Върховният съд на САЩ съгласен с Тръмп: Трансджендърите нямат място в армията

Върховният съд на САЩ съгласен с Тръмп: Трансджендърите нямат място в армията
Върховният съд в САЩ се съгласи с предложението на президента Доналд Тръмп трансджендърите да не могат да служат в армията. Решението е взето преди броени минути, съобщава BBC.


Съдът е гласувал с 5 гласа „за“ и 4 „против“. Негативните гласове са от либералните съдии, а с решението се премахват всички пречки пред президентското предложение.

Новата политика ще забранява на всички трансджендъри, които имат нужда от операция за смяна на пола или вече са претърпели такава, да служат в армията.

Коментари

 • Ужас!

  22 Яну 2019 17:59ч.

  "Негативните гласове са от либералните съдии..." - връх на либералната глупост е това гласувалите против да бъдат определени като с "негативните" гласове!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кои са обаче трансджендърите?

  22 Яну 2019 18:04ч.

  Мъже с изкуствени цици и отрязани пишки или мъжествени жени с отстранени цици, присадени висящи кренвирши, но за тяхно съжаление с женствени ханшове? Тръмп може би греши. Жените направили се на мъже може би имат място в армията. Може да не са физически силни, но пък ще компенсират с женска злоба и коварство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЕЕЕЕеее, най-после

  22 Яну 2019 18:12ч.

  Този се оказа май най-нормалния президент, който са имали САЩ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  22 Яну 2019 21:14ч.

  Много правилно - от объркани същества, които не знаят как да пикаят-прави или седнали, не може да се очаква да издават адекватни заповеди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Българин от Б

  22 Яну 2019 22:30ч.

  когато един от върховните съдии се оттегли(или умря, не си спомням точно) Тръмпи наложи избора на такъв, който ще му служи вярно(като него обвинен в разпуснат сексуален живот и с консерваторско мислене-въпреки, че не ми е ясно как се комбинира консерватизъм с обвинението за изнасилване ). "Ти си го избра" по хамерикански, само че без подсмихване

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Българина

  23 Яну 2019 8:17ч.

  Кога ще закрием 100 джендърски фондации тук заеднонс менторите им америка срешу България и ообщеаство. Те са в дъното на ци ганизацията гетоизацията, ислямизацията, обезбългаряването и джендърството! Мимимум половината проблеми в тази държава се дължат на два фонда. Едно министерско постановление от от една страничка е достатъчно да се изнесат

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба ви от Горно Нанадолнище

  23 Яну 2019 9:40ч.

  Браво на Тръмп - доказа че милее за страната си .Вярно е че налага американската политика на други държави вкл. на нашата, но е ясно че той се грижи само за америкавските интереси. А вината е на тези политици като нашите, които му се кланят безрезервно, а не защитават националните ни интереси както той го прави.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи