Борисов: Тагарев и Рашков бяха ключови за ПП, а сега са изпаднали дори от листите ѝ

Борисов: Тагарев и Рашков бяха ключови за ПП, а сега са изпаднали дори от листите ѝ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

При преговорите за правителство няколко дни спорът беше за Тагарев. Петков казваше "Това е нашето знаме, Тагарев". Сега това тяхно знаме дори го няма в листите. Гледам, и Рашков го няма, които значи, че тези ключови личности са изпаднали. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с активисти в столичния квартал "Младост".

"Хората искат да се успокои управлението, политическата класа да си седне на столовете и да прави това, за което ѝ се плаща чрез субсидиите. Днес финализирахме програмата си, с много иновации и много неща за градовете са заложени вътре. То е ясно, че друг освен ГЕРБ не може да го направи. Във финансите катастрофата е огромна, парите ги няма. Плащаха се пенсии от заеми. Ние ще продължим да изпълняваме този ангажимент, защото сме системна партия, а поетите ангажименти трябва да се спазват", коментира още лидерът на ГЕРБ.

„В този район, когато станах кмет, имаше бурени, а коне и магарета пасяха около Околовръстното. Всичко беше задръстено от морги, автокъщи и строителни материали. А сега, когато минеш по Южната дъга, все едно си в друг град", спомни си лидерът на ГЕРБ и разказа как техниката от Южната дъга е била подготвена да отиде на Околовръстното при "Цар Борис III", за да се завърши пръстенът.

"Ще споделя нещо много лично. Рядко вдигам на непознат номер. Бях в среща веднъж и вдигнах и от другата страна беше кметицата на "Младост" от затвора в Сливен. От всичките само аз съм ѝ вдигнал. Защото е майка, защото има дете. Да видите какви хора са", разкри той.

"Бойко Рашков и ген. Атанасов не са водачи на листи. При преговорите за правителство спорът беше за Тагарев. Петков казваше, че той е знамето на "Промяната", а сега това тяхно знаме го няма в листите. Няма ги и други лица. Хората започват да проглеждат", заяви Борисов.

"Имаме финализирана много модерна програма - с много иновации и много нови неща, които може да направим за градовете", подчерта лидерът на ГЕРБ. "Във финансите катастрофата е голяма, парите ги няма. Даваха се пари на пенсионерите от заеми", каза той.

"В предишният кабинет, който оглавявах, заварих 34% контрабанда на цигари и я сведохме до 2%. Е, как няма да ни мразят контрабандистите, как няма да искат да ни арестуват? Но Господ е справедлив и може да забавя, но не забравя", обяви председателят на ГЕРБ.

"Промяната не е фойерверк, който да си закачиш на ревера, а визия и много работа", каза Йорданка Фандъкова, като подчерта, че тази дума не я е чувала скоро. Сега в общината имало само борба за постове, каза Фандъкова и обясни как стартиран от нея порект е оскъпен с 2 милиона и са отишли само да се снимат там опонентите им.

Лидерът на ГЕРБ е категоричен, че не бива да се допускат повече предсрочни избори. Задължава софийските организации да обясняват програмите на ГЕРБ, защото ще ги откраднат. 

"Техните избиратели са доста интелигентни и разбират през тези години как са се облагодетелствали техните хора, каза Борисов. Накрая той се пошегува: "ГЕРБ расте като външния дълг".

"Първото нещо, което ПП направи в София, бе да вдигне заплатите - значи вместо да се строи по една детска градина годишно, 180 чиновници ще взимат три пъти по-високи заплати. Най-страшното е, че не ги е срам - шофиралият пиян общински съветник дори не изкара разкаяние за катастрофата, която причини. А групата на ПП-ДБ-СС се чудеха две седмици как да го скрият, вместо да го изправят пред правосъдието", каза от своя страна водачът на листата на 23 МИР Георги Георгиев.

 

Източници: NOVA, epicenter.bg

 

Коментари

  • Жълтохубавец

    08 Май 2024 19:20ч.

    Бабуинеее, Бабуинее...кой те теб в копринено ложе те люля. Идиотите и дебилите български...Ужас от паноптикума на д-р Моро...Хубридите на Промяната с начело Бабуина с вебец от златни кюлчета сложени под благия поглед на Галя Анериканска ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пор Ошенко

    08 Май 2024 19:24ч.

    Нормално е глистите да изпадат от листите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    08 Май 2024 19:27ч.

    Рашков си е в листите. Тиквоний мрази да чете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Пуси

    08 Май 2024 19:28ч.

    Ето го победителя. 👌💪🙌

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи