма българи в него, добави тя.

Не съм правила компромиси нито в журналистиката, нито политиката, заяви Елена Йончева. Тя обясни, че ако има свободата да отстоява важните теми за България, приема номинацията.

Ще има механизъм, по който всеки журналист, който се чувства цензуриран или притиснат по някакъв начин от своя редактор или собственик, ще може да се обърне към Медиен борд, който все още не е ясно кога ще заработи, обясни Йончева по повод Европейския акт за свобода на медиите.  В средата на март т.г. евродепутатите дадоха „зелена светлина“ за ново законодателство в защита на журналистите и медиите в ЕС от политическа или икономическа намеса. Според него държавите членки ще бъдат задължени да защитават независимостта на медиите, а всички форми на намеса в редакционните решения ще бъдат забранени.

Там решенията се взимат с мнозинство, Медийният борд има консултативни функции, не може да наложи каквото и да е на дадена държава. Ако един журналист се чувства цензуриран, може да си потърси правата в съответните европейски институции, коментира Йончева. Медийният борд трябва да бъде създаден в следващите две години, защото трябва да бъдат създадени структури и организация, добави тя.

Единственият начин да се преборим с дезинформацията и пропагандата не е като цензурираме различни платформи, а да се инвестира в качествена журналистика, така че хората да знаят, че в дадената медия е проверена информация, смята Елена Йончева. Не вярвам в строгите регулации, когато става дума за медии. Всеки ще намери път, за да достигне до своята аудитория, каза още евродепутатът. Колкото повече напредват технологиите, толкова повече ще имаме необходимост от качествена журналистика. Журналистиката е ценз, знак на качество, да отговаря на определени стандарти, а в днешно време всичко е размито – между журналистика и един човек, който просто изразява мнение, коментира тя. По думите ѝ, начинът фалшивите новини да бъдат преборени е да бъде инвестирано в журналистиката.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Дивергент

    24 Апр 2024 18:56ч.

    Тая кукумявка май се готви за председател на АЛДЕ ("либералите") в ЕС.. по примера на оня тъпия украинец, дето и беше мъж.. как му беше името..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    24 Апр 2024 18:58ч.

    Изстреляха я от БСП и след 5 години й светна, че парите и службите са от село Дръндар !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sownffu

    24 Апр 2024 19:06ч.

    You are so cool! I don't think I've truly read something like that before. So great to find another person with a few genuine thoughts on this subject matter. Really.. many thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the web, someone with some originality! взгляните также эту страничку и дайте ей оценку https://anotepad.com/note/read/dmhcbejy какви са цените в тайланд https://anotepad.com/note/read/6wmyt3j5 вълшебните плажове на краби https://academy.theunemployedceo.org/forums/users/kentsparkes5191/ патая времето https://lisabaskett513558005.bloggersdelight.dk/2024/02/09/%d0%bf%d0%be-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%b2-%d0%bf%d1%83%d0%ba%d0%b5%d1%82-%d1%87%d1%80%d0%b5%d0%b7-%d0%bf%d1%8a%d1%82%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%bd/ пътеводител пукет https://anotepad.com/note/read/sbjeddgj закинтос забележителности https://www.gem24k.com/forums/users/chiquitaclucas3/ магазин за детски рокли софия (9960de)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sownxet

    24 Апр 2024 19:42ч.

    I'm curious to find out what blog system you happen to be working with? I'm having some minor security problems with my latest website and I would like to find something more secure. Do you have any recommendations? взгляните и эту страничку и дайте ей оценку https://anotepad.com/note/read/dfigcqqg остров пукет тайланд карта https://www.koreafurniture.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=3026068 краби туристи http://ultfoms.ru/user/KaceyBolden3/ скалата на буда патая http://brianknapp.co/community/profile/teresaconnal818/ евтини билети до пукет https://burlesquegalaxy.com/forums/users/delilahroepke09/ о закинтос почивка http://danikaryaku.php.xdomain.jp/danikaryakuwiki/index.php?title=The_Place_Will_%D0%9C%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8_%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%94%D1%80%D0%B5%D1%85%D0%B8_%D0%97%D0%B0_%D0%9C%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0_Be_6_Months_From_Now детски горнища за рокли (9960de)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mike Ryder

    24 Апр 2024 20:15ч.

    Hi there, I have reviewed your domain in MOZ and have observed that you may benefit from an increase in authority. Our solution guarantees you a high-quality domain authority score within a period of three months. This will increase your organic visibility and strengthen your website authority, thus making it stronger against Google updates. Check out our deals for more details. https://www.monkeydigital.co/domain-authority-plan/ NEW: Ahrefs Domain Rating https://www.monkeydigital.co/ahrefs-seo/ Thanks and regards Mike Ryder

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нелегален

    24 Апр 2024 20:21ч.

    тая женица продължава да не се усеща и да весели аудиторията. немаше да има нищо лошо, ако за територията ситуацията не беше плачевна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мартине, Карбовски, тая ти скри шайбата бе брат

    24 Апр 2024 22:55ч.

    Може да си изядеш шапката и оная червената кърпа, дето си я вържеш около врата! Ти се предлагаш на тоя и оня, а на колежката ти направо и звъни САМИЯТ ДП от ДПС. Къде отиваш, може би! Къде си ти, къде е тя?Анадъму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами да

    24 Апр 2024 23:01ч.

    Като имаме министри контрабандисти, що да нямаме и евродепутати на къса каишка. Тези сараи трябва да ги пазят все някакви кучета. И пак всичката злоба ще се изсипе върху мен, щото съм обичал гъби. Ама аз ще отговоря: Я си берете лайката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • политическият разврат е достигнал апогея си

    25 Апр 2024 4:28ч.

    Очаквам Пеевски да направи в скоро време оферта и за Ангел Джамбазки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За сега има оферта за Йеайло Мирчев и Христо Иванов

    25 Апр 2024 4:39ч.

    Пеевски ги кани на пикник на Росенец. Ще попикаят на плажа ще веят байрака, малко джъз-бъз на скарата в сарая с Доган паша и много селфита с кученца и пачки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай Бай

    25 Апр 2024 8:43ч.

    либовнки и беше Стани Шеф

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ти да видиш

    24 Апр 2024 18:58ч.

    ах гиди дърта брантийо, кога почнахте да мислите, че и пък в една посока

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • вярно е

    24 Апр 2024 19:00ч.

    посоката са парите и благинките

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • е ма как сега

    24 Апр 2024 19:24ч.

    не й се връща на жената в България, детето таман научи френски, то български не знае горкото, какво ще прави в София? Така добре се разбират с колегите от депесето, ми те са на един акъл.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доказан меркантил

    24 Апр 2024 20:07ч.

    Елена Йончева е доказан меркантил. Интересуват я само парите и далаверата. Цветан Василев и купи скъпа снимачна техника, която тя след фалита на КТБ не върна обратно. Станишев и уреди договори с телевизията за филмите които прави и я изпрати на места, недостъпни за другите български журналисти, а това са много пари. БСП събираха от членовете си пари, за да погасят задълженията й по съдебните дела с Делян Добрев. Сега тази роля очевидно ще поеме Делян Пеевски, защото преди дни по дела с Приходната агенция е осъдена да заплати 58 хиляди лева за невнесени данъци и осигуровки. Имаше афера с участието на Станишев и брат му за застрояването на парцел, собственост на Йончева в София, имаше дела за Къщи за гости с участието на бащата на последния й съпруг. Около нея, само такива неща се въртят. А това пък с каузите й е Пунта Мара.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Повдига ми се, от полит-тутурутка

    24 Апр 2024 20:32ч.

    , може ли да не я публикувате. Благодаря!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елена е класически вампир

    25 Апр 2024 0:36ч.

    Изяжда, изсмуква, изплюва (в лицето на благодетеля си).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ауууу

    25 Апр 2024 0:39ч.

    Кръст, кол, тамян и чесън!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елена Йончева: ДПС има воля за промени, с техните евродепутати мислим в една посока

    25 Апр 2024 7:18ч.

    Русо гладно няма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бахура

    24 Апр 2024 18:59ч.

    Абсолютна излагация, жалкарска история.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сложиха Пеевски на ДПС

    24 Апр 2024 19:46ч.

    Защото иначе как ДПС ще може да гласува за война срещу Русия. Затова и тая кукумявак я привличат към ДПС, за да узакони ДПС само като уж българска партия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • много внимание и обръщате

    24 Апр 2024 21:14ч.

    Оставете я на мира тая постна булка. Щом са си лика прилика с ДПСто, не им разваляйте рахатлъка. Шербет и захарни памуци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    24 Апр 2024 19:00ч.

    Затъването продължава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Окраински трапер

    24 Апр 2024 19:00ч.

    Ако мислят в една посока, със сигурност ще им се получи. От ДПС имат опит в тази посока.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Една българка

    24 Апр 2024 19:06ч.

    Евроатлантическа пачавра

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коч

    24 Апр 2024 19:08ч.

    Бабичката иска да сърба гъст турски каймак с бял цвят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Квази

    24 Апр 2024 19:11ч.

    Госпожо, спри се! Обезценена си вече, разбрахме, че за пари ставаш на нищо, няма никакъв смисъл от оправданията ти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елена Йончева е

    24 Апр 2024 19:11ч.

    Отвратителна. Отвратително същество.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    24 Апр 2024 19:21ч.

    Въпросът с медийната свобода и борба с корупцията е особено важен за съпредседателят на ДПС г-н Пеевски и съм уверен, че в негово лице ще има пълна подкрепа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    24 Апр 2024 19:24ч.

    Тази мисли "в една посока, с всеки, който й плаща"! Една от ненужните персони за България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Любопитен

    24 Апр 2024 19:25ч.

    А СтаниШЕФ кога ще го номинарят - я от ГЕРБ, а от ДПС?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пацо

    24 Апр 2024 19:26ч.

    Пи мазно кафенце и вече е дЪпЪсЪ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроразложение

    24 Апр 2024 19:27ч.

    Пълна евроотврат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жива да я ожалиш тая "боркиня"!

    24 Апр 2024 19:28ч.

    "Всеки човек иска да бъде артист в живота. Този, който не успее другаде, най-после се хвърля в политиката и гледа да стане депутат. Да гърми в Парламента. Каквото и да си говорим депутатът е един бездарен, неуспял в живота актьор. Той е некадърен търговец, адвокат, писател, артист, демократ, социалист, комунист, анархист – все едно, - той не е способен за друго, за истинска работа. Опитал тук, опитал там, опитал навсякъде, но не успял и хоп – в политиката. Хоп – в Парламента. Оттам гледа все по-нагоре. Хвърля се и си чупи главата. Суетата погубва човека." - 1944 г./ М. Топалов

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Lindentown

    24 Апр 2024 19:30ч.

    Когато не можеш в цял ЕС да си намериш добре платена работа, започваш да слугуваш! Като Елена Йончева. За какво го ручахме този ЕС, след като евродепутати като Елена Йончева не могат да си намерят работа в 500 милионния ЕС, та избират да слугуват в политически противоположни партии?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    24 Апр 2024 19:36ч.

    Има някои неща които просто е неприлично да се правят публично. Извиненията, че фелациото за пари пред манекен Пис всъщност е по любофф може да минат като пред психоаналитика, но не и пред публиката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Г-жа Истанбулска

    24 Апр 2024 19:40ч.

    ... Конвенция

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    24 Апр 2024 19:47ч.

    С техните евродепутати мислите като военнолюбци, гласувате да даваме въоръжение за укрина, да получаваме укрински стоки без мита, без проверки дали внасяните храни отговарят на изискванията, каквито се искат за нашите като износ за европа. А твоята майка укринка ли е, каквато е майката на станишев?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Честито!

    24 Апр 2024 19:53ч.

    Учете турски, братя българи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    24 Апр 2024 19:59ч.

    Нищо общо няма с вярата, госпожата е низвергната от БСП, никоя партия от опозицията няма да я издигне, ГЕРБ ще е много смешно да я прикачи, затова остава само ДПС... това е 🤣 Женицата изпадна в немилост...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай Бай

    25 Апр 2024 8:47ч.

    човека има причини да ни препоръчва да учим турски!) И ако не си забравил Европа на регионите е част то този план управлението на Балканит еда е в Турция!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    24 Апр 2024 19:53ч.

    Боже, жено... достатъчно се изложи, поне се скрий и мълчи! Просто няма кой друг да те издигне и да те прати отново там! ДПС първо трябва да се промени, че да се заговори за промяна 🤣🤣🤣 а със дебелия шишковец, антикорупционер по магнатски - това няма как да се случи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    24 Апр 2024 19:54ч.

    Ти си поредната българска звезда, изходила се на името си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    24 Апр 2024 19:55ч.

    Да не вярваш какви тъпотии дрънка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    24 Апр 2024 19:57ч.

    елено, елено, за резил стана и това си е! Колкото повече мажеш, толквоа повече смърди!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалка мастия

    24 Апр 2024 20:07ч.

    Никога не съм се съмнявал в горното. За х@@ не става!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • машаллах

    24 Апр 2024 20:09ч.

    Доган паша попълни харема с най-дъртата ханъма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Галицин

    24 Апр 2024 20:11ч.

    Г@зодавка. Свирачка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Октагон

    24 Апр 2024 20:18ч.

    Днеска само луди и тежки случаи, трудно лечими.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    24 Апр 2024 20:28ч.

    ми к'во да пиша? Нахранете весникарките ли? ... Или да се напсувам мене? Девдесе и някоя доде еди мой учител, ме агитира за ДПС депутатин.. Ела бе, чоджум за депутат, ти нека си пожарникар, ама и депутатин пак хубаво... отказах. Туриха Сепетлиев.... Сега преживявам с 830 пенсия Ама неисе -стигат ми..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То си беше

    24 Апр 2024 20:30ч.

    ясно, каква е, още при кандидатстването и за Европарламента от БСП, още тогава там я разбраха що за стока е, че гледа само личния си интерес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С бляскав

    24 Апр 2024 20:35ч.

    поглед по стария изпитан път към следващото лично благополучие - напред!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И кой ще гласува

    24 Апр 2024 20:38ч.

    За комунистическа журналистка, която беше отгледана от БКП, после БСП, и накрая се поклони на ДПС. Изглежда безпринципно и безхарактерно. А за политическата изява няма смисъл да се коментира. Ами по тази логика, ДПС можеше да постави в листата бездомен човек, по-добра работа щяха да свършат за държавата. Но явно те не мислят за държавата, а за собствената си изгода.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • христо богоев

    24 Апр 2024 20:39ч.

    Тази женица да вземе да ни върне парите дето и събирахме за адвокати и съдии .Май курвата винаги си остава курва

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Може да се наакаме,

    24 Апр 2024 21:14ч.

    Но няма да се изложим. Но може и двете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    24 Апр 2024 21:16ч.

    Сигурен съм, че другарката Йончева ще помогне на ДПС заедно да утвърдят в Европа изискани и полезни ориенталски ценности. Достатъчно ще е дори да само популяризират само една - чаламбата. В днешни дни това подмладяващо чудо се предлага само на висши сановници от ранга на Делян. За тези, които не са чували за чаламбата и нейната магическа сила, следва краткото описание на този изискан ритуал. И така, нека се пренесем в резиденцията на Делян паша. Тя е в ориенталски стил - късен Абдул Меджид. Цари благоговейна тишина, предхождаща вечерния здрач. Всички живинки се готвят да си лягат. В градината се разхождат само няколко окъснели пауни. В този час им се радват единствено верните гавази, притаили се в храстите. Прозорците на втория кат още светят. Там Пашата е полегнал на любимото си позлатено диванче. Пуши наргиле ухаещо на Омар Хаямови рубаи. Около него кършат снаги в сластни танци 72 похотливи девственици - хурии.Те изглеждат точно така, както ги е описал Джибрил Хадад, вещ познавач на мюсолманския рай. Гърди - едри, форма и твърдост - крушовидни. Кожа - бяла,нежна като бриз. Вагини - обезлесени, гладки като бебешко дупе. Пуши пашата, глади брадичката си, сладко подпръцква.Чаламба башията не откъсва поглед от него. Щом долови характерното безпокойство, предхождащо позива му за дефекация, той дава знак на свитата ибрикчии. Двама от тях поемат Дилянчу паша под мишници и го поставят да седне на златно гърне, обсипано със скъпоценни камъни и снабдено с изкуствен интелект от Гуанджоу. Сяда Дилянчу на гърнето, напъва се като кротичко бебче. Ибрикчиите нежно го крепят. При по-силни напъни главният ибрикчия гальовно гушка главата на пашата. Милва я и успокоително шепне: "Хайде, малко остана, ефенди!" или пък "Спокойно, другарю Пеевски, и този зор ще мине!". През това време останалите ибрикчии подготвят набора ибрици, темперират водата, затоплят кърпите и т.н. След като главният ибрикчия прецени че пашата е приключил, той замива трикратно задника му с 39 градусова ароматизирана вода. Следва старателно подсушаване с меки кърпи и кадънска пудра. Един от помощниците подава шишенце с благовонно масло, избрано от самия паша. Това най-често е екзотичната смес "Ориенталско ноктюрно". В нея доминира уханието на гюлево масло. Добавени са и възбуждащи сетивата примеси: аромат от оръжейна смазка, боя за ботуши, нощен флатулент от Великия везир Доганоглу. Наближава финалът. Главният ибрикчия внимателно откапва три капки благовоние. Прави го точно в шийната ямка, в основата на Дилянчувата глава. Капките лениво, една след друга, полекичка почват да се стичат по гръбначния стълб на пашата. В момента, в който и третата достигне до Дилянчувия анус, с рязко движение на еректиралия си пенис,главният ибрикчия ги "втрива" пер анално и бодро, с цяло гърло като чобанин извиква "Чаламба"! Ако Йончева успее да дари европейците дори само с тази благина, цяла Европа ще я носи на ръце, а защо не и без!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много хубаво си го описал тоя ритуал

    24 Апр 2024 22:31ч.

    Направо си го представих, отбора ибрикчии с Йордан Цонев, Хамид Хамид, Халид Халид и Йончева на гюбеците, главен ибрикчия Христо с големия нос и носача на бохчата с гюловете Гном наско. Карачибук, разбираш ги тия работи, евалла!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поздрави “ефрейтор” ефенди!

    25 Апр 2024 9:15ч.

    Добре си го засукал и тоя път!Фала,фала на доцента с черната лула(предполагам че пуфтиш поне “клан”,недоклан)!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    24 Апр 2024 21:21ч.

    Тая налапа голем рязан, баш днес ,, кога жалеем Арменски Геноцид -Изклани два милиона християни, напъдени три милиона Арменци.. Дълбоко Гърло е тая..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Голям смях

    24 Апр 2024 21:43ч.

    Голяма евродепутатска заплата вземи, голяма дума не казвай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    24 Апр 2024 21:50ч.

    Ако не беше тъжно бих се смял.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чочо

    24 Апр 2024 22:47ч.

    Няма по-безочен идиот от комуниста. Тази го доказва. Отвратен съм ! Съд за тия подлоги и да им вземат най-милото - парите. Сещам се за обръщение то на актьорът Павел Попандов към Евгений Илич Михайлов, когато влезе в листата на ДПС. Ей такива са всичките комунета - позор !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    25 Апр 2024 0:09ч.

    Днес и Йончева и Димитър Стоянов са избрали напоително да се обясняват. Какъв е смисълът и кого убеждават? Не са интересни никому. ДПС се превръща в гробище за (либерални) домашни любимци. Няма да е далече моментът, когато и Христо Иванов ще се присъедини официално към тях

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво ли има да видим още?

    25 Апр 2024 4:48ч.

    Чудя се, кое е по-перверзно, да гледаш как се джаскат и мляскат педали или как Елена Йончева и ДПС вървят “в една посока”.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    25 Апр 2024 5:56ч.

    Йончева…..👎👎👎👎👎👎

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мишо

    25 Апр 2024 7:30ч.

    Ето защо болшинството от хората не гласуват ,но ако на тези избори се случи чудо и повече хора гласуват ДПС няма да има толкова депутати колкото и дават .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pontifex Maximus

    25 Апр 2024 7:30ч.

    Боклук

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добрин Филипов

    25 Апр 2024 8:07ч.

    Тази жена се опозори завинаги! От тук нататък всичко което изрече е без никакво значение! Очевидно я интересуват само облагите и парите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Охи

    25 Апр 2024 9:34ч.

    Айде още един безмилостен борец с модела "Пеевски-Борисов"падна в неравната битка с въможността за спокойни старини и охолен живот.Сбогом Елено,наред е Петър Волгин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    25 Апр 2024 10:48ч.

    Никой не обича ренегатите, нали румене мустафа радев, сестри Галеви, първане добрев и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня

    25 Апр 2024 11:49ч.

    Членовете на БСП отделяха от пенсиите си ,за да ти организират кампанията ,а ти не се срещна нито веднъж със избирателите си ."БСП събираха от членовете си пари, за да погасят задълженията й по съдебните дела с Делян Добрев. Сега тази роля очевидно ще поеме Делян Пеевски"...отвратена съм

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • цената на пачките

    25 Апр 2024 12:10ч.

    Меркантилната Еленка след няколко години чак разбра, че с намагнитения Шишко мислят в една посока, срещу колко ли и светна тази идея?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи