ГЕРБ регистрира листата за 25 МИР – Борисов е водач, Фандъкова е втора

ГЕРБ регистрира листата за 25 МИР – Борисов е водач, Фандъкова е втора

Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Йорданка Фандъкова и кандидати за народни представители регистрираха листата на ГЕРБ в 25 РИК – Район "Красна поляна".

Водач на листата на ГЕРБ в 25 МИР-София е лидерът на партията Бойко Борисов. Бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова е втора в листата.

"Посланията, с които влизаме и които излъчваме, са "стабилна България в сигурна Европа", каза Фандъкова и добави, че „страната ни има нужда от сигурност, стабилно управление и развитие във всички сектори“. Тя е категорична, че след три години популизъм и лутане, е време за прагматизъм и работа.

"Там сме добри – в работата, в ясните планове, защото промяната е постоянен процес. Това не е брошка на ревера на някоя партия или на няколко лидери, това е постоянен процес, много ясна визия, конкретен план за действие и много, много работа", заяви Фандъкова.

С опита, който има в местната власт и в образованието, тя подчерта, че може да допринесе за развитието в тези сектори. "В наше лице София ще има много силен глас в парламента", отбеляза Фандъкова.

Тя посочи, че вече три години буксува проекта за разширение на околовръстния път от "Люлин" до "Бъкстон". По думите й няма как да се построи детската болница, чието строителство трябва да бъде ускорено, ако няма път, по който да стигат линейките до нея.

"С този силен отбор смятам, че можем да защитаваме прагматичните решения, работата с конкретни резултати", каза още Фандъкова и допълни, че много време мина в движение по инерция, "розови" обещания.

ГЕРБ влизат в битката за 25 МИР – София със заявката за позитивна кампания, залагайки на контакта и разговора с хората.

Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева коментира, че тръгват на изборите на 9 юни със силен отбор, готов за победа.

"Радваме се, че г-н Георги Георгиев е водач на листата на 23 МИР. През годините се е доказал като голям професионалист, отговорен човек, юрист с дългогодишен опит и вярваме, че с водач като него ГЕРБ в 23 МИР, в 24 МИР и в 25 МИР ще бъде победител", каза тя.

Припомняме, че 25 МИР – София обхваща районите "Банкя", "Връбница", "Илинден", "Красна поляна", "Люлин", "Надежда", "Нови Искър" и "Овча купел".

 

Източник: БГНЕС

 

 

Коментари

  • Кузелич

    07 Май 2024 12:44ч.

    Хората в София повръщат от Фандъкова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Ат.

    07 Май 2024 12:47ч.

    А в цяла България от Баце ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мутра стажант

    07 Май 2024 12:50ч.

    споико уе ое мноооо години ше му папкате баура - да иляди,че да има и ние да гризкаме

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нелегален

    07 Май 2024 13:11ч.

    види се, пак ще има фандък... за Когото трябва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чудесна листа

    07 Май 2024 12:57ч.

    Бай Ганьо, послушна кметица със силно изразени икономически интереси и така до края на листата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    07 Май 2024 13:46ч.

    ............. и финансово стабилна топлофикация ??!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • феномен

    07 Май 2024 12:58ч.

    Безпредметно занимание с една механична сбирщина на користни и сребролюбиви, безмозъчни тикви, водени от най-голямата, зависима, държана в пълно подчинение тиква. Вместо това може да отворите тема за поредния "гениален маньовър" на Сокола. Само едър щрих: пробута на ръмжащата си етническа "партия", представляваща корумпирана и корумпираща корпорация, ръководена от бивши ченгета и алчни младежи, един безкрайно чужд и омразен елемент, но с висок чин в подземната организация на тайната власт в българското общество. Доколкото явното пробутване неизбежно щеше да породи съпротива с неясен изход, той го заши към старт етнически кадър на "партията" - Чакъров, а само два месеца по-късно изпраща същия Чакъров в политическия Диарбекир, като освобождава цялото политическо пространство за да може феноменалният младеж да си разиграва необезпокоявано коня. И всичко това се върши в рамките на един проект, част от процес, при който властта в държавата реално да премине в ръцете на феномена, доколкото вторият голям в новозадаващата се "сглобеност" ще е осъден да слушка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена

    07 Май 2024 13:11ч.

    Герб не е интересен! Моля сайта да не ни занимава с Герб! Герб са ясни на всички разумни българи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мона

    07 Май 2024 13:34ч.

    Едни и същи алчни, безмозъчни и нагли мутри. Написани в няколко листи на първите места.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    07 Май 2024 13:52ч.

    нито един глас за тази клика отиваме на нови избори наесен

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кличко

    07 Май 2024 14:03ч.

    Все номенклатурни кадри, много по-зле от времето преди 89-та.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Z T.M.

    07 Май 2024 14:52ч.

    На добър час.... по пътя към Ада!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Страхил Ангелов

    07 Май 2024 16:08ч.

    Това е сградата на Столична община тази сутрин! Българското знаме е усукано и е прибрано зад балкона на псевдокмета Терзиев, но пък любимият му украински флаг се вее гордо. Въпрос на време е Васко Ухото да свали националния трибагреник от фасадата и да побие на негово място този с цветовете на дъгата. Все пак наближава централното събитие от столичния културен календар - София Прайд. А и въпросният бутафорен кмет и екипа му никога не са се отнасяли с уважение и почит към нищо свързано с България и историята на града ни. Напротив! За тази половин година престой в общината Терсиев демонстрира по всеки възможен начин, че няма и не иска да има нищо общо с българските традиции, бит и душевност, като неглижира абсолютно всички празници и значими исторически дати. Встрани от това, Ухото и екипа му не работят по нито един значим за столицата проект. В областта на инфраструктурата цари пълен застой и разруха - тези нямат намерение да строят каквото и да било. Единственото, което ги интересува е в централната част на София да има велоалеи, по които да се придвижват тротинеткаджиите, които избраха тези бутафорковци. До този момент Ухото не обявил, че се работи по нито един сериозен проект или някакво значимо начинание свързано с влошаващата се среда в столицата. Нула! Абсолютно нищо.... Водещ кадър от екипа на Терзиев е Андрей Зографски общински съветник от "Спаси или смучи София". Това лице освен виден активист на ЛГБТ общността е и син на северномакедонския политик Солза Гърчева - яростна българофобка и македонист до мозъка на костите си. След като е уредила чедото си да седне в столичния общински съвет и да се изявява като "гуру" в инфраструктурата, леля Солза се е заела активно да организира всякакви анти-български прояви и мероприятия в Скопие, а малкият Андрейчо успешно провежда подривна дейност у нас, като активно работи за спиране на редица важни за столицата инфраструктурни проекти. Зографски говори, Терзиев слуша - нали затова е Ухо! Тази пасмина не може и не трябва да остава начело на столицата на България. Пълни некадърници и инфантили, които ще съсипят абсолютно всичко, до което се докоснат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Екс следователят Росен Миленов:

    07 Май 2024 16:11ч.

    „Комисионната на Борисов за един лот на магистрала е 20 МИЛИОНА!“ https://www.youtube.com/watch?v=MmHOebPEIJw&t=2s

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пор Ошенко

    07 Май 2024 16:12ч.

    ГолЕм праз че мутрите си регистрирали мутрите! Кой нормален човек се интересува от тъпите и прости марионетки на краваря от Козяк?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Социоложката на повикване "Екзакта" твърди, че ...

    07 Май 2024 16:14ч.

    ... Елена Йончева, Калина Андролова, Соня Колтуклиева и Веска Томова няма да гласуват за коалицията НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи