Борисов: Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили

Борисов: Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили

Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили. В сферата на отбраната и енергетиката ще дадем пълна подкрепа на служебното правителство на Димитър Главчев. Може да разчита на пълната ни подкрепа в тези сфери. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Първо аз никога не гледам социолозите, на мен никога не са ми искали пари, защото знаят, че не ги гледам. Другото е глас на хората, за който гласуват, както гласуват. След това така ще се работи в парламента. Много зависи кой как ще се представи. Много зависи кои от тях имат интегритет, за да участват в подобни разговори. Спомням си, че в програмата им за КПНОПИ беше записано само едно име - това на Бойко Рашков", допълни Борисов.

"Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви лидерът на ГЕРБ на въпрос как ще коментира бягството на Бойко Рашков от комисията за митниците. 

"Всички в ГЕРБ осъждаме поведението на журналистите. Не може депутати да се гонят по коридорите и да се бият с чадъри", добави Борисов.

"Акад. Денков да си отговори защо три години бяха в кабинети и само България нямаше План за възстановяване и устойчивост. Когато на Мицотакис и Пленкович им дадоха парите, програмата на г-жа Урсула беше да дадат и на България, но тогава се появи служебното правителство", заяви Борисов по повод обвиненията на ПП-ДБ, че заради забавяне на закони от ГЕРБ страната не получава пари по Плана за възстановяване и устойчивост.

Борисов коментира още, че твърденията на Денков са несериозни: "Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили. Да кажат какво направиха те."

"Всичко се е разпаднало, парламентът свършва, те искат оставката на Желязков. Да се държим сериозно. Това са емоционални изблици на несигурност, слабост, неспособност", каза Борисов.

 

 

Коментари

  • Прогноза

    24 Апр 2024 10:17ч.

    Но все пак, сигурно ще има - в името на евроатлантизма и за окончателното изчегъртване на ПП-ДБ от политическото пространство

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В сферата на отбраната и енергетиката

    24 Апр 2024 10:22ч.

    трябва да бъдем неотлъчно с Россията, невнятна алчна пасмино евроатлантическа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    24 Апр 2024 10:24ч.

    Съсипването на Конституцията става със знанието и гласовете на този и партията му!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логото

    24 Апр 2024 10:26ч.

    Стига демагогия бе, борсук, нали всичките простотии, дето правителството на тия малоумници ги правеше, се контролираха от парламента, където твоичките гласуваха за политиката на сглобката?... Ма то верно че в тая игра ти и такива като теб разчитате само на двугънковите, обладани хем от невежество, хем от амнезия... защото най вече вие самите сте такива... аз за какво призовавам за пълен бойкот на целия ви маскарад?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не слушайте какво говорят, гледайте какво правят

    24 Апр 2024 17:12ч.

    Не само ги подкрепяха, те им дадоха цялата власт. Не са виновни ПП-ДБ. Те толкова могат. Виновни са всички, които ги подкрепяха, най вече ББ. Как ще убеди сега привържениците си, че като гласуват за него, той няма пак да даде властта на някой друг, например ДПС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глас народен

    24 Апр 2024 11:15ч.

    Тоя, щом е толкова загрижен за държавата, да се самосезира и да се гръмне! Ако вземе и някой със себе си - още по добре за държавата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    24 Апр 2024 11:30ч.

    Магнолията е изкусен манипулатор, демагог и скаран с истината субект. Кой подкрепя кабинета на самоназовалите се ''честни и почтени'', ''добри сили'', заедно с Желето и партията му??? Много, много избирателна памет, неуважаеми...Срам и позор!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов, виж там доц.Кунчев, какви ги дроби с коклюша?! Борисов къде е българската суперваксина БЦЖ, най-добрата защита на дихателната система?!

    24 Апр 2024 11:49ч.

    Доц.Кунчев, искал някакви епидемии да обявява за учениците; да затваря училища; искал бебетата вместо на 2-месечна възраст да се ваксинират на месец и половина, което нямало никакво значение, каза проф.Катранджиев тази сутрин. Доц. Кунчев, Главният държавен инспектор искал да ваксинира ... бременните против коклюш за да защитили бебетата?! Ай сиктир бе! Кой носи отговорност за .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някой трябва да носи отговорност за бременните и бебетата за коклюша!

    24 Апр 2024 11:55ч.

    Г-н Борисов, разяснете съветите към бременните да се ваксинират! Има ли такава практика досега - жени, докато са бременни да се ваксинират? Как ще реагира имунната система на бременната жена, проверено ли е? .... Ако чрез ваксината се предпазва бебето като се роди, защо бременните жени не се ваксинират всеки месец с по една ваксина за съответната болест, ако така се предпазват новородените?! И после да не се бодат бебетата за ваксини, ъм?! .... Изолиран ли е причинителят на заразата за коклюш? КАК БАКТЕРИЯТА КОКЛЮШ Е СКОЧИЛА от София в Кюстендил, кв.Изток, известен като циганската махала на града?! Проверено ли е, че починалите бебета от там са с диагноза коклюш, тяхна близка обясни, че фамилиите са многобройни с деца при изключителна мизерия? ... ЗАТОВА .... Всички бременни, да се консултират с наблюдаващите ги акушер-гинеколози, понеже НЯКОЙ ТРЯБВА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ за живота на бременната и бебето й в България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Galya from the Embassy

    24 Апр 2024 12:18ч.

    Мафиозото Боко Тиквата. лейтенант от СИК е номиниран за приза за корупция в огромни размери „Златен Шиши“ на сайта Big5.bg https://www.big5.bg/wp-content/uploads/2024/01/%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D1%88%D0%B8%D1%88%D0%B8.png

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цветан Седможилищник

    24 Апр 2024 12:44ч.

    Боко Тиквата е в ръцете на САЩ с едни 4 500 000 000 долара, които изнесе през ВИП-а на аерогара София в кашони, сакове и всякакви такива упаковки. Господарите на Борисов – американците много добре знаят в кои банки и офшорки, и по кои банкови сметки стоят тези пари, незаконно изнесени от подмандатната на САЩ територия. И само да щракнат с пръсти ще му ги вземат и Тиквоний СИКаджийски ще остане с пръст в …, то е ясно къде. Отделно Мутрата от Банкя има и незаконно изнесени долари в арабски банки – американците и за тях всичко знаят. Та същата работа. Борисов няма къде да им мърда – затово стои мирно , наведен, надупен, промълвява тихо ЙЕС, СЪР/МАДАМ и прави каквото му каже Галя от ПосолствоТО

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БОКО Тиквата далеч не е най-умния лейтенант в СИК, нали?

    24 Апр 2024 12:50ч.

    В делото „ЛАЛЕ“ има едно СРС на разговора на бай Миле (Милчо Борисов Бонев, по-известен като Бай Миле, е един от ръководителите на организираната престъпност в България след 1990 г. и сред първите основатели на престъпната групировка СИК.) със Сретан Йосич, който пита Бай Миле „Какво става с организирането на „Атентата на аерогара София за неговото отвличане?“, което трябвало да бъде организирано от Бойко Борисов (тогава Главен секретар на МВР). Бай Миле отговаря дословно „БОЙКО ВЗЕ ПАРИТЕ И НЕ ГИ ДАДЕ НА ВАРНЕНЕЦА.“ Парите са 2 милиона евро. Три дни след този разговор бай Миле е зверски убит (На 30 юли 2004 г. при стрелбата в ресторант-градина „Славия“ на ул. „Коломан“ 1 в София, загиват 6 души, други двама са тежко ранени. Сред загиналите е Милчо Бонев). ТАКА ПРАВИ МАФИЯТА НА Боко Тиквата, лейтенант от СИК..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гост

    24 Апр 2024 12:53ч.

    То като са се самозабравили каква ясна представи очакваш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ужас без край

    24 Апр 2024 13:19ч.

    Че е завършен клоун е видно, че е доста напред по шмекерлък простоидиотите е факт, но има и сериозни психически проблеми, дали от ЕГН-ТО, дали от прегаряне. Този престъпник от ъндърграунда за 20 г царуване открадна поне 15 милиарда от битието на българите, корумпира изцяло държавните институции и ги напълни със себеподобни калинки и унищожи бъдещето на няколко поколения...Как е възможно нормален човек да гласува за този зависим и обречен нещастник?! .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • fiba

    24 Апр 2024 13:30ч.

    Остана ли някой, който му вярва на тоя. Ако има такъв, да си мълчи, че да го мислим за глупав.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    24 Апр 2024 13:33ч.

    само простотии от сутрин до вечер нямало да има сглобка а досега как добре се сработихте променихте маса закони само за да се заяждате с президента и след изборите пак ще си направите същата сглобка и все в името на кокала никои не ви вярва защо не казваш кои получи парите в банката за хемус и на кои ги предаде

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    24 Апр 2024 14:31ч.

    Ама няма нищо страшно. Докато не излязат 50 000 човека да ви избесят, всичко е в графата "борба за (евроатлантически) комисион".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МЪЛНИЯ!

    24 Апр 2024 14:37ч.

    Боко Тиквата, Шиши и Кирчо§Кокорчо, наско Гнома и Мравояд Бойкиев отказаха да спрат рекламата на комара по трибуквените им кабеларки. Следствие на хазартните зависимости се разрастват и фирмите за бързи кредити. Лихварите от фирмите за бързи кредити продават длъжниците си на ДПС, ГЕРБ и ПП ДБ срещу опрощаване на дълговете. Хазартът заробва много българи и разбива десетки хиляди семейства и стотици хиляди съдби. Само в парламента на Галя от Посолството има депутатче с име Хазарта!?! Похарчените пари за залози в хазартни игри през предходната 2022 г. са около 2,3 млрд. лв., а през 2023 г. направените залози са за близо 2,6 млрд. лв. Дадените пари за хазартни игри нарастват с около 13 на сто през миналата година, и то при положение, че през предходната 2022 г. имаше увеличение с около 40 на сто спрямо 2021 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    24 Апр 2024 14:48ч.

    Да помислим. Какво е хазарт? Хазарт, (разг. комар), e залагане (на пари, ценности, морално подчинение и др.) върху изхода от бъдещо събитие с неясен изход с цел печалба или преимущество, с възможност да се изгуби залога.[1] Че то в България ако забраниш хазарта трябва да затвориш цялата държава. Масово хората са хазартни извън казината, особено залагащи (евро)ценности и морално подчинение.. Да не говорим, че "бъдещите събития с неясен изход" са ежедневие. Та, мисълта ми е, туй че сме забранили реклами, казина и прочее, съвсем не означава, че народа няма да намери къде да си заложи парите, ценностите и/или моралното подчинение. А може би целта е съвсем различна.. Помните ли какво става като се забрани едно нещо? първо се получава дупка в закона, после се появява един "влади горанов", който да я пълни с черни пари за бели дни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГЕРБ и ДПС предлагат закон за забрана на рекламата за хазарт във всички медии!

    24 Апр 2024 15:21ч.

    "С Йордан Цонев ДНЕС внесохме в деловодството на Народното събрание предложение за изменение на Закона за хазарта", съобщи заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС. Теменужка Петкова посочи, че измененията са продиктувани от това да бъде защитен общественият интерес. ........ "Законопроектът забранява реклама в телевизии, в медии, включително онлайн, сайтове. Разрешава се реклама само върху билбордове, и то далеч от училища и други обществени сгради", обясни Йордан Цонев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ели

    24 Апр 2024 15:53ч.

    Те ППДБ отдавна живеят в заблуда

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    24 Апр 2024 16:16ч.

    Едно не мога да разбера - що за хора са тези които му вярват на Баце и гласуват за него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вили

    24 Апр 2024 21:27ч.

    ПП-ДБ живеят в някаква паралелна реалност

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи