ПП-ДБ върнаха мандата и се примолиха за избори 2 в 1. Радев: Съчувствам ви, но да бяхте мислили като променяхте Конституцията

ПП-ДБ върнаха мандата и се примолиха за избори 2 в 1. Радев: Съчувствам ви, но да бяхте мислили като променяхте Конституцията

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Президентът Румен Радев връчи втория мандат на „Продължаваме Промяната – Демократична България” за съставяне на правителство. Акад. Николай Денков го върна веднага неизпълнен.

"За съжаление, първият мандат беше провален, защото ГЕРБ-СДС не си спазиха уговорката. Ние предлагаме акад. Денков за премиер с втория мандат, дадохме втора възможност да поправят грешката си, но за съжаление предстоят избори. Давам формално папката с ясното съзнание, че тя ще бъде върната", заяви Петков.

"Ще върна мандата неизпълнен, тъй като в Народното събрание няма подкрепа за управленската програма, няма подкрепа и за реформите. Коалицията ГЕРБ–ДПС иска избори и това е резултатът от тяхното желание. 4 пъти другият преговорен екип ставаше и напускаше залата, имаше ясни индикации, че преговорите не се водят по същество. Оттук нататък за съжаление българските граждани отново ще трябва да решат накъде да продължим", каза Николай Денков.

"Единият вариант е да се върнем назад - където рекетът беше нормална практика и всички трябваше да се примиряват и подчиняват на него, а постната пица беше основният начин да се обсъждат доходите на българите, или ще продължим с европейският път за развитие на България - в който доходите се увеличават, а бизнесът и хората могат да разчитат на защита и подкрепа от държавата", обясни Денков.

 

 

"Длъжен съм да направя всичко възможно процесът по избор на служебен кабинет да не прерасне в конституционна криза. Но вие от своя страна направихте всичко възможно правомощията на президентската институция да бъдат силно ограничени не само по отношение на избора, състава и контрола върху служебния кабинет, но и върху определянето на времевите параметри в процеса за определяне на следващите избори. И вие много скоро ще разберете защо, когато  поканя  всички вас, политическите партии, на консултации, да се вземе крайно решение, така, както е записано в чл. 99, ал. 5 на Конституцията", отговори президентът Румен Радев.

Държавният глава постави въпроса за процесите, които вече протичат в резултат на гласуваните в настоящия парламент промени в основния закон на България. „Тесният кръг от възможности за избор на служебен министър-председател се стесни още повече днес с оставката на заместник-омбудсмана“, посочи президентът, напомняйки за подадената оставка на Елена Чернева-Маркова.  Румен Радев отбеляза, че тя е била единствената фигура от посочените в Конституцията, която не е нито косвено, нито директно близка с никоя политическа партия и единствена в списъка, за която е ясно, че няма несъвместимост. Румен Радев изрази учудването си, че когато тази оставка беше обявена днес в Народното събрание, народните представители останаха безмълвни и не е имало реакция. „А според мен трябваше да има въпроси: Защо? Как? Какви мотиви? Как така изведнъж точно вчера? Имало ли е натиск? Защо не се инициира изслушване?“,  допълни президентът. „Ако за вас това са нормални неща, то тогава не се изненадвайте впоследствие, че рязко нараства вероятността да получите политически служебен кабинет, който най-вероятно няма да бъде във ваша полза“, каза още държавният глава. 

По думите на президента вече е много късно за отправената от политическата формация молба изборите за Европейски парламент и парламентарните избори да се проведат заедно. Той напомни призива си да не се предприемат необмислени промени в Конституцията на страната, особено по отношение на служебния кабинет. „Вие ги предприехте и сега въпросите вече стават много повече от отговорите“, каза още Румен Радев. „Разбирам вашите притеснения, но вие направихте всичко възможно тази институция да не може да владее процесите, както беше досега“, подчерта президентът Радев.  Във връзка с конституционните поправки държавният глава напомни още, че не е сезирал Конституционния съд в частта за правосъдната реформа, но за останалите промени го е направил с пълното осъзнаване, че поправките в Конституцията ще доведат до кризи. „Едната криза вече чука на вратата и тя ще се разгърне в следващите седмици и месеци“, посочи още той. 

Кирил Петков се обърна към него с молба, като уточни, че ПП-ДБ няма да участват в преговори за третия мандат. "И молбата ми е - ако може да спестите 100 млн. на българските граждани, така че да не се провеждат два избора, а изборите да са 2 в 1, ви моля да положите всякакви усилия. Защото тези 100 милиона могат да бъдат изразходвани по много по-адекватен начин и за по-добри цели. Знам, че това не е изцяло във вашите правомощия, зависи как ще се развие и третия мандат, но ви моля да положите тези усилия".

"Напълно разбирам вашите притеснения, но вече е много късно за такава молба. Призовах да не се приемат необмислени промени в Конституцията по отношение на служебния кабинет. Вие ги предприехте и сега въпросите стават много повече от отговорите.  Ще направя всичко възможно, длъжен съм да го направя, процесът по избор на служебен кабинет да не прерасне в конституционна криза, но вие направихте всичко възможно правомощията на президентската институция да бъдат силно ограничени не само по отношение на избора, състава и контрола върху служебния кабинет, но и по определянето на времевите параметри за процеса на определяне на следващите избори", отговори Радев.

"Много скоро ще разберете защо - когато поканя, след няма и 10 дни, всички вас, политическите партии, на консултации да се вземе крайно решение, така, както е записано в чл. 99, ал. 5 от конституцията. Така, както сте написали, така ще изпълнявам.", каза президентът.

"Разбирам вашите притеснения, съчувствам ви, но вие направихте всичко възможно тази институция да не може да владее процесите, както досега", допълни Радев.

А Кирил Петков отново отбеляза, че промяната в Конституцията е един от успехите на кабинета и мнозинството за съдебната реформа, за да няма нотариуси, джуджета. И си е струвала.

"Нямам намерение да влизам в гората на приказките - елфи и джуджета, но не сезирах КС за правосъдната реформа, но за другите изменения го сезирах с пълното осъзнато основание, че тези промени ще доведат до кризи. И едната криза вече чука на вратата, и тя ще се разгърне, повярвайте ми, в следващите седмици и месеци", отговори Радев.

Източници: dariknews.bg, БНР, "24 часа"

 

 

 

 

 

Коментари

  • баба мара

    27 Март 2024 15:30ч.

    така я промениха че сега няма кого да назначи за служ премиер когато радев каза защо зам общ защитник е подала оставка на телевизора излезе надпис грешка и така до края не разбрахме какво говори радев това нарочно ли го направиха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Перачите Предатели ги чака съдбата на ИТН - проблясване и после вън!

    27 Март 2024 15:54ч.

    И от изтеклия запис се вужда, че си го знаят - дано гласъващите малко поне поумнеят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Съчувствам ви, но да бяхте мислили като променяхте Конституцията"!!! ХА ХА ХА

    27 Март 2024 16:28ч.

    Браво на Радев!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sleedrok

    27 Март 2024 17:08ч.

    https://prolifehc.com/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тя, конституцията, всуе угажда на силния

    27 Март 2024 17:24ч.

    а той нарежда отвъд океана...и за дълго.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • каква я мислиха, каква стана

    27 Март 2024 19:12ч.

    Радев, остави ги да се удавят в собствените си сълзи и сополи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    27 Март 2024 21:27ч.

    Тези сглобкаджии-еничари обърнаха държавата ни (по-точно, това което беше останало от нея) с хастара навън! Тази пасмина от неграмотници промени Конституцията, която бе съставена от цвета на българската нация! Тези малоумници изобщо не мислят, а изпълняват, каквото им кажат отвъд океана!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гъбена яхния

    28 Март 2024 2:00ч.

    И пет в едно да е, няма кой да ви гласува. Трябва да си внасяте избиратели от чужбина. Гъбите тази година са много вкусни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вкусно

    28 Март 2024 2:06ч.

    Ще ме хванат за пеЧУРКАТА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    27 Март 2024 15:31ч.

    На ход е Шиши

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    27 Март 2024 17:20ч.

    Голям и непредсказуем цирк ни чака с тези промени направени от бездарници !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сега ще има депесарски шут

    27 Март 2024 17:26ч.

    Беров 2.0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпросче

    27 Март 2024 17:37ч.

    Промените от ППДБ ли бяха направени или от Пеевски, докато Ицето му стоя в скута?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    27 Март 2024 17:44ч.

    Таки Премиер !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Doktor

    27 Март 2024 15:46ч.

    Браво на Радев!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Bravo!

    27 Март 2024 17:25ч.

    Браво на президента!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ххахахах

    27 Март 2024 21:25ч.

    Президента ги прецака сериозно. Поведението му бе "добронамерено, търсещо изход от ситуацията." Чакаше 12 минути да си вземат проучвателния мандат, допусна лица, които не трябва да присъстват на взимането на мандата. Ако беше тръгнал да ги шамари , те щяха да се обединят срещу общия враг и можеше да се разберат. А така ги остави на собствената им глупост и алчност за власт и се стигна до сегашната ситуация. След изборите - я камилата , я камиларя. :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    27 Март 2024 15:49ч.

    ''Честните и почтените'' не се страхуват да се унижават-първо се молиха на ГЕРБ, а днес на Радев! ХараКиро винаги твърди, че не го е страх?! Нямате самоуважение, неуважаеми от ПП-ДБ!!! Каквото търсихте, това намерихте...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    27 Март 2024 15:50ч.

    Не е много по темата, но в контекста на сътвореното от ППДБ. Укрите са нападнали с наши снаряди българско село! https://m.vz.ru/news/2024/3/27/1260371.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оня с коня

    27 Март 2024 16:02ч.

    ... ето затова, тези хайдуци в ляво от президента, трябваше отдавна вече да търкат наровете в СЦЗ или да дялат павета на о-в Персин! Българоубийци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    27 Март 2024 16:10ч.

    Алешки пострада много, когато укрите разрушиха стената на Каховското водохранилище. Но Денков каза, че не го интересуват българите в България. Какво остава за тези навън.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само тези ли?

    27 Март 2024 16:20ч.

    А ГРОБ с главатар Борисов?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    27 Март 2024 15:54ч.

    Добре им го е казал, но тия дебили едва ли са разбрали, какви глупости направиха!!! А тия, котио гласуват за тях, да си помислят хубаво, дали пак ще го направят!!! Аман от дебили в тая държава

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Колчо Слепеца

    27 Март 2024 19:52ч.

    Тия ,които гласуваха за тях едва ли могат да построят логична мисъл.Ниското интелектуално ниво и лакомията на ПП-ДБ проличаха в предния мимолетен парламент.И въпреки че са ОПГ,силно се надявам това вече да означава "Обединение Потънали Гемии".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въобще не

    27 Март 2024 16:03ч.

    Тия шизофреници от ПепеДебетата ни вкараха в конституционна криза и как ще се състави служебно правителство въобще не е ясно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    27 Март 2024 16:05ч.

    “Оттук нататък за съжаление българските граждани отново ще трябва да решат”. Така е. За съжаление е, че народа трябва да решава. А ако народа ви изрита?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кучи Гъз

    27 Март 2024 16:06ч.

    Радев им го е подал на два ката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "да не прерастне в конституционна криза"

    27 Март 2024 16:11ч.

    Уважаеми редактори, назначете си ако е нужно коректор, не ни пробутвайте такива досадни граматични грешки! Пише се "прерасне", нищо че е производно на глагола "прераствам". Правилата на българския език трябва да се знаят, преди да се хвалим, че знаем например английски... Затова родината ни си отива, даже без да го подозираме. Нека това бъде сайт, който продължава грижливо да работи със словото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    27 Март 2024 17:20ч.

    Грешката не е граматична, а правописна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • едното включва другото

    27 Март 2024 21:48ч.

    Е правописът не е ли част от граматиката на книжовния ни език?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За тези, които

    28 Март 2024 7:06ч.

    не познават правописа и граматиката на българския език, умни хора са направили сайта "Как се пише?"! Ако се съмнявате в знанията си, не е срамно да попитате! Онлайн помагалото е на разположение 24/7, така че ползвайте го...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    27 Март 2024 16:13ч.

    Дано никога повече да не видят власт. На ход са съд и прокуратура!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    27 Март 2024 16:15ч.

    В деня на изборите ако пак отидете за гъби вместо да пуснете копейка в урните, сами сте си виновни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всеки бюлетин за ВЪЗРАЖДАНЕ

    27 Март 2024 17:49ч.

    кол в гъза на триглавото чудовище ГРОБ-ППДБ-ДПС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    27 Март 2024 16:17ч.

    Ако бях на мястото на тия ... няколко години нямаше да излизам от вкъщи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Lex Dura sed Duralex

    27 Март 2024 16:25ч.

    Юмручни Шарлатан причал порастующе несречни пилце - пойебахте ми квачку, те ви от капуто жвачку.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ Lex ... - палец нагоре! :)

    27 Март 2024 16:33ч.

    Ми това е истината - все за/в/около секса иде борбата за благата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи, чуйти НикиТУ:

    27 Март 2024 16:30ч.

    'или ще продължим с европейският път за развитие на България - в който доходите се увеличават". сичку убу бръчет ма с кви пари??? заеми при тес пуруценти???? и де гу кукор у тоз пейзаш???? халилуя май гу фърлиа пут ъхтубуса

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    27 Март 2024 16:36ч.

    "Съчувствам ви...такова голямо момиче, пък плаче...'

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Те ти булка Асенов ден: МС дава 1.5 млрд.лв на Енергетиката!

    27 Март 2024 16:36ч.

    Имаме натрупвани систематично в огромен размер задължения от страна на "Топлофикация София" към енергийния сектор за газови доставки, заяви Радев и допълни, че в годините една част от тези задължения са прехвърляни от "Булгаргаз" към БЕХ, друга продължава да расте и да се натрупва в салда към "Булгаргаз". Към 31 декември 2023 г. сумата наближаваше 800 млн. лева, към настоящия момент тя отново е със същия обем, обясни енергийният министър в оставка. Очакванията му са към 31 март задълженията малко да надхвърлят 800 млн. лева. Според Радев тази неблагоприятна практика води до внушителната сума от 1,6 млрд. лева задължения към групата БЕХ (800 млн.лв. към "Булгаргаз" и други близо 800 млн.лв. към БЕХ). ............... Почнаха врътките!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    27 Март 2024 18:30ч.

    Няма начин бабата от Михалци да не трябва да плати парното на ай-ти спеца от София...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 1.6 млрд.лв. дългове на Топлофикация София?

    27 Март 2024 16:39ч.

    Някой си е заплюл Топлото на София и да държи юздите на столицата за личен кеф?! https://business.dir.bg/energien-pazar/radev-predlagame-dofinansirane-na-ministerstvoto-na-energetikata-s-pochti-1-6-mlrd-lv

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Париите не заслужават топло

    27 Март 2024 17:53ч.

    ходеха по потници тия простаци при сесесерето, нека сега си плащат. Ние умните и красивите сме с подово.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    27 Март 2024 21:37ч.

    Цяла България осигурява комфорта на жълтопаветната софийска сган, чрез преференциални цени на топлото в София!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шалом

    27 Март 2024 16:45ч.

    Според Денков за СЪЖАЛЕНИЕ българските граждани ще трябва да решат. Явно или не може да си подбира думите или наистина вярва, че само той има право да решава, като истински потомствен комунист. ППДБ свърталище на комуняги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наскоро имаше филм за голямата Бригита Чолакова

    27 Март 2024 16:53ч.

    И от разказите на очевидците се разбра, че Бригита Чолакова е била тормозена преди 1989 г. и след 1989 г., което навежда, че тормоза е вършен от едни и същи некадърници, като потвърждение на Вашата теза за потомствените неистински комунисти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какви комунисти бе пич

    27 Март 2024 17:55ч.

    селяни, селяни... дребни собственици, ежедневно, ежечасно, стихийно и в масов мащаб се ражда в тиквата им капитализъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    27 Март 2024 20:20ч.

    Точно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Делта

    27 Март 2024 16:49ч.

    Снимката показва трагедията на България, защото когато видиш Сапун-аров и ПростоКиро пред портретите на Иван Вазов и Христо Ботев, разбираш че държавността елипсва, няма лидери, които да застанат пред народа си въпреки всичките реакции на външните сили. И ако тези две недоразумения - жалки и без капка национално достойнство; са еманацията на българския народ, то ние вече не съществуваме нито като народ, нито като държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, пълен контраст

    27 Март 2024 22:13ч.

    Едните герои, на които дължим произхода си, другите модерните дилъри на изчезваща България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Роли

    27 Март 2024 16:50ч.

    Последно, Ники ще пътува или не?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ElCondor

    27 Март 2024 17:27ч.

    Може и да пътува, но за собствена сметка. :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Boeing

    27 Март 2024 17:28ч.

    Вече пътува …

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    27 Март 2024 18:08ч.

    Ще пътува, разбира се! На майната си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Корадо Катани

    27 Март 2024 16:51ч.

    Жалките физиономии на две дребни душици - представителната извадка на, както каза Димитър Манолов, лигавите гъзари от София.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    27 Март 2024 18:10ч.

    Какви гъзари от София? Коши Кольо е от Стара Газора, Харакиро от Пловдив.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добре е

    27 Март 2024 18:13ч.

    шопите да се кандидатират само в София. И само в една листа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • още по-добре ще е

    27 Март 2024 20:01ч.

    ако провансата си сЕди дОма и не напира да прави тарапана в София и да купува апартаменти, ма ако може с изглед към Витоша, нищо, че на село са имали изглед към нужника. Наш колко ми е спокойно по празниците, когато приходящите софиянци си заминете по родните вилажи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дълговете на Топлофикация не са ли от техния скъп газ?

    27 Март 2024 16:54ч.

    И днес цялото общество трябва да покрива некадърността и алчността им?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На общата снимка има ли

    27 Март 2024 16:56ч.

    сексуален доминант (по Ник Събев)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • XAXA

    27 Март 2024 17:12ч.

    Да, най-отляво на снимката. До него е едно мекотело с неясен пол...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мани, мани

    27 Март 2024 17:31ч.

    Сега гномчик не може да стане председате,л на НС. Трагедия за идиотите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необходимо условие

    27 Март 2024 17:31ч.

    Това е математическо понятие. Не е ли изпълнено, отговорът е дефинитивно НЕ. Изпълнено ли е, нищо не може да се каже. Пример: пари и щастие. Нямаш ли никакви пари, със сигурност си нещастен - спиш под мостове и просиш за насъщния. Имаш ли, нищо не може да се каже - може и да си щастлив човек, може и да си нещастно, самотно, никому ненужно и болно на всичкото отгоре създание. Е, за поста министър в някакво правителство, необходимо условие (но не достатъчно) е минимум на интелектуален потенциал, че да можш да се изразяваш грамотно и да спазваш поне минимални изисквания на що-годе елементарна логика. Как говори Кирето, вече е всеизвестно. За 15 г.престой в България не успял да вдене правилата на множественото число, дето се учат в 5 клас и мека, и мека, и мека - работимЕ, пеемеЕ, правимЕ. А за елементарната логика - ами просто дрънка. Не разбира какво го питат, не разбира какво отговаря. Кики в о-тон: 1. Учих биология и химия, видях, че не е за мен и заминах за Харвард. 2. Записах биология и химия, видях, че не е за мен, прехвърлих се икономика, завърших и заминах за Харвард. 3. Завърших икономика, работих няколко години по важни проекти и заминах за Харвард. Е? Кое от всичките е вярното? И трите са негови интервюта, достъпни в мрежата! Е, как може такова да управлява държава? На базата на кой точно опит? На хранителните добавки ли, на сока от моркови ли? И най-старият БГ университет му дава платформа, точно той да обучава българските студенти в рамките на Харвардски курс! На какво да ги обучава, пардон? Абсурд някакъв!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прелъстени и изоставени.

    27 Март 2024 17:41ч.

    Радев ги поднесе на простолюдието,като незаменими ,Борисов ги дундурка дундурка и накрая ги изхвърли и те сега реват,колко са важни за България,пардом за унищожението ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    27 Март 2024 17:48ч.

    Идиотите още блъфират и си мислят че играят покер на маса за белот където Баце раздава белязани карти, а Шиши държи калема и признава за сто три поредни от различни бои като си отмята пет белота и последно трийсет. Аматьори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    27 Март 2024 17:53ч.

    "Натоварени с книги магарета"(не е цитат на Хитлер, а покойният велик аятолах Хомейни, Аллах да е доволен от него)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dabedabe

    27 Март 2024 18:09ч.

    Туй, че българските граждани за съжаление пак трябвало да решат, е ненадмината глупост. Последният пирон. И Кирето ги плещи едни никакви. Голяма досада!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    27 Март 2024 18:14ч.

    Лош Радев, ама лош!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    27 Март 2024 19:10ч.

    В посолствата едва ли са доволни от очевидната идиотия на харвардци. Но, ако чак сега са го разбрали, сами са си виновни. Както гласи поговорката, няма нужда да изядеш яйцето, за да разбереш, че е развалено. В случая- запъртък, яйце от което нищо няма да излезе. Освен вреди за България и българите. Тях, пък, кой ги бръсне за слива!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много щастлив

    27 Март 2024 19:37ч.

    Ама как ви фрасна юмрук в грозните мутри!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    27 Март 2024 19:51ч.

    Никаква криза няма. Има кална борба за кинти и комисиони. Криза има когато има 50 000 човека на площада и бити политици. До тогава всичко е мижай да те лажем, алъш вериш, пунта мара и харакиро.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ххахахах

    27 Март 2024 22:20ч.

    Дивергент, много точно !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тези идиоти има още много да се молят

    28 Март 2024 6:08ч.

    Тепърва им предстои да се молят. С техните камъни по техните глави. Когато си тъп не трябва да се чудиш, че всички ти се смеят, а ти се молиш и стоиш като малоумен идиот в собствените се ла.на.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радив ми напомня за нашия ротен в казармата, който на служебни събирания ни обясняваше какви нечувани нарушения сме извършили

    28 Март 2024 6:47ч.

    Без дори да подозираме, а също какви апокалиптични катастрофи се задават точно зарави това, което сме извършили без да знаем дори, нали, шапкара си е шапкар. Само дето няма дебела тояга - гьостерица, която нашия ротен наричаше Възпитателката, с която ни биеше в канцеларията си, ако наистина сгафихме нещо. Мен например ме би един път, защото бях прескочил оградата да се целувам в едно момиче и без да знаем сме седнали точно в неговото нелегално ЛОЗЕ, което той си беше посадил и КОПАЕЛ, когато ме видял , че се мляскаме с гаджето. Докато ме биеше, го попитах защо е толкова озлобен, да не би да не му става вече и той престана да ме бие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тези, които искат да гласуват за Възраждане

    28 Март 2024 6:48ч.

    Не е ли по-добре за тях да викнат направо Путин да дойде да ги застреля в някой театър? АФАХАХХАХА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи