Путин встъпи в длъжност като президент на Русия за пети път

Путин встъпи в длъжност като президент на Русия за пети път

Владимир Путин официално встъпи в длъжност като президент на Русия за нов шестгодишен мандат. Това съобщи председателят на Конституционния съд Валерий Зоркин. Путин положи клетва пред народа. Зоркин предаде на Путин символите на президентската власт, включително президентския знак - златния Георгиевски кръст с изображение на герба на Руската федерация и девиз "Полза, чест и слава" на златна верижка, съобщава ТАСС. "Ние не отказваме диалог със западните държави. Изборът е техен: възнамеряват ли да продължат да се опитват да сдържат развитието на Русия, да продължат политиката на агресия, непрекъснат натиск върху страната ни в продължение на години или да търсят път към сътрудничество и мир. Повтарям: разговор, включително по въпросите на сигурността и стратегическата стабилност, е възможен. Но не от позицията на силата, без никакво високомерие, самонадеяност и лична изключителност, а само при равни условия, зачитайки интересите на другия", подчерта в речта си след встъпването в длъжност Владимир Путин. 

Церемонията не беше уважена от представителите на САЩ и много европейски държави заради продължаващата война в Украйна, посочва БТА.​​​​ 

 

 

Това е петият мандат на Путин като държавен глава. Първите му два мандата продължиха четири години; След внесените поправки в руската конституция мандатът на държавния глава беше удължен на 6 години. Путин изкара първия си шестгодишен мандат през 2012 г., а втория през 2018 г. След промените в Основния закон през 2020 г. той се кандидатира на изборите през 2024 г., които спечели с рекордните 87,28% от гласовете. Настоящият мандат на Путин изтича на 7 май 2030 г., посочва ТАСС. 

"В тези тържествени и отговорни минути на встъпването в длъжност на президента бих искал сърдечно да благодаря на гражданите на Русия във всички региони на нашата страна, жителите на нашите исторически земи, които защитиха правото да бъдат заедно с Родината. Искам да се поклоня пред нашите герои, участниците в специалната военна операция, всички, които се борят за Отечеството. Още веднъж ви благодаря за доверието и подкрепата и сега се обръщам към всеки гражданин на Русия. (...) Вие, гражданите на Русия, потвърдихте правилността на курса на страната. Това е от голямо значение точно сега, когато сме изправени пред сериозни предизвикателства. Виждам в това дълбоко разбиране на нашите общи исторически цели, решимост да защитаваме твърдо нашия избор, нашите ценности, свободата и националните интереси на Русия", заяви в речта си след церемонията по встъпването си в длъжност Владимир Путин.

"Ние не отказваме диалог със западните държави. Изборът е техен: възнамеряват ли да продължат да се опитват да сдържат развитието на Русия, да продължат политиката на агресия, непрекъснат натиск върху страната ни в продължение на години или да търсят път към сътрудничество и мир. Повтарям: разговор, включително по въпросите на сигурността и стратегическата стабилност, е възможен. Но не от позицията на силата, без никакво високомерие, самонадеяност и лична изключителност, а само при равни условия, зачитайки интересите на другия", подчерта Путин.

"Заедно с нашите партньори в евразийската интеграция и други центрове за суверенно развитие, ние ще продължим да работим за формирането на многополюсен световен ред и еднаква и неделима система за сигурност", продължи руският президент. "В един сложен свят, който се променя бързо, ние трябва да бъдем самодостатъчни и конкурентоспособни, отваряйки нови хоризонти за Русия, както се е случвало неведнъж в нашата история. Но за нас е важно да помним нейните уроци, да не забравяме за трагичната цена на вътрешните сътресения и катаклизми. Ето защо нашата държавна и обществено-политическа система трябва да бъде силна и абсолютно устойчива на всякакви предизвикателства и заплахи, да гарантира прогреса и стабилността на развитието, единството и независимостта на страната", добави Путин. "Ще направя всичко необходимо, всичко по силите си, за да оправдая вашето доверие и за целта ще използвам всички правомощия на държавния глава, които са залегнали в Конституцията. В същото време бих искал да подчертая: резултатите от тази работа зависят в решаваща степен от нашето единство и сплотеност, от нашето общо желание да бъдем в полза на Отечеството, да го защитаваме и да работим с пълна отдаденост. Днес ние всъщност сме отговорни пред хилядолетната си история и нашите предци. Те покоряваха привидно недостижими върхове, защото винаги поставяха родината си на първо място, знаеха, че могат да постигнат наистина велики цели само заедно със своята страна и своя народ, и те създадоха световна сила, нашето Отечество, и постигнаха такива триумфи, които ни вдъхновяват и днес", каза още руският президент. 

"Гледаме уверено напред, планираме бъдещето си, очертаваме и вече изпълняваме нови проекти и програми, които имат за цел да направят нашето развитие още по-динамично, още по-мощно. Ние сме единен и велик народ и заедно ще преодолеем всички препятствия и ще осъществим всички наши планове. Заедно ще победим!", завърши речта си Владимир Путин.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Кузелич

    07 Май 2024 13:15ч.

    Това сега кой Путя е от всичките?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владимир Владимирович е най-добрият лидер на Планетата Земя днес!

    07 Май 2024 13:20ч.

    Господ здраве, сили и воля да му дава за да отърве човечеството от алчността и егоизма завладели нисшите умове, в чийто празни глави дрънкат само сребърници. Дерзайте Владимир Владимирович!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    07 Май 2024 13:20ч.

    Питай онзи Соловей, той точно знае.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    07 Май 2024 13:21ч.

    С 40 милиарда заграбени от бедния мужик, бахти и бореца срещу алчността.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    07 Май 2024 13:26ч.

    ЗИПе, гладай в своето канче, бре! Колко те одра бълграската по хамерикански декорция, пардон, демокрация??? Или ти си рожба соросоидна?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    07 Май 2024 14:08ч.

    Ти си голтак, бе. Какво да одерат от тебе ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантик за колесник

    07 Май 2024 19:00ч.

    Ципчо, нещо си се разстроил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дерзайте Владимир Владимирович! Добър човек!

    07 Май 2024 13:16ч.

    Той е пример, какви трябва да бъдат мъжете днес - истински смели мъже, обичащи Родината и Отечеството си! Уверени в Правдата и Справедливостта за добър живот на всички хора! ВЯРВАЩИ МЪЖЕ В БОГА И ИСТИНАТА! Знайно за Истината е, че когато вярваш в Истината, тя Истината - сама се защитава! ... ДЕРЗАЙТЕ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ! ... Целият свят, цялото човечество милеещо за мир и приятелство между народите към Вас гледа и на Вас се надява за щастлив живот на планетата Земя! Господ здраве и силна воля да дава на такива истински човеци като Владимир Владимирович! На всеки народ и на всяка държава на Планетата пожелаваме такъв народен водач като Вл.Владимирович, който да може да запази Свободата, Независимостта и Благоденствието на народа си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    07 Май 2024 13:20ч.

    Докат сте живи ще го целувате тоя миризлив путински ботуш, ей. Такава ви е съдбата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българанов Ю.

    07 Май 2024 13:21ч.

    Хайде всички да дерзаем! Успех!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    07 Май 2024 13:23ч.

    ЗИПе, дано е така, докато ти ще лижеш онзи хамерикански краварски задник със сладост. Успех в лизането!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ ЗИП - ех, грешнико, за 20 години под САЩ американски ботуш, България е умираща държава с най-бързо умиращ български народ!

    07 Май 2024 13:32ч.

    Констатацията не е само на професора по социология Иво Христов. Иди в кой да е град на България и виж гробищните паркове, които ВСЯКА ГОДИНА местните общини разширяват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос на избор

    07 Май 2024 13:34ч.

    Едни целуват миризлив путински ботуш, а други - миризливи американски задници. Вторите не са по-добри от първите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ ЗИП - ех, грешнико, защо НАТО/САЩ бомбиха с обеднен уран Балканите и хвърлиха 80 000 тона бомби в Европа, бе?!

    07 Май 2024 13:36ч.

    Заради лъжата за геноцид, заради лъжата, че Милошевич е диктатор? и три месеца нещастното СТРАХЛИВО НАТО бомби от въздуха мирни граждани и цивилна инфраструктура из цялата територия на Сърбия за да хване сал един Милошевич ли, бе, грешнико блуден?! Ай сиктир и на слабоумието, заслепено от сребърници в празна глава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ ЗИП - ами ще целуваме Руския ботуш, защото носи Живот за България!

    07 Май 2024 13:40ч.

    За разлика от американския САЩ ботуш, който носи смърт за България - вече сме 4.7 млн. българи, колкото ни бяха определили в 1999 г. с бомбенето с радиоактивният уранови бомби, прочее и до днес още не са казали - защо бомбиха с обеднен уран Балканите? И освен това ВСИЧКО КОЕТО РУСИЯ НИ ДАДЕ И НИ ПОСТРОИ - за 30 години твоите АМЕРИКАНСКИ БОТУШИ ни го взеха най-нахално и с лъжа, лъжа, лъжа за фалшивата демокрация за народа, и пребогатата демокрация на народните предатели като тебе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    07 Май 2024 14:09ч.

    Има само една екскурзия до Русия и няма желаещи за там.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • RE :ЗИП 07 Май 2024 14:09ч.

    07 Май 2024 17:13ч.

    Гиди пр-ос-ти-ту-т!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Галя

    07 Май 2024 21:25ч.

    Целувайте ботушите на граничарите от нрб, защото онези вардеха някой да не избяга, а не някой да влезе, че никой не искаше правешкия комунизъм на бай тошо. Ако го нямаше граничаря до 1955 половината от народа щяха да се разбягат, невъзвръщенци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    08 Май 2024 0:24ч.

    Ако баба ми беше мъжка...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а не може ли ?

    08 Май 2024 9:41ч.

    Да не целуваме ничии ботуши ? Да се държим достойно, със собствена позиция ? Не позиция на "целувачи" на ботуши ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За самодостатъчна Русия

    07 Май 2024 13:21ч.

    в многополярния свят. Бог напред и Русия, и Путин след Него! Блестяща 50-минутна церемония, тържествен марш на президентския полк и църковна служба в чест на Путин като президент на Русия. Днес в света едва ли има такъв улегнал, помъдрял и работоспособен държавен глава, какъвто е Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    07 Май 2024 13:28ч.

    ++++++++++++++++++++++++++++

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бонка

    07 Май 2024 13:28ч.

    Точно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кузелич

    07 Май 2024 13:31ч.

    Димитров - един българин, който е циганин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    07 Май 2024 13:46ч.

    Драгия! Кулезич, не съм циганин, ром съм, но не като тебе мангасарин калайджия. Има ли мааро?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кузелич

    07 Май 2024 13:54ч.

    Кузелич ве тъпчо неграмотен. 😅

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мира

    07 Май 2024 13:30ч.

    Държавите се нуждаят от силни и умни ръководители. Хора с мнение и сила да го отстояват. В Европа, с изключение на Орбан и Путин, други няма. Едни жалки човечета, с неопределен пол, страхливи, готови са да се подчиняват на Байдън. Не виждате ли, че начело на САЩ стои един немощен, безпомощен и объркан старец .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мухаха

    07 Май 2024 13:50ч.

    Да не намекваш за новия Наполеон с боксовите ръкавици? Дето тръгнал да плаши Путин с реалния черен пояс на джуду?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логото

    07 Май 2024 13:39ч.

    Боже, промисли и за нас, ние от 35 г. нямаме свободна/независима държава, но по Твоя Воля Русия на Путин дано ни освободи! Защото само безотечественици не признават двуфакторната връзка по славянска и православна линия между руския и българския народи. Силна руска държава с мъдър президент начело означава занапред да ни има и нас, защото силата руска ще ни дава живот и надежда, от която под чуждо иго сме лишени, а всестранните руски победи - живот, който няма да угасне!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Богдана Тотева 2

    07 Май 2024 13:44ч.

    Браво за написаното!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • България и Русия винаги ще бъдат заедно и това не зависи от нищо!

    07 Май 2024 13:45ч.

    Защото така е дадено от Горе, от Бога! По-силен от Бог няма, сам той ще се справи със злото, когато настане време. Съхранете се и се пазете от изкушението на мъртвото материално "благо".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Единственият изход

    07 Май 2024 14:35ч.

    Решението за България е неволята. Ако сами не се освободим, пак нищо няма да излезе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    07 Май 2024 21:12ч.

    Преди това имаше ли, бе копейкаджия пропаднал ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Галя

    07 Май 2024 21:30ч.

    Преходните 45г. свобода, нородняшки съд и свободни лагери. Независима политика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    08 Май 2024 0:26ч.

    За да има добри отношения, трябват две страни...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СТАЛИНКА

    07 Май 2024 13:41ч.

    Да живее още 100 години, да ни избави от улавите жълтопаветни лентяи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    07 Май 2024 14:11ч.

    Ми избави са, ма. Ще ти платя еднопосочния до Масква.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантик за колесник

    07 Май 2024 19:03ч.

    Голяма плащачка се изкара, а за твой билет до Украйна кога ще дадеш!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    07 Май 2024 13:48ч.

    много кураж и търпение успех на вас и руския народ мир и разбирателство господ да е с вас

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кадиров

    07 Май 2024 13:50ч.

    В Москва по време на инагурацията валеше дъжд със сняг. Ще му върви по вода на Императора! Успех, защото неговият успех,ще е успех и за света!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кузелич

    07 Май 2024 13:52ч.

    Много добър коментар. Получаваш козичка.🐐

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантик за колесник

    07 Май 2024 19:05ч.

    А за теб, разгонен пръч, за да си седнеш на задника след това, ако можеш разбира се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кузелич

    07 Май 2024 19:36ч.

    Аз съм свикнала с Дачков.😁

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ***///

    07 Май 2024 13:58ч.

    Имам големи съмнения, че Путин ще повтори грешките от близкото минало. Патологичните неблагодарници заслужават друга съдба. Виждаме как в последната година Русия се освободи от всякакви предрасъдъци и трепе безжалостно "братския" народ. Защото и самата тя губи свои хора. Такава е логиката на реалния живот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курнела

    07 Май 2024 14:00ч.

    Другари путиняги, искам да ви обърна внимание на тази новина : https://www.actualno.com/europe/razstrelja-shestima-ruski-oficeri-dokato-spjat-izdirva-se-ruski-vojnik-ot-ukrainski-proizhod-news_2216218.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    07 Май 2024 14:12ч.

    Преди да лепнеш някаква хохолска щуротия, то провери дали е истина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курнела

    07 Май 2024 14:20ч.

    Другарю ром, да не кажа мангал, аз чета само руски източници. И български пенсионерски сайтове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантик за колесник

    07 Май 2024 19:07ч.

    Браво Куронела, цитирания сайт е руски според теб. Разкажи ми първо за смяната на пола, а после за мечтите ти към руските офицери.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курнела

    07 Май 2024 19:40ч.

    Актуално е пенсионерски сайт, също като Гласове. Обаче Сглобката много добре ни вдигна пенсиите, наборе. Кирчо , кокорчо, парапет, а пенсията за 1 година порасна. 🥰

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курнела

    07 Май 2024 19:53ч.

    https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/Sinut-na-edin-ot-visshite-ruski-generali-Aleksandur-Lapin-e-likvidiran-v-Ukraina-2104595

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    07 Май 2024 14:03ч.

    Първата му работа трябва да е да ескалира войната. И да повтори операциите "Роза" и "Лале" от 1961 и 1962.Да кажем на височина 2км над Украйна. Апропо ще ми е интересно да видя дали хохлите имат топки да стрелнат с британски ракети по руска територия отпреди 24.02.2022г. Лидерът се зарече, че ще удари английски обекти по целия свят.А той поне е доказал, че си държи на думата. :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господ здраве да му дава!

    07 Май 2024 14:19ч.

    Лидер, който разбира очакванията на народа си, умее да определя целите си и знае как да ги постига. Лидер-надежда в обърканата геополитическа картина. Надежда за живот. Западните "лидери", сеещи смърт, нервно пушат в ъгъла.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путин е един от нах-слабите ръководители на Русия

    07 Май 2024 15:45ч.

    • На Червения площад работата кипи денем и нощем. В Деня на победата на Червения площад не трябва да се вижда нито думата ЛЕНИН, нито самият мавзолей. В края на краищата съветските войници хвърлиха фашистки знамена в подножието му. И сега имаме фашистки философи (Ильин), цитирани от най-високата трибуна, училищата са кръстени на тях. Фашистки поддръжници като ген. Краснов сега са на голяма почит, издигнати са им паметници. Как може да се позволи думата ЛЕНИН да грее на централния площад на Русия? 100 години минаха, а те още се страхуват от него. И колкото по-нататък, толкова повече. Казват, че милициите от Донбас, които тръгнаха в атака под червеното знаме, имаха поговорка: отпред са бандеровците, отзад са власовците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ленин е масов убиец

    08 Май 2024 9:46ч.

    Правилно е че крият името му на Червения Площад. Да не се бърка "антиболшевик" с "фашист". Краснов е антиболшевик. Можеш да си антиболшевик и едновременно антифашист. И болшевизмът и фашизмът са човеконенавистни теории , донесли смъртта на милиони нормални хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 0007

    07 Май 2024 17:13ч.

    За пети път гейропеидите нема да му признаят избора за легитимен. И Путин пак требе да си го мести... за намкойси и пети път.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    07 Май 2024 17:19ч.

    Дано, има условията вече, да спре да "регулира" след 20 години практика. И по-сериозно с отстояването на "червените линии", че и ние станахме далтонисти, кибиците! И да "изглеждаме" новата главна роля на "Кивин Коснър" в новия "Воден свят", на запад от франсетата-петлета!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    07 Май 2024 17:44ч.

    За пети път цялата шумотевица трябваше да му е омръзнала

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валя

    07 Май 2024 18:25ч.

    Достоен лидер на своята страна! Поздравления 👍

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Деса

    07 Май 2024 18:27ч.

    Дачков трие коментари. Господ ще те накаже.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    07 Май 2024 18:35ч.

    Боя се че ВВП няма време да се занимава да наказва Дачков.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курнела

    07 Май 2024 18:38ч.

    Колеги, знаете ли защо болшевишките лидери на Русия след смъртта си ги вграждат прави в стената на Кремъл???? Отговор: за да не сере руският народ по гробовете им. А на бас, че на Путя стената ще бъде постоянно опикана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантик за колесник

    07 Май 2024 19:10ч.

    Много си загрижена за руските лидери, мила Куронела. Станала си грижовна след смяната на пола.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Re: Курнела 07 Май 2024 18:38ч.

    07 Май 2024 19:13ч.

    Не е лесно да си духовен травестит, днес! Вече, де!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курнела

    07 Май 2024 19:55ч.

    Куронела... много хубаво го казвате. 😅

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mango

    07 Май 2024 20:26ч.

    Честито, жив и здрав още 100г на пук на запада :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    07 Май 2024 20:41ч.

    Путин подписал указ о вхождении России в топ-4 экономик мира. :o) :o) ;o)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кузелич

    07 Май 2024 20:55ч.

    https://www.moscowtimes.ru/2024/05/07/putin-podpisal-ukaz-o-vhozhdenii-rossii-v-top-4-ekonomik-mira-a130131

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    07 Май 2024 21:02ч.

    Достойни хора, с достоен лидер! За разлика от нашите гъзолизци, които добре си ги знаем! Въпросът е друг - имаме ли ние, като народ, достойнство и чест или сме сбирщайн боклуци ?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    07 Май 2024 21:06ч.

    Кат чуя за фюрер, учител на народите, водач или лидер наистина се питам кога народа ще хване тоягата да се разправи с дупелизците по душа, дет си търсят кумир да му се кланят, щото са недоклатени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    07 Май 2024 21:09ч.

    В 4тия мандат зануляваше мужиците със скорост 400 мужика на ден, в 5тия ще ги занулява с 900 мужика на ден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    07 Май 2024 21:11ч.

    Верно няма по велик - да си трепе народа за нищо, а крепостните да си го избират.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ZOV

    08 Май 2024 5:57ч.

    Дебил !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кукер

    07 Май 2024 21:51ч.

    Лъже ЗИПе, крадецо на никове, прекаляваш! Лесно си разпознаваем и далеч от феерията на истинският ЗИП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    08 Май 2024 0:31ч.

    Хубав парад на простотията. Все така напред.,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    08 Май 2024 7:55ч.

    В историята си Русия има няколко лидери, които са я направили значима и велика. Това са: Иван Грозни, Петър Велики, Сталин и Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Засега Путин

    08 Май 2024 8:30ч.

    Успя да върне Крим, т.е. поправи съветска грешка. В Украйна е до никъде. По най-оптимистичен сценарий, ще присъедини към Русия 4 области с обща площ 21-22 % от територията на УКРАЙНА. Да ви припомня етимологията на думата УКРАЙНА ? У - края - на какво ? У края на РУСИЯ ! Покрайнина на Руската Империя. Тази Империя беше такава и при Петър Велики, и при Сталин. Днес от Руската Империя има останки. Огромни части са ИЗВЪН Империята, и което е най-лошо - центробежните сили продължават, населенията там продължават да бъдат антируски , и все повече... Балтийските републики изобщо не ги споменавам. 3/4 от Украйна е ЗОМБИ-РУСФОБСКА и не се вижда по никакъв начин как Путин ще ги върне към Руската империя, със сила или без сила. Казахстан е загубен /заедно с Байконур и огромните природни богатства/ Средноазиатските републики играят двойни игри. Дори Батька Лукашенко шикалкави и не се включи във военните действия срещу ВСУ. Поставянето на Путин в редицата на Иван Грозни, Петър Велики и Сталин е твърде, твърде, преждевременно... Да не кажем нелепо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи