Борисов: ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение. Няма да се срещам с тях

Борисов: ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение. Няма да се срещам с тях

ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение. Денков поощрява Кирил да чупи бутилки. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес е на посещение в село Рупите, за да съди дръвчета с младежи от ГЕРБ. И добави: "Съжалявам, че хората толкова бързо горят като лица - нито Денков, нито Петков, нито Василев могат да се върнат на постовете си. След тези лъжи, повече няма да се срещна с тях като личности. Търсете си партньори. Видяхме какви партньори си намериха, свалиха Росен Желязков, натриха ни носа. Но на нашата маса няма да стъпят. Повече няма да преговаряме с тях".

 

 

""Какъв е Денков? Той стана академик , докато бе министър. Каква е тяхната програма? Какво тяхно да продължа? Добре, че Денков не стана министър на образованието. Защото един преподавател, академик, университетски преподавател да поощрява да се чупят бутилки. Този човек вчера ни връща във времето на бой с пръчки на ученици. За какви преговори говорим. Никога Петков не е хвърлил бутилка в моя кабинет. Мене ме е срам от този инцидент, когато изшиба бутилка в кабинета на Росен Желязков. Видяхте разликите между ГЕРБ и всички останали", обясни Борисов и уточни, че и сега работи с ДПС, защото е либерална партия. 

"Когато ставаше въпрос за оръжието за Украйна, работихме с тях. Аз оставям за всички врата. Нормално ли е да се поощрява Кирил да чупи бутилки. Самият Петков казваше пред медиите, че "някакъв Борисов не ми вдига телефона". Редовното управление идва след редовни избори", обясни Борисов.

"Това, което ви оставих - тунелът и мостът, новото е само дупки", обясни той за пътя от София до местността Рупите. И добави: "Сега темата за разговори изобщо не е тази. Сега щяхме да сме минали Симитли с новия път. Пътят къде е? Много ме е яд. Загубено време, но и парите ги няма. Обяснявам какво сме загубили 4 г."

"Вие ме започвате с тази полша дума "сглобка". Нека започнем с нещо празнично", отговори на политически въпрос Борисов, но обясни:

"Хората могат да ни кажат кой да е отговорника на тази програма. Дали да сме заедно, дали да има коалиция, дали да има служебно или редовно правителство. Кой министър, кой премиер е на Петков? Какви регулатори? Всяко тяхно изказване им връща топката като бумеранг. От четвърта година ГЕРБ ги няма никъде".

"Аз съм европейски политик. Толкова години винаги съм целял България да е добре представена и не искам да я връщам в мутренските години, когато избирахме само най-якия", каза Борисов.

По думите му хората могат да кажат кой да е отговорникът на държавата. "Дали да сме заедно, дали да има коалиция, дали да има служебно или редовно правителство", поясни той.

И продължи: "Как избраха шефа на БНБ Банка? Аз заложих на професионалист. Какво направиха ПП и ДБ? Гледах ги и се чудех как се разбират тези хора. Помните ли историята с КЕВР. Те пробваха да сменят регулаторите. Но нямат хора, нямат гората зад мене. Ние можем да управляваме с всеки, който има принципи. Те са по групи и ме объркват. Единия ден Киро, на другия Христо, после - Лена. И аз само трябва да отговарям. След изборите има варианти в зависимост от това как ни подредят хората".

Той се обърна към ППДБ да не правят усилия да му поставят условия. И ги прати да си търсят за партньори "Възраждане".

"Парите ги няма, всичко е в заеми, кадровият потенциалният потенция е размазан. Нямаме вече хора с интегритет, които да могат да преговарят и да предлагат най-добрите", каза Борисов. 

 

 

 

Коментари

  • баба мара

    28 Апр 2024 12:59ч.

    никои не ти вярва в името на кокала ще се срещнеш и със сатаната

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    28 Апр 2024 13:13ч.

    Да не би да е притеснен, че изпирането му е фалшифицирано !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    28 Апр 2024 13:25ч.

    "Но нямат хора, нямат гората зад мене." Тиквата пак започна да умничи тъпо! Гората се сътои от дървета главно. Значи хората зад него са дървета /и кютюци/ . Браво Тикво!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Месията

    28 Апр 2024 13:35ч.

    То и Маркуч Паша“ също прави жертви, като се отказа дори от метресата си - Борислава Йовчева - мис Бикини. Нищо, че даже отрочето им Ема със сълзи на очи вика тате, тате, щом го види по теЛевиЗора !!! Ето на това се вика - ДА СЕ ОТКАЖЕШ , но в името на какво ? В името да си запазиш ЧЕКМЕДЖЕТАТА с пачки и кюлчета ли ? Питаме , но никой не казва , а даже се и сърди на тез гадни и провокативни питания ! Какви са тези министри бе със заплата 300 лева на ден, та те търговците печелят повече !!! А ние, все пак трябва да догледаме комедията на ОПГ ГЕРБ“ Гангстери за Ефективно Разграбване на Булгаристан“ докрай, сега - го играят - "пречистени", боже - аз цял живот работя с мошеници, но мошеникът - не се лекува, той трябва да се ликвидира !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дачка, сопри се малко, бе

    28 Апр 2024 13:05ч.

    Ти 4000 лв вземаш от Митрофанова и 20 000 лева от Боко Тиквата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Адвокат

    28 Апр 2024 14:23ч.

    Напиши си името и ЕГНто. Ще получиш възможност да докажеш твърденията си в съда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аааа, аз ЕГН нямам.

    28 Апр 2024 19:40ч.

    Имам нидерландско ай-ди, разбра ли бе кънтри.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    28 Апр 2024 13:28ч.

    тиквенико, точно ти ли намери да говориш за далаверите и престъпленията на пупу ?!? Тти, който си затънал в престъпления, корупция, лъжи и манипулации!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лъжеш по три пъти на ден - хашлашки маниери за дебили

    28 Апр 2024 14:01ч.

    А са те намагнитили, а си се прегърнал с тях "В името на България", или "В името на стабилността" или някое друго клише. Машалах Г-н Борисов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    28 Апр 2024 14:02ч.

    Лена-мадам дьо Монтеспан. Само Слънце за крал липсва в разказа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фалшив герой

    28 Апр 2024 14:46ч.

    Спиш, Борисов! Те фалшифицираха изборите поне три пъти под носа ти! Фалшиви дипломи, фалшиви назначения, фалшиви правителства! Само заемите и откраднатото не е фалшиво за съжаление!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хайахайхайхй

    28 Апр 2024 15:14ч.

    ЩОК: Скандалният американски агент про100 к!р0 замеря банкянския и Свинян ПеефСАЩски с прашките на лена - 4000хилядницата на агресора сащ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    28 Апр 2024 15:28ч.

    Кви избори имаш, като спорът е кой брои?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бурятмонгол

    28 Апр 2024 16:59ч.

    Мухобойко както често го прависе прави се изобразява на изненадан, за да крие своята отговорност. какво мръсни лъжци и подлеци са тия от ППДБ е известно отдавна, той го е знаел отлично, но като виден слагач на Онова посолство е подложил гръб лъжците и крадците да ползват правителството на папагала Денков за грабеж и вреди на страната. Следователно Мухобойко е просто техен активен съучастник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    28 Апр 2024 19:12ч.

    "ПП-ДБ фалшифицират документи!"Така де, така, ама това ги прави партньори тъкмо като за вас с вашите висши евротлантически ценности! Толкова сте повратливи и безсъвестни, че се отказвам да чета за вашите "откази" да се докоснете дори, камо ли да се сглобите! Единствената ми надежда е при следващата ви тайна сбирка, Киро пак да строши някоя бутилка, но този път в нечия партньорска глава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А торбите

    28 Апр 2024 19:52ч.

    растат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Светла

    29 Апр 2024 13:50ч.

    тая кака Лена голема скрита лимонка ще излезе

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    30 Апр 2024 11:25ч.

    Нищо ново под слънцето, подмяната продължава

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иванова

    06 Май 2024 19:17ч.

    Тези партии могат да влязат в парламента именно с шашмите, които правят със секциите в чужбина. На предходните избори се видя, че от там идват най-много гласове за тях. Само че ако това го искаха ДПС, тия първи щяха да са скочили. На вън лесно се манипулира вота, защото няма журналисти, които постоянно да те следят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боби

    08 Май 2024 19:40ч.

    ПП-ДБ са предатели и измамници, чието място е зад решетките

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи