Балабанов: Няма да му се размине на Бойко Рашков! Няма да се размине и на Асен Василев!

Балабанов: Няма да му се размине на Бойко Рашков! Няма да се размине и на Асен Василев!

"Няма да му се размине! Няма да се размине и на контрабандистите. Няма да се размине и на Асен Василев. Тази комисия ще продължи да работи по обективен начин, за да може обществото да знае цялата истина". Това заяви депутатът Станислав Балабанов от името на ПГ на "Има такъв народ".

"Вчера се проведе заседание на комисията за корупция в агенция "Митници" и евентуално участие на Асен Василев в нея. Тази комисия не е разследващ орган съд и полиция, но вчера с пълна сила лъсна една брутална истина за срастване на държавата с ОПГ. Накратко - наличието на мафия в България. Според информация от МВР, лицето Бойко Илиев Рашков се е срещал над десет пъти с доказани контрабандисти и то не къде да е, а в сградата на МВР и не като какъв да е, а като министър на МВР. Това не е просто скандално, не е част от предизборна кампания. Това е позор. Тежък политически скандал, а също и и доказателство за престъпление. Вчера, лицето Рашков, от страх от правосъдието не просто лъжеше по темата, а започна и да маже", заяви Балабанов.

"В интервю пред БНТ призна, че се срещал с тези лица много преди рождения си ден, когато все ще не ги познаваше. Това е жалък опит да се измъкне от кашата, в която се е забъркал и да хвърли кал върху други лица от политическия небосклон, и ще му се размине. Да, ама не! Няма да му се размине! Няма да се размине и на контрабандистите. Няма да се размине и на Асен Василев. Тази комисия ще продължи да работи по обективен начин, за да може обществото да знае цялата истина. А истината е, че ПП-ДБ не се различават от всички грехове на ГЕРБ и ДПС. Те са двете страни на една и съща монета. Това обяснява защо имахме тази вредна сглобка и защо е възможно и след изборите да се "сглоби". Това може да бъде спряно на изборите и ние от ИТН ще направим всичко възможно това да се случи".

Източник: БНТ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Смешник

    19 Апр 2024 10:20ч.

    Палячо...глупав..хванат от улицата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 100% ВЯРНО

    19 Апр 2024 12:17ч.

    и си вярва на всичко от горе

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Констатация

    19 Апр 2024 10:24ч.

    Смешници са тези, които след всичко случило се, пак ще гласуват за ПП-ДБ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друго си е да гласуват за ГРОБ нали?

    19 Апр 2024 12:10ч.

    Скрий се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    19 Апр 2024 10:32ч.

    боико рашков се изложи тотално непознавал съседа си по ограда не го очаквах това от него язък затова не гласувам

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    19 Апр 2024 10:43ч.

    "затова не гласувам". Хубу бе, разбраме те. Ама защо го пишеш всеки път? То не е за хвалба. Себе си ли убеждаваш, че си права, или изпълняваш поръчение да работиш за ниска избирателна активност? Кой има полза от това? Партиите с твърди и безмозъчни ядра - Герб, ДПС и жълтопаветниците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами прав е човекът. Гласуването само дава възможност на колониалната администрация на американското посолство в София да твърди, че е държавата България

    19 Апр 2024 10:55ч.

    Пък тя не е. Бюрокрацията в София е конгломерат от преплетени престъпни групи, чиито конци отиват в чужбина, на Запад, в Брюксел, Лондон, Фашингтон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    19 Апр 2024 11:00ч.

    Е, като не гласуваш, им отнемаш възможността да твърдят, квото си искат? Нищо подобно, даже ги улесняваш. Но то си е ваша работа. Въпросът ми към бабата беше, защо го пише всеки път?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Мара я е страх в крадилнята да не влезе някоя нова и много гладна банда крадци, като например "Левицата"

    19 Апр 2024 11:08ч.

    Там е пълно с изроди под прикритие като Кадиев, който пише фактури за ток, произведен от енергетиката на НРБ. Айде не той, ами жена му. А семейство Кадиеви има толкова заслуги за съществуването на останките от тази енергетика, колкото кучето на Байдън.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    19 Апр 2024 11:14ч.

    Както казва модерният ляв: "Като те е страх от мечки в гората, отиваш, майна, и тва е!".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Не гласуваш", защото си на грантове.

    19 Апр 2024 12:11ч.

    Чужд агент си ти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щом патето казва...

    19 Апр 2024 12:16ч.

    ...траябва да е така.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всички постове по-горе

    19 Апр 2024 11:07ч.

    са писани от безмозъчни юрдеци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    19 Апр 2024 12:29ч.

    Няколко пъти съм гледал репортажи от изказвания на Балабанов и Тошко в народното събрание. Впечатли ме стереотипно поведение и на двамата. Те излизат на трибуната по характерен, почти ритуален начин. Балабанов тръгва надут, сякаш до откат е напомпан и току-що са извадили маркуча на помпата от задника му. Пристъпя тежко, гледа лошо, очите са застрашително присвите - същински разсърден носорог. Речите му са като писани от вдъхновен гимназист, постоянно насърчаван от любящата си учителка по литература. Тошко е замесен от друго тесто. Към трибуната той припка като навита докрай пружинена детска играчка. Лицето му издайнически отразява това, което е намислил да изрече. Върху него дори е изписано и сладкото предчувствие от очакваното одобрение на смешките, които е намислил да разкаже. И на Тошко, и на Балабана безпощадно се е отразило продължителното общуване с простака Слави и опърдения въздух, който заедно дишат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “Ефрейторе”,за съжаление тук

    19 Апр 2024 13:05ч.

    нивото ти падна и то доста надолу!Не знам защо се захващаш с Балабана и Тошко Африкански но мисля че там не ги е силата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    19 Апр 2024 13:56ч.

    Бирлибан Блаблабанов и Тошко подпират Доктор Борисовата партия.. Помним и мосю Гроздан.. как бутнаха Кокорчовци, които искаха да национализират "златния гьол" и Евролаба, или да ги присвоят към себе си... Точно не знам!............. Ама Славчовците клатеха яко , та ония паднаха.. Не заради гьола, уж, заради отстъпки на Сев. Македония..Ачкьопеци и мастии, гиди свини Славчови, а се прават на стражеви кучета!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    19 Апр 2024 14:19ч.

    За да има мир - ГЕРБ и СДС ,в Източен Сибир!.............................................. За да има мир - депесета, итенета , във Диарбекир!.................................. За да има мир - и на бесепето, ай сиктир!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    19 Апр 2024 15:01ч.

    И пепе-дебе-лите у Гуантанамо, за да има мир!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи