Лавров: Русия се бори за всички, които искат да живеят според собствения си разум и традиции

Лавров: Русия се бори за всички, които искат да живеят според собствения си разум и традиции

Русия днес се бори за всички, които искат да живеят според собствения си разум и традиции, без да се сблъскват с нови прояви на нацизма, и мнозинството в света разбира това. Това заяви изпълняващият длъжността министър на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров по време на церемонията по полагане на венци на паметните плочи в сградата на външното министерство, съобщава ТАСС.

„Бих искал да подчертая нашия специален фокус върху осигуряването на консолидация на страните от мнозинството в света, които са чужди на опитите на Запада да бъдат наречени цъфтяща градина, а останалите презрително ги наричат ​​"гъста джунгла".

Мнозинството страни в света разбират, че Русия се бори за всички, за всички онези, които искат да живеят според собствения си разум, искат да живеят според традициите си, които не искат да изпитват нови прояви на нацизма, расовата дискриминация, към които Западът постоянно тласка своите сателити", каза Лавров.

Коментари

  • Мужик

    08 Май 2024 13:12ч.

    Боже, боже...гледайте поне да спрете людоедството в Мали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантик за колесник

    08 Май 2024 13:44ч.

    Мужиретка, още ли не си отишла в крайна с другите френски мажоретки!? Време е да се докажеш! И, в Мали няма людоедство, но ти откъде да знаеш. Явно при смяната на пола намалява умствения капацитет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вранчата

    08 Май 2024 13:42ч.

    За целта трябва да се изнесат людоедите от Запада. Точно това правим. А те от яд отиват да се крият в землянките на урките из Донбас, за да продължат да се правят на военни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи