Гълъб Донев призова министрите да не отговорят на обидни твърдения от участници в предизборната кампания

Гълъб Донев призова министрите да не отговорят на обидни твърдения от участници в предизборната кампания

Предизборната кампания започна преди официалния старт и за съжаление има фактори, които възприемат нас, служебното правителство като противник в тази кампания и искат да извлекат съмнителни политически ползи на наш гръб. Служебното правителство няма да участва в изборите и е логично партиите и коалициите да потърсят опоненти другаде, каза служебният премиер Гълъб Донев в началото на заседанието на правителството.

Призовавам ви да запазите спокойствие и самообладание, въпреки че нерядко имаме основание да отговорим на неверни или обидни твърдения, каза Донев, обръщайки се към министрите. Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на българските граждани, а не да влизаме в дискусия с тези, които са ги създали с действия или бездействия. Ще продължим да работим организирано и упорито като преодоляваме реалните, а не измислените трудности, каза служебният премиер. По Конституция и по съвест наша отговорност е да осигурим подготовка и произвеждане на честни и свободни избори. Това правим и ще правим безкомпромисно, заяви Гълъб Донев.

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • всеобща мобилизация

    31 Авг 2022 12:11ч.

    Предложението на Слави май беше предупреждение за Радев, ето сега Гълъба казва да не отговарят. Тия са НАД нещата, който влачил политическата криза - влачил, кака се ожени. Занапред ще има или силна президентска власт, или силно правителство с правилния водещ елемент. Вариант за влачене и за мотане и за увъртане няма. Еми, лошо, Гошо! Радев ще го гръмнат или няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    31 Авг 2022 13:54ч.

    Тоя път, слунебното правителство ще изкара необозрим брой мандати, така че да не се ограничава само с говоренето за някакви си честни избори, щото конят да не утъне в блатото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тенденция на политически убийства в света и

    31 Авг 2022 14:43ч.

    и Бг не може да остане встрани. Тектоничната хибридна битка между новите империи ще коства честта и живота на колониалните фигуранти, които ще са в постоянна многостранна преса. В този смисъл, размита полит.система в стил "колективна безотговорност" е по-малкото зло в сравнение с презид.републ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи