"Биволъ": И Никола Минчев е участвал в съставянето на фалшивите документи за "Корал"

"Биволъ": И Никола Минчев е участвал в съставянето на фалшивите документи за "Корал"

Автор: bivol.bg

Метаданните на фалшифицираните файлове, с които Кирил Петков е заобиколил изискванията на Закона за администрацията, за да се изчисти от конфликт на интереси и да “излезе” нелигитимно от сдружение “Да запазим Корал”, разкриват точния начин, по който са съставени. Тази информация е уникална и не може да бъда подменена, защото има уникални кодове за индентификация и по същността си представлява най-надеждното доказателство за технологията на документната измама.  Именно чрез метаданните разследването разкрива съставители на файловете, момента на съставянето и конкретния скенер, на който са направени и сглобени неистинските документи.

 

 

Освен адвокат Лена Бориславова, като съставител на документ от фалшифицирания набор излиза не друг, а нейния колега и бъдещ съпартиец и съратник по политическа кариера в партия “Продължаваме Промяната”  Никола Минчев

Според метаданните Минчев е изготвил един от най-фрапантните по своята видимост фалшиви файлове – Декларацията на председателя Атанас Русев за истиността на заявените за вписване обстоятелства. Това е документ, който ангажира председателя на сдружението с отговорност по Наказателния кодекс, ако бъдат представени неверни данни пред Агенцията по вписванията.

Тази Декларация, която беше показана и в първата част на разследването ни е сглобена с насложен сканиран подпис на Атанас Русев. Самият подпис при увеличение си личи как в отрязан буквално в долната си част, защото квадратчето, с което е бил копиран е било десетки от милиметъра по-малко. Метаданните са неопровержими и показват точното време, а то е именно 1.41 ч. в ранната сутрин на 13.05.2021 г. – ден след като Кирил Петков вече е встъпил като Министър на икономиката в първото служебно правителство на Румен Радев. По същото време са съставени и голяма част от набора на останалите фалшифицирани документи от поредицата.

По същото време са изработени и други документи от поредицата, които в метаданните си ясно показват времето на съставянето им. В документ, който е Списък на всички членове на Сдружението към дата 19.04.2021 г. излиза съвсем директно автор Лена Бориславова.

Как се полагат фалшивите сканирани подписи

След дадените указания от Агенцията по вписванията за отсраняване на нередностите (№ 0210513015554/14.05.2021 г., 08:40 сутринта), Лена Бориславова лично внася нужните, НО ПОДПРАВЕНИ-ФАЛШИВИ документи, с електронния си подпис. Част от документите са изпечатани на принтер, след което върху тях са фалшифицирани нужните подписи с химикал, след това са сглобени като PDF, които тя е подала с електронния си подпис в Агенцията по вписванията. Но в един от документите, “Документи в изпълнение на указанията – протокол УС за свикване на ОС” Лена Бориславова прави грешката лично да сложи фалшифицираните картинки с подписи на Атанас Русев, съответно в 11:32:43 АМ на 14.05.2021 и на Кирил Петков в 11:34:50 АМ. Която редакция е запечатана като таг с името на Лена Бориславова – компютъра “lena.borislavova” (вероятно лаптоп) и часа на промяна, в оригиналните документи в Агенцията по вписванията и видима само там!, без възможност за редакция. Ясно се вижда, че останалите подписи в този документ са направени с еднакъв химикал и с еднакъв почерк, и всички до един са фалшиви! Самият документ е пълен с граматически грешки и очевидно е бил сглобен в бързината.

Подобни редакции може да се забележат и в друг документ от предишния ден 13.05.2024 г., Протокол с подписите на Атанас Русев и Мартин Драгулев, където Лена Бориславова, този път от компютъра “Lena-PC” е заличила личните данни в предишен документ с фалшиви подписи.

Там си личат ясно и всичките маркери, които тя е оставила при “сглобката” на фалшивия документ.

 

Следва продължение.....

Източник: "Биволъ"

 

 

 

Коментари

  • За нищо не ги бива

    29 Апр 2024 9:01ч.

    Да са почтени хора, честни и принципни не ги бива. Да казват истината не ги бива. Обаче и да лъжат и да подправят документи не ги бива. Винаги ги хващат и когато лъжат и когато крадат и когато подправят документи. Тези нещастници трябва да разберат, че за всяко нещо, абсолютно за всяко нещо и за почтеното и за непочтеното трябва акъл.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Биволъ": И Никола Минчев е участвал в съставянето на фалшивите документи за "Корал"

    29 Апр 2024 10:15ч.

    Онова, което имаме като кандидат за Европарламент не беше ли по едно време и председател на НС?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не само "то", но и прадядо му, а и прапрадядо му са били народни представители!

    29 Апр 2024 12:04ч.

    Според Wikipedia: "Никола Минчев е роден на 13 септември 1987 г. в град Перник. Правнук е на Сирко Станчев, народен представител през 1938 – 1944 година, и праправнук на Никола Шавкулов, виден търговец и общественик..." Възможно е видните му предшественици да са били честни хора, а възможно е и да са имали принос за незавидната съдба на България преди и през ВСВ... При всички положения едва ли се гордеят със сегашния скандал на внука си: шмекер и любител на безглутенови торти, кичарски декорирани със захарни, флуорисцентни фигурки - копия на расфасованите бронзови фигури от ПСА ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Али Луя

    29 Апр 2024 15:29ч.

    Дилетант смотан е този младеж. Да го съдят за некадърно извършване не незаконни действия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крадците и лъжците не носят отговорност

    29 Апр 2024 20:42ч.

    Ако тези нагли престъпници и измамници не бъдат осъдени , значи че в тази територия кражбата и лъжата са позволени и народът трябва да постъпва като тях .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боги

    29 Апр 2024 9:03ч.

    Едно не разбирам, как при толкова доказателства за престъпление, прокуратурата още не е повдигнала обвинение на извършителите?!?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо Николов

    29 Апр 2024 9:05ч.

    Политически чадър?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Galq

    29 Апр 2024 9:19ч.

    Шефът на колонията не е разрешил още. Пък и така Бойко и Пеевски ще изглеждат чисти като сълза. После Киро, Асена, Танас, Минчо, Лена и т.н. ще ходят на островите да си харчат милионите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    29 Апр 2024 9:37ч.

    Затова бе нужна "Съдебна Реформа" и махаме на предишния главен прокурор - слагаме "наши хора" и почва великото грабене и разкъсване на плътта на България. Не че предишните са били цвете, но поне са свързани с местни интереси и имат користен мотив да запазят източника на приходи. Умните и красивите са командировани от чужбина касапи и палачи. Слепи, безпаметни, безродови, безочливи... Съд и гниене в затвора. ВРЕМЕ Е!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много просто !

    29 Апр 2024 20:44ч.

    Прокуратурата е доказала , че е политически инструмент и за това не се е задействала. Както е рекъл народът - пърдят в едно гърне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    29 Апр 2024 9:05ч.

    Хахаха... Е, нали са "умни и красиви" - за престъпленията си използват новите технологии, няма да се излагат с молив и "тривка"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо Николов

    29 Апр 2024 9:07ч.

    Сега чакаме да гръмне и скандал около машините и умно-красивитета вече ще е в цайтнот..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • новите технологии

    29 Апр 2024 10:02ч.

    Тези са, без извинение, абсолютни олигофрени! Абсолютни смешници, с големи претенции. Кой идиот би ползвал офис 365 (онлайн приложение!!!) за фалшификация на документи, за което се лежи в затвора? При положение, че всяка промяна се записва - кой, кога, какво. Това се прави ОФЛАЙН!!! При това фалшификацията е направена по най-дърварския начин от всички дърварски начини със сканиран подпис и нахлопатисан на някакъв документ, с все фона! На тия присъдите просто са им нарисувани, въпросът е къде е прокуратурата? А по -отношение на фалшификация на подпис - да ви светна как става, ако имате някъде подписа на жертвата. Навремето, преди близо четвърт век, един колега от университета беше забравил да си вземе някакъв подпис за курсова работа от един от преподавателите. Та, цяла нощ си беше играл на плотера, с химикалка, с регулиране на натиска, беше изписал няколко листа с подписи, но накрая този в студентската книжка беше безупречен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Ставри Чепа, Центр.соф.пандиз

    30 Апр 2024 8:38ч.

    Кирчо е добре дошъл, да се обяви за жена докато е време........милото на Батко!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Май се получава ОПГ.

    29 Апр 2024 9:09ч.

    Организирана парапетна група (структурирана група от три или повече лица)?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    29 Апр 2024 17:30ч.

    Н Минчев натоварен само с носене на папки в кантората е пропуснал такива важни подробности от реалния живот и се е нагласил ! Те даже и да крадат не са се понаучили като Академика от Банкя !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    29 Апр 2024 9:09ч.

    Какъв съспенс, драги зрители, кибици и други гъбари. Интригата става все по-заплетена като във филм на Дейвид Линч. Дали ще узнаем кой уби Лора Палмър, пардон, крепеше ръката на Лена, докато тя фалшифицираше документите? Аз лично се съмнявам. Едно обаче е сигурно - до края на сериала предстои да видим, както се казва, всичкото яйце у баницата. Утре ще разберем, че самият коши Кольо Академичето лично е измил ръцете на Лена, преди тя да хване химикалката. Човешката психология е такава, че тя подсъзнателно ни кара да изпитваме състрадание към падналите и ританите. В един момент може да се окаже, че това е брилянтен PR, целящ да активизира електорат в полза на омазалите се до уши ПП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    29 Апр 2024 9:11ч.

    Това не са фалшиви документи! Просто са подписани електронно - с фотошоп.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да разбира се

    29 Апр 2024 10:06ч.

    Вижда се и кой е положил подписите и от къде ги е изрязал! Нищо незаконно, докато не ги е подал в президентството! Нищо работа за тази ОПГ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    29 Апр 2024 9:12ч.

    Не мога да повярвам, че в ръцете на подобни нагли тъпанари държавата ни беше оставена в продължение на 3 години, да не кажа повече! И този, малкият, беше председател на Българското народно събрание.... Кой ги е раждал такива! И пак питам, как тези ще се явят на избори?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    29 Апр 2024 9:17ч.

    Айде айде, почти всеки, който участва в тежки административни процеси е участвал в такова "престъпление", ама поне питаме преди да подпишем някого.. за разлика от този случай. Иначе, това е доказателство колко много беди може да ти доведе участието в сдужения и други НПОта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • абе дивергенте

    29 Апр 2024 10:12ч.

    Ти колко пъти си го правил и на какво ниво е минал въпросният документ! Стига с тези глупости! Има си закони!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    29 Апр 2024 10:47ч.

    Случвало се е да упълномощавам устно (минава пред ТР, НЗОК).Не е голяма драма, стига да е ясно. Случаят очевидно не е такъв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Ставри

    29 Апр 2024 9:12ч.

    Цялата им назначена шайка от измислени харвардски юродиви възмлади дебилни юристчета са престъпници и моментално трябва да бъдат тикнати зад решетките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    29 Апр 2024 9:51ч.

    Да. Разбира се, при тебе ще се вразумят, ако още си строг, но справедлив!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петко Кирилов Петко?

    29 Апр 2024 9:13ч.

    Липсва едно "в" накрая в единия документ. Това може да стане, когато подписът е взет като правоъгълна картинка на бял фон и е сложен там и е закрил последното "в".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    29 Апр 2024 9:14ч.

    @ Зодия Прасе 29 Апр 2024 9:09ч. Прав си, като нищо глупаците ще кажат, че това е нарочна лъжа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    29 Апр 2024 9:44ч.

    Не ги защитавам, опазил ме Господ. Просто присъствието на всичките "герои" в кюпа идва малко в повече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не са вкичките

    01 Май 2024 1:16ч.

    Лорелите липсват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    29 Апр 2024 9:19ч.

    Копираните подписи са истински, но не са автентични. Ако бяха истински електронни, нямаше да има такъв проблем. Т.е. виновни са тези, които взеха парите, но не направиха дигитализацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    29 Апр 2024 9:55ч.

    Ся, и аз съм го правил този номер, ама то беше по желание на човека, който трябваше да подпише една бумага. Работата беше спешна, той пътуваше нанякъде, щеше да се върне след няколко дена и негови хора ми пратиха една растерна картинка с подписа му. Аз я конвертирах във векторен формат, долу-горе стана, и я пльоснах, където трябва. Но и аз, и той имахме ясното съзнание за гяволъка си, и че тва си е фалшификация отвсякъде. Бумагата не беше отговорна - списък на некви публикации. С други думи, нищо човешко не ни е чуждо, но тук става дума за държавно управление на най-високо ниво. А на такива нива, отговорността е най-голяма. Иначе, и аз, като някои форумци, съм скептичен, че почтеността и справедливостта ще победят. Ще си ги изберем, ще им подарим имунитет и когато, и ако, някой Мунчо (Вазовият герой), рече да постави въпроса за сваляне на имунитета - няма да стане. И кой е виновен за всичко това? Естествено - Румбата Радев, синергетикът, кой друг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо

    29 Апр 2024 9:34ч.

    Лена и Минчев не завеждат дело срещу Биволъ за клевета?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пара Петкова

    29 Апр 2024 9:35ч.

    Фалшификатът е фалшифициран, не беше от Lena-PC, а от PP-Kural.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Ат.

    29 Апр 2024 9:41ч.

    Да ги бяха подписвали със запетая по стар български обичай, никой нямаше да каже и дума :D Интересно тук дали е замесен нотариус, който да завери декларацията и списъка с членовете? Ако е замесен нотариус - значи той е издал четата ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Очаквам

    29 Апр 2024 9:43ч.

    фартчекърите от Дневник да докажат, че Бивол е финансиран от Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    29 Апр 2024 9:51ч.

    и социолозите дават на тази адв банда 2 място на изборите дебилите не виждат ли за какво гласуват или са платени всеки ден излизат какви ли не извращения и то в 21 век в така наречената евроатл българия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    29 Апр 2024 9:55ч.

    @ Дивергент 29 Апр 2024 9:17ч. Става дума за управление на държава, драги, не за някакво административно действие, което също е престъпление. Веднага се вижда какво е правила госпожата, дори да не си специалист. И не всеки би го направил, дори много да бърза или пък от мързел... Веднъж в качеството ми на служител в една фирма ме накараха да подпиша документ на език, който не знам, начаса си вдигнах шапката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    29 Апр 2024 10:52ч.

    Е за тва сме на тоя хал - щот ви мързи да учите езици. :)) Я виж който е учил езици как му се получават нещата.. то не са чужди инвестиции, то не са контакти, шнурове,..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куно

    29 Апр 2024 10:16ч.

    И за награда ще стане евродепутат, нищо чудно там да фалшифицира подписа на Урсула и да обяви от нейно име война на Русия...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Ставри

    29 Апр 2024 11:07ч.

    Чакам ги, но нямало да идват. Чувам, че щяло да има сделка. Без пандиз и с милиони по островите. Скотонаселението/суверенът да духа супата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    29 Апр 2024 11:12ч.

    минчивия е гоооооола водъ като глава.личи му отдълеко чи няма и библиотекъ.такива пък йористи като него произведени въ КО и ко : боооооол. жълтопаветна селения му викъми. мъкаааааааааа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Салот Сар

    29 Апр 2024 11:37ч.

    Без геноцид на такива запуснати терени справедливост не може да се въздаде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    29 Апр 2024 11:38ч.

    Спомням си, че един от шефовете на адвокатската кантора в която се е случила тази фалшификация май се спомина чрез особено нелеп инцидент. Дано няма връзка.. но ми се струва, че в онези среди случайните инциденти са пренебрежимо малко, които бяха доста зачестили тогава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    29 Апр 2024 11:42ч.

    Той в направата на детето да беше взимал дейно участие, а не във фалшификациите на бандата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    29 Апр 2024 11:52ч.

    Като главен аргумент да стане шеф на парламента Минчев беше определен като "добро момче" и толкоз.А "доброто момче" юрисче се оказа още и фалшификатор на документ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоз мъник

    29 Апр 2024 12:18ч.

    е много вреден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    29 Апр 2024 13:09ч.

    ПП са пример на обществен продукт на съвременната образователна система от яслата до абитуриентския бал, в която педагозите се правят, че работят, в която на подрастващите всичко им е позволено и не им се налагат строги наказания. Така стигат до степен на развитие "пубертет инфантил"и си остават такива до старческия дом, който в техните представи ще е като в 10 клас в гимназията - нагли, арогантни, кръшкачи, говеда без огради, либерастчета с афинитет да наложат диктатура на посретствеността, в която да ни учат на морал. А семействата им какви са? Лена Бориславова от какво семейство е? Имало ли е в тези семейства пляс, пляс шамарите? Е, ся, яко ги ошамариха! И още трябва батковците от герб, дпс и прочие да ги шамарят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "пляс, пляс шамарите"

    29 Апр 2024 15:30ч.

    Какви шамари? Кой шамаросва вундеркинд, възпитаник е на 91-ва немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“ в град София? Там са формирани и Никола Минчев, и Лена Бориславова, и Атанас Пеканов, и цяла плеяда български продажни великани... Образователната ни система, под влиянието на ОО и Джордж С. благодарение на "благотворното" purge-ване на учебните програми от социалните инженери на US4BG ги създава като на койвейр тези умни и красиви лидери и "граждани на света"... Нямам нетърпение да видя списък на сертификатаджиите от WEF с подписани от Клаус Ш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    29 Апр 2024 16:02ч.

    Вундеркиндите да не са защитени от шамари?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За крадец не ставаш сине...

    29 Апр 2024 13:28ч.

    И дъщерите и синовете на ПП не стават нито за крадци, нито за фалшификатори. Слави Трифонов е бил пророк с тази песен едно време, и в опозиция на тези будали днес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Една

    29 Апр 2024 14:10ч.

    Като не искат да си признаят, не могат ли поне да се направят на почтени и да обявят, че се оттеглят от политиката, докато имената не бъдат изчистени?!Минчев ме изуми!Говореха със суперлативи за него, като младата смяна в правото! Какво направихте, хора?!Позор, който няма да се забрави, независимо от продължителността на следствените и правни процедури!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ясно.

    29 Апр 2024 15:43ч.

    Дачков иска да ги критикува приятелски, в рамките на закона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От цялата дандания

    29 Апр 2024 16:06ч.

    вероятно нищо няма да излезе. Но читателския интерес трябва да се поддържа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да,

    29 Апр 2024 16:35ч.

    ша са борим яко срещу статуквото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В софия

    29 Апр 2024 16:38ч.

    са най-големите борци. От време оно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    29 Апр 2024 19:54ч.

    Немирната интуиция непрестанно ми подсказва, че една и съща невидима зла сила се е отпечатала върху лицата на героите от днешния ден: Лена, Кики, Никола Минчев. Те имат сходно излъчване. Излъчване на свръхсамоуверени млади хора, заможни, безпардонни гарови шмекери, които въпреки богатството си са готови я да задигнат багажа на разсеян пътник, я да изнасилят и оберат бабичка, докато ака в зловонния гаров кенеф. Днес научавам, че в сходна фекална обстановка е загинал прочутият адвокат Джингов, чиято кантората "Джингов, Гугински, Кючуков и Величков" е свързана с Лена, Кики, Минчев и майка на последния. Тя пък е потомка на знатния род Шавкулови, търговци на кожи, чиято къща е вдясно от входа на армейския театър,ул."Раковски" 98. Предполагам, че поради едни и същи кармични причини и при сходни обстоятелства ще загинат всички съдружници от прочутата ДГКВ кантора. Нищо чудно, сред жертвите на тегнещото над тях страшно проклятие да бъдат дори играчките на техните внуци. След Джингов иде ред на любимото меченце на Тодор - внук на адвокат Гугински. Една лятна утрин, то ще бъде намерено, разкъсано на парчета от скитащ в полите на Витоша вълк. След него иде ред на Мели, любимата кукла на Косара, незаконна внучка на адвокат Кючуков. Ще намерят Мели ударена от ток, докато се е къпала във джакузито си. Най-страшна ще е съдбата на Хари Потър, любима играчка на внука на адвокат Величков. Хари ще бъде открит, радпилян на парчета, върху жп релсите на Перник-София. Ще го разпознаят единствено по оцелелите му очила с Харипотъровия сигматичен диоптър, както и магическия жезъл, който необяснимо защо ще е затикнат в задника на младия магьосник. Нека всички адвокати точно на 19 септември в 16.17 ч. вдигнат очи към небетоц Тогава то ще е безоблачно и по него ще прелетят ята птици, отлитащи по Аристотеловия път. Те дружно ще изпишан последното предупреждение преди Апокалипсиса: "Ей, хора, не се ли наядохте, напихте и нае.ахе? Спрете се най-подир! Скоро ще получите вечен мат. А това е най-страшната участ, по-жестока от деветия кръг на Ада, адски болезнена позиция, открита наскоро от наши учени-шахматисти от БАН!" Апропо, вгледах се в снимката на Атанас Русев, пич от задругата Корал, за когото сефте научавам. Ами той е като Кирчовците, с които се е събрал. Никикво доверие не вдъхва. Прилича застарял бургаски екоблусар, който цяло лято кибичи на плажа и си сипва пясък в задника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фалшификатор

    29 Апр 2024 20:09ч.

    Бахти дървеното изпълнение. Вероятно и адвокатурата й е същата. От 20-ина години и софтуера, и хардуера има "защити" от такива поправки. Не е кой знае какъв проблем за този, който знае какво прави. Ама закво да платим на някое про, като можем сами да ги нашлякаме на Уърда, хахах.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантическа тор обвита в целофан

    29 Апр 2024 20:41ч.

    Възможно най-меко казано

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    30 Апр 2024 0:17ч.

    Този нещастник минчев господ го е наказал , едно , че е прост като кирка второ , че е тъп като бордюр от " унищожи София" и трето ... тук са много нещата ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    30 Апр 2024 0:22ч.

    Колеги коментиращи , на този защо веждите са му слети ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Evg70

    30 Апр 2024 7:51ч.

    На тия сладури, с фалшиви пълномощни и подписи, не трябва ли да се забрани да упражняват адвокатската професия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    30 Апр 2024 18:34ч.

    Поради идиотия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи