Сдружение "РОД", "Нашият дом е България" и "Месец на семейството" бяха представени на консервативния форум в Унгария

Сдружение "РОД", "Нашият дом е България" и "Месец на семейството" бяха представени на консервативния форум в Унгария

На 25 и 26 април унгарската столица Будапеща е домакин на консервативния форум "CPAC Hungary", обединяващ политически и граждански организации от цял свят. Събитието се провежда за трета поредна година и става все по-мащабно. То отново беше открито от унгарския премиер Виктор Орбан. Във вдъхновяващата и аналитична реч на известния с твърдата си и непримирима позиция спрямо либералната идеология политик акцентът бе поставен върху войната на ценности между глобалистите, налагащи нов световен неолиберален ред, и защитниците на консервативните традиционни християнски ценности.

 

 

Сред видните гости на мероприятието са и министър-председателят на Грузия Иракли Кобахидзе, бившият премиер на Полша Матеуш Моравецки, Герт Вилдерс от “Партия на свободата” - Нидерландия, президентът на CPAC Мат Шлап,  редица конгресмени от републиканската партия в САЩ и политически лица от цяла Европа.

 

 

България е представена от Сдружение "РОД", начело с двама от съпредседателите на организацията – Иван Вълков и Давид Александров, както и от видния ни обществен деец Александър Урумов. 
Тазгодишното изложение съпътстващо конференцията е обогатено с български щанд и информационни материали на Сдружение "РОД", "Нашият дом е България" и "Месец на семейството".

 

Давид Александров

 

 

Коментари

  • Аре улево

    26 Апр 2024 10:40ч.

    Комунета + ДС-агенти, представящи се "консерватори" и "РОДолюбци"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Давид Александров

    26 Апр 2024 11:01ч.

    Къде видяхте ДС агент?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Една Майка

    26 Апр 2024 11:28ч.

    Чудесно е, че консервативни инициативи набират сила и популярност. Време е нормалността да заеме отново почетното си място. Твърде дълго търпяхме разни сбъркани идеи на заблудени хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Indianec v BG

    26 Апр 2024 11:55ч.

    Осъзнати хора с ясна визия и трезва оценка, ангажирани с човеколюбива кауза .... Дерзайте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ясен Желев

    26 Апр 2024 12:47ч.

    Крайно време е родолюбиви, семейно насочени и народо насочени партии и оргянизации да изместат всичките подпупни слуги на всякакви упадачни идеи и хора. Това е едно събитие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А. Николов

    26 Апр 2024 13:22ч.

    Много добра инициатива! Участието на тази и други подобни конференции е важно за сплотяване и усилване дейността и влиянието на консервативните организации и хора. Бъдещето на България зависи от личности носители на консервативни, християнски ценности и морал. Бог да благослови България и света!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марин Петков

    26 Апр 2024 15:38ч.

    Малко странно ми е, че във времето, в което живеем, а и в което и да е време се налага да се отстоява неотменимото общочовешко право - правото на неприкосновен семеен живот. На мен лично ми се струва толкова нелепо някой да се опитва да се меси, камо ли пък насилствено да разделя семейства поради нездрав интерес и е потресаващо меко казано да го виждам и чувам с очите си. А масовия човек живее по течението и си мисли "това се случва на другите хора", до момента, в който вече е късно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи