Диана Дамянова: В ПП имаше един замах да не се спазват правилата на принципа "Давай, бързо да стане"

Диана Дамянова: В ПП имаше един замах да не се спазват правилата на принципа "Давай, бързо да стане"

"Атанас Русев е един от най-добрите приятели на Кирил. Хората трябва да знаят и предисторията", това каза в предаването "Денят започва" по БНТ пиар експертът Диана Дамянова, която преди работеше с "Продължаваме промяната". 

Тя коментира скандала с "Да опазим Корал". Председателят на сдружението обвини Лена Бориславова и Никола Минчев, че са фалшифицирали документи, за да може Кирил Петков да бъде освободен от управата и да заеме министерския пост преди 3 години. 

"Да, това е вярно, но ние си мислихме, че имаме устното съгласие на тези десет души. Атанас Русев, който аз преди това не познавах, помогна много в кампанията през 2021 г.", обясни Дамянова. 

"В Харвард не се преподават административни обучения и в ПП имаше един замах да не се спазват административните правила. Там има един стремеж на "Давай, давай, бързо да стане", каза пиар експертът. 
Спорен нея от ПП две години са носили пистолет в джоба си, зареден и без предпазител. 

"Скандалите ще повлияят. Особено много ще повлияе липсата на отговорите от последния скандал", смята тя. 

Много мръсна е кампанията, която вече започна, но Бойко Борисов я води много кротко, в стил "Какво им стана на тези момчета", оцени Дамянова стратегията на лидера на ГЕРБ.

 

 

Коментари

  • Хм...

    30 Апр 2024 9:11ч.

    Ти, лельо не се прави на светена вода ненапита....Ти също си част от това беззаконие и разтление на държавата...поквара, разврат, кражби и беззаконие... Всеки ще си получи своето...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Делта

    30 Апр 2024 9:15ч.

    "Да, това е вярно, но ние си мислихме, че имаме устното съгласие на тези десет души......"??? Там още в началото нещата си тръгнаха на лъжи : Не съм канадски гражданин. РР : Той каза че не е канадски гражданин и за му повярвах. Ще строим елекромобили и ще сме първи в света и т.н. и т.н. Държава няма, правосъдие също. Нищо няма. Депутати нарушават закони които те самите приемат. Жалко подобие дори на територия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    30 Апр 2024 9:20ч.

    Ама, лельо, то в България някой спазва ли правилата изобщо? Да спазваш правилата моментално те сваля от играта.. изобщо не е конкурентноспособно да спазваш правилата. Няма как да победиш герб или дпс, които са криминални организации, ако спазваш правилата. Нещо повече, понеже герб и дпс са евроатлантици, т.е. създаде ги ПосолствотО, е повече от ясно, че за да ги бутнеш, трябва да си с путин. Няма друга опция. В България няма повече място за евроатлантисти по съвсем естествени причини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    30 Апр 2024 14:22ч.

    Вътре в ГЕРБ си спазват правилата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    30 Апр 2024 9:31ч.

    "Много мръсна е кампанията" И кое ѝ е мръсното, мадам?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    30 Апр 2024 9:36ч.

    Госпожа, какво значи да фалшифицираш важни документи, за да станеш министър. На хората за далеч по-скромна работа им искат свидетелства за съдимост, лицензи, истински дипломи и т.н. Моите уважения, но ако човек в години не може да прецени след обикновен разговор с кого има работа, как му става пиар, представител или каквото там се казва!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    30 Апр 2024 9:37ч.

    Щом на престъпленията вече им викат "замах"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    30 Апр 2024 9:40ч.

    Престъпления със замах.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    30 Апр 2024 9:58ч.

    Да, вярно е, че и ти беше с про100киро на плажа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Казахме си го вече

    30 Апр 2024 10:10ч.

    На Добрите елитни сили им е позволено да послъгват, щом е в името на Голямото евроатлантическо благо. Какво тук значат някакви си правилца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Диана Дамянова: В ПП имаше един замах да не се спазват правилата на принципа "Давай, бързо да стане"

    30 Апр 2024 10:18ч.

    Има стар руски виц: Пияната Лена първо натисна единия педал, след това другия, а на края и двата заедно, но пианото така и не потегли!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някой си

    30 Апр 2024 12:14ч.

    :) Старите руски вицове са като древногръцките драматични текстове: и тук и там гледаш в Битието от много близо. И може и да умираш от смях, но често си е и малко страшничко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мнение

    30 Апр 2024 10:31ч.

    Тая бабетка я махайте със замах.Бързо,бързо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    30 Апр 2024 10:45ч.

    Разказ за един блестящ старт и болките, причинени от залеза - така романтичната Диана Дамянова описва новия филм на режисьора Кристофър Нолан. Любопитното е, че филмът изцяло е вдъхновен от историята на Кики - Кирил Петков, с когото холивудската знаменитост се сприятелява. Кинопродкцията е с работно заглавие "Разклати я на разсъмване". и отразява историите, които режисьорът чува от Кики. Истории ухаещи на лукс и успех. Във филма особено впечатлява кариерата на Лорер. Тя започва от Малдивите. Там той се установява като плажен аниматор. После действието се пренася на остров Курумба - благословен рай за богати, позастарели вдовици, предимно еврейки, наследнички на приказни състояния още от времето на Австро-Унгарската империя. Лорер е неотразими къдрокос чаровник, в чийто поглед блестят палавите пламъчета на виртуозен жиголо и сръчен брачен мошеник. На Курумба той се подвизава като нещо средно аритметично между плажен спасител, компаньон-бриджьор, тенисмен и стартъп сексуален аниматор на загорели за ласки вдовички. Свише е надарен с меланхолично тъжни очи, загоряло обветрено лице на ветроходец, наскоро претърпял корабокрушение. Привидно срамежлив, плах, строен, с вид на поет-футурист и вуду-стоматолог. Тази пленителна амалгама привлича като магнит и се заплащат щедро. Плащат дамите, желаещи да раздерат кораловата нощ със страстни любовни стонове.Тази част на филма е изпълнена с низ от еротични сцени. На моменти актьорите жонглират на ръба на скандала. Такава е сцената в хотелския апартамента на Лайла - весела вдовица, мултимилионерка. В нея всички са голи: Лайла, Лорер и дори нощта над Курумба. Камерата сластно пълзи по разголени тела, дирейки необичайни ракурси. Ето я Лайла - в нисък план, отдолу нагоре. Разпилени коси и цигулка в ръце. Тя свири Шьонберг, опус 47. Лорел е коленичил пред нея, с ухо плътно допряно до раковината й. Следващ кадър - близък план. Виждаме, че Лорер държи самобръсначка "Жилет мачете" с изкуствен интелект. Движи я сластно в темпо Grave и храбро кастри вагиналната джунгла на Лайла, която кой знае защо е боядисана в същия цвят като косата на г-жа Дамянова. Тази сцена навярно ще влезе в учебниците по операторско майсторство, а самобръсначката "Жилет мачете" ще стане безспорен хитт. Във втората част на филма Лорер вече е натрупал завидно състояние. Въпреки това той не мързелува. Прави нов стартъп - фабрика за ретро еротично бельо от жарсе. Мигновено то се става хит по цялата френска Ривиера. Изневеряващите жени пощуряват по жарсеното бельо и пръскат луди пари за да си го доставят. Лорер разраства начинаието. Създава хъбове за жарсено бельо в Танжер, Казабланка и Мусачево. Какво става после? Това ще разберете само ако следите интервютата на г-жа Дамянова и гледате "Разклати я на разсъмване" веднага щом се появи по екраните!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курумбашев от Курумба

    30 Апр 2024 13:23ч.

    Киноакадемията на Курумба има честта да Ви връчи наградата за кинокритика!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Черпак Манчев

    30 Апр 2024 16:02ч.

    Поздравления доц. Карачибук, успяхте да запалите искрата на любопитството у един страстен фен на седмото изкуство! ;)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мравката

    30 Апр 2024 10:54ч.

    Бабет, значи за теб тези престъпления на са престъпления а "грехове" ?! Сериозно го твърдиш но и на теб ще ти се наложи да отговаряш един ден - не пред съвестта си защото нямаш такава, а пред най - справедливия Съд, защото щеш не щеш ще се явиш пред него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • republic

    30 Апр 2024 11:00ч.

    Тиквата е рядко отмъстителен и тия ще ядат дървото още. Инфантилни обяснения от сорта "ние си мислихме" и "да не се спазват административните правила" доказват че на Фончо нема да му е трудно да ги такова с 200.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    30 Апр 2024 11:05ч.

    "Давай, давай, бързо да стане" и след това - бързата кучка слепи ги ражда или по-неутралното - бързата работа срам за майстора. Та така с проекта на г-жа Дамянова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?&%$#

    30 Апр 2024 11:26ч.

    Бързата кучка планина повдига, а сговорна дружина слепи ги ражда. Освен това, на лъжата краката се броят наесен и който вади нож другиму, сам пада в него. Символ-верую на ДеБъ ПППП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • vaiva

    30 Апр 2024 12:48ч.

    малка корекция - гладна кокошка планина повдига. Щото глада удря по-силно от тока... Бате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    30 Апр 2024 14:15ч.

    "В Харвард не се преподават административни обучения". Нищо, при Бай Ставри се преподават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ББ: "Какво им стана на тези момчета"

    30 Апр 2024 14:20ч.

    Хахаха... Прай се на улав, човекът. Хахаха...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена

    30 Апр 2024 16:31ч.

    Тая наистина ли им е била ПР!? В това нещо ПП всички са със сбъркани професии и..... каузи (тази толкова българска и толкова модерна напоследък думичка!)...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи