Кирил Петков: Атанас Русев от "Корал", който ме напада, защитаваше Пашата. Кой го активира сега?

Кирил Петков: Атанас Русев от "Корал", който ме напада, защитаваше Пашата. Кой го активира сега?

Свързани текстове: Сдружение "Да запазим Корал": Кирил Петков и Лена Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може Петков да стане служебен министър. Те са за затвора

Кирил Петков във Фейсбук: 

Смут в дълбоката държава:

Познавах Атанас Русев като кайтист и активист на каузата за плаж Корал.

За пръв път разбрах, че Атанас Русев има и друго лице през 2022.

През февруари 2022, тогава като премиер, подадох списък от 19 лица на Иван Гешев - в този момент главен прокурор. В списъка е и Румен Николов – Пашата – една от водещите фигури на СИК, приятел и съдружник в много начинания на Бойко Борисов.

В същия ден, в който списъкът е подаден на прокуратурата от мен и Лена Бориславова, същият този Атанас Русев, който тази сутрин така артистично се възмущаваше от „неправдите“, ми звъни ядосан и ми казва, че не е трябвало да слагам Пашата в моя списък.

Аз му отговорих, че никой не е над закона и съм станал премиер точно за да променя дълбоката държава и че хора като Пашата трябва за бъдат разследвани от органите на реда. Той се ядоса и затвори телефона.

След това се обади на баща ми, който познава също от Корал и му крещя защо съм сложил Пашата в списъка от 19 потенциални престъпника на дълбоката държава. В онзи момент баща ми не е сам, има още един човек с него, който става свидел на този разговор и може да го потвърди.

И сега питам - кой е реално Атанас Русев и на чии интереси служи?

Кой го активира в този добре готвен по предварителен сценарий скандал точно в този момент?

Ето какво отговори на Кирил Петков Атанас Русев:

Ало кикиту, тези изтъркани опорки дето ги спускаш, за да си изчистиш всички измами, с които влезе в политиката, не вървят. Опитите ти да лъжеш и да клеветиш, че нашата реакция от Корал за твойте беззакония има нещо общо с "Пашата", ми дават основания да ти заведа едно чудесно дело за клевета. Ние реагираме по закон, защото всяко бездействия от страна на сдружението и лично от моя страна би означавало съучастие към това престъпление, което не може да допуснем. Потърпевши са не само Корал, но и цялото общество, което ти имаш претенции да управляваш. Докога ще продължаваш така да лъжеш и да мажеш? Такива хора като теб трябва да бъдат не само извън политиката, но и извън обществения живот. Ти излъга и предаде надеждите на цял един народ. Знаеш каква е съдбата на предателите по справедливост.

Ето какво написаха по този повод от "Биволъ":

Не познаваме 'Пашата", само в разследванията ни за криминалното минало на #Буда присъства. Опитите на Кирил Петков да ръси гнусни клеветнически опорки и безумни, абсурдни внушения издават истерията и безсилието от това, че беше разкрита престъпната схема, с която е влязъл в политиката.

Очевидно има личности, които живеят с презумпцията за безнаказаност, това че всичко им е позволено, мачкат Законите и се чувстват #Будопомазани да управляват с гнилата си същност тази клета държава! Но все пак Законът е за всички или поне така трябва да бъде!

#ПодмянаГейт

#ПродължавамеПодмяната

 

 

 

Коментари

  • Мимето

    29 Апр 2024 9:59ч.

    Айдееееее... Почна се словестната... Както казва синът ми под 3 годинки: "Мамо, има голяма диария!" 🤣🤣🤣

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нелегален

    29 Апр 2024 10:57ч.

    целокупната т.н. политическа класа плува в една рядка кафява субстанция. тук въпросът е друг, обаче - дали про100киро и ленчето са нарушили закона, или да?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирил Петков: Атанас Русев от "Корал", който ме напада, защитаваше Пашата. Кой го активира сега?

    29 Апр 2024 12:08ч.

    Същият, който активира Кирчо, Асеня и Ленчето преди 2 години, ма, харвардският ПУЦ не ви позволява да вденете това?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • абре мундьо

    29 Апр 2024 10:00ч.

    Просто отговори на въпроса истински ли са подписите, или не! Не тичай да носиш вода от деветдесет кладеница! Пашата, машата, ти си за прокурор!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Странно, но...

    29 Апр 2024 11:53ч.

    ...ни вопъл, ни стон в защита на детето от страна на татко Петко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Али Луя

    29 Апр 2024 15:26ч.

    Списък всеки може да даде. Какво от това?Пашата да не би да гние в някоя килия. Ако случайно някой мутроид пострада, то е защото е непослушен, изтекъл му е срока на годност или трябва да се замести с друг доверен другар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Остави сега пашите, агите и всички останали

    29 Апр 2024 10:07ч.

    Кажи за парапетката как фалшифицираше документите. Кажи ти как се облагодетелстваше от това. Кажи колко измами направи за да влезеш във властта. За тези неща разкажи, а пашите и другите ги остави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някой си

    29 Апр 2024 11:44ч.

    Викаш да оставим пашите и агите, а? От тях трябва да се започне и да се стигне и до Киро тъпото и до тези като него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Детска градина "Брезичка"

    29 Апр 2024 10:11ч.

    Злепоставя грозно менторите и инсталаторите си. Това е реакция на човек, който с някаква част от личността си е изостанал в развитието си по фатален начин. Дори не в юношеските години, това повече прилича на детска градина! Г-жо Галина Събева, обърнете внимание на факторите при вас, авторитетът страда непоправимо след всяка подобна проява.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прав е про100киро -

    29 Апр 2024 10:50ч.

    и на калъп, както с ленчето, да те хванат - отричаш! Тъй де, хората на очите си ли да вярват? Не! На твоите мисли невчесани трябва! А че всички в една или друга степен са маскари - още Великият Алеко, чрез устата на Бай Ганю, го е казал! И, козяк, галя, незачет! Дайте му директива да бъде "мъж", ако може, че съвсем "отиде конят у ряката"! Ако целта ви е повече русофили - постигате я на 110%! Анадънму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това ненормално момче няма да свърши добре

    29 Апр 2024 11:38ч.

    За курвата пък да не говорим

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бурятмонгол

    29 Апр 2024 11:40ч.

    Простото атакува източника на твърдението запрестъпното фалшифициране на документа, а не отрича самия този позорен факт. С което Простото просто го потвърждава.Да видим как туземното правосъдие ще спаси от полагаемото се тежко наказание юристите Лена и Никола Минчев.Все ще намерят начин, насърчени от посолската Галя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До къде стигна правосъдието...

    29 Апр 2024 12:01ч.

    ...с казуса Лена и ББР?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    29 Апр 2024 11:47ч.

    Какъв долен мошеник е Кирето, се знае още при появата му в политиката, вкаран в нея от президента Радев. Каква сбирщина от некадърници и измамници са се сбрали в ПП - също. Въпреки очевАдното, Борисов и ГЕРБ ги подкрепят и досега, той и сега дава ясни знаци, че въобще не ги е отписал за сглобка и след изборите. Та кой е Борисов, какви са тези около него в ГЕРБ, с какво се различават от тези олайн.вените до ушите, с които са станали дуп. и гащи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Генчо

    29 Апр 2024 14:23ч.

    Посолството вкара Кирил Петков в политиката, а Радев още преди попопредишните избори каза буквално, че тези са шарлатани. Ако въпреки това си гласувал за тези, не ти е виновен президента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • К. П. е навярнонавътре в нещата,

    29 Апр 2024 12:16ч.

    щом и Пашата познава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВИК

    29 Апр 2024 15:00ч.

    Татко Петко познава Пашата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    29 Апр 2024 12:37ч.

    Паши, бейове, парапети и тарталети... Дано прокуратурата и съда си свършат работата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кирчо, кирчо

    29 Апр 2024 14:29ч.

    Кирчо да каже с думи прости, че Русев лъже и да му заведе дело за клевета. Но не го прави, а просто си пише някакви постове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Генчо

    29 Апр 2024 14:30ч.

    Кирил Петков е много нагъл простак. Опитва се да дискредитира Атанас Русев, но това по никакъв начин не опровергава наличието на фалшифицирани подписи. Като се казва, "черно на бяло".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    29 Апр 2024 14:38ч.

    То тези лъжи са за онея 6-7% (от прословутия запис на Р.В.) немислещи фенове от сектата, чиито очи трябва да се замажат. Знаят,че не влязат ли в НС, ще бъдат унищожени, затова драпат тъй неистово, лъжейки "на алангро".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    29 Апр 2024 14:33ч.

    За този доказан пред съда (КС) патологичен лъжец трябва да има презумпция за виновност! Всичко, което каже автоматично трябва да се приема за лъжа (лъжесвидетелстване)!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Посолството

    29 Апр 2024 16:17ч.

    Затваряй си устата бе, ненормалник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи