Поругаването на българското знаме на гей парада се обръща срещу ЛГБТ общността

Поругаването на българското знаме на гей парада се обръща срещу ЛГБТ общността

Автор: Виктор Блъсков, "Труд"

Чували ли сте легендата за “Голема от Прага"? През 16-ти век в Прага бил създаден голем (човекоподобно същество от глина), за да защитава уязвимите в гетото на чешката столица. Големът се събуждал със заклинания и те го правели по-силен всеки път, но също така все по-жесток. И се обръщал срещу тези, които трябвало да защити. За да го спрат, се налагало да отнемат свещените символи, които му дават сила.

Ще е добре някой от ЛГБТ общността да вникне в смисъла на легендата и да си извади поука. Все пак, поругаването на българското знаме на сцената на прайда беше повратна точка на цялото движение, което вече вреди на собствената си кауза.

Събитието, което претендира да е “протест”, вече се превърна в отблъскващо статукво - те имаха толкова много корпоративни спонсори, че платното не им стигна и се наложи да ги въртят на екрана зад сцената. Посолства от цял свят ги подкрепят, столичната община също.

Всеки нормален човек би се питал - за какво тогава се протестира? За какво се търси подкрепа? Та те имат цялата подкрепа на света!

Всичката тази подкрепа обаче се насочва към посредствени изпълнители, които в най-добрия случай ще бъдат полуголи на сцената и ще покажат естетическа пошлост, а в най-лошия - ще поругаят знамето.

Ами документът как България губила 2,5 милиарда лева годишно от хомофобията? Малко трудно ще е някой да ти хареса каузата, ако си измисляш по-фантастични реалности от Толкин. 

 

София Прайд 2024. Певицата Мила Робърт демонстративно захвърля българското знаме на земята, за да остане по костюм на ЛГБТ общността. Публиката аплодира.

 

Същото е и отвъд прайда - ЛГБТ големът прекарва годината в бутафорни акции на протести и стачки, които съвсем по случайност влизат с координиран залп по подбраните лъскави медии. И нито един българин, дори вероятно самите протестиращи, не им вярва. Организират се драг куин шоута, които се представят като част от “борбата”. Не подминават и традиционното българско прибиране на малка сума от държавен фонд, което превръща уж чистата им кауза в тънко, балканско схемаджийство.

Най-страшното от всичко е радикализирането. Прайдът и всичките други дейности на НПО-тата отблъскват най-умерените, но овластяват и дават платформа на най-радикалните, най-агресивните и най-шумните от общността. Те после застават на преден план и говорят от името на цялата общност.

Впечатлението, което получават хората, е за овластени, агресивни хора, които парадират със сексуалността си и мразят активно всичко традиционно, българско, християнско.

Всичко това е набрало такава скорост, че дори да се свали например буквата Т от свещените символи ЛГБТ, вече е малко вероятно големът да бъде деактивиран. Поне в България не се стигна до ужасяващите операции на малки деца, които отвратиха много други държави от цялата работа.

 

 

 

Коментари

 • Ghost

  25 Юни 2024 12:50ч.

  Без прайд няма кинти, а да бачкаш е трудно, мръсно и лошо платено.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • че кой е луд да блъска в цеха, на обекта или на къра

  25 Юни 2024 13:02ч.

  щом си има задник като слънце – малко сапун, малко клизма, много шарено, айде на прайда и кинтите потичат без зор и пот

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  25 Юни 2024 17:37ч.

  Нашите съюзници от голямата война много правилно са знаели съотношението между свободния труд, правилното хранене и кой какво му се полага !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Данъкоплатец

  26 Юни 2024 12:38ч.

  Докато шествието на българското семейство издигаше високо българският флаг , ЛБГТ обществото го поруга и никой от тези мозъци не реагира , а в извратен транс наблюдаваха и се радваха. Докога ненормалните ще диктуват своите норми чужди на българското общество ? Докога ще изсмукват средства за важни за столицата съоръжения ? Миналата година Община София е предоставила помещения за т.нар. афтър парти на София прайд. Мястото е Регионален център за съвременни изкуства "Топлоцентрала". Там общината наля над 5 млн. лв. да го реконструира, след което го превърна в културен институт на общинска издръжка - място за оргии с драг - кралици . Столицата се напълни с гей - клубове, а гей - парада струва на данъкоплатеца 90 000 лв . тази година !!! От това ли имаме нужда или от ДЕТСКА БОЛНИЦА и детски площадки ? Аз няма да плащам повече данъци !!! Не искам парите ми да отиват за този позор !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лилия Костова

  26 Юни 2024 19:53ч.

  Знаели са... дръжки :) Ако имаха малко мозък в главата, никога нямаше да им хрумне да пипат свастиката... и Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Една Българка

  27 Юни 2024 17:44ч.

  Браво! Точно това трябва да направят всички! Сами финансираме паразитите. Ние сме полезните хора - ние произвеждаме и строим всичко. От нас смъкват по 100 кожи за да си финансират изращенията. Нищо добро не сме видели от тоя "елит". Само простотия и безкрайна лакомия. Не трябва да им плащаме тъпизмите. Затова и са толкова нагли - знаят, че са тъпи и некадърни, хранят се на наш гръб. А тъпата полиция ги защитава. Същите безполезници като тях - престъпността се шири, а смотаняците съпират глоби и такси. Паразити.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Pak onya sys soprenia dostyp

  28 Юни 2024 1:08ч.

  Dokato pak glasuvate taka i hodite za gybi. Ne znam dali neshto shte se promeni, no si struva da se opita!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лошо им се пише на тия прайдуващите. А още по-лошо на организаторите им

  25 Юни 2024 13:01ч.

  Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  25 Юни 2024 23:02ч.

  Лошо им се пише само 3 в 1 - мек, прехапан език и счупен среден пръст !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  25 Юни 2024 13:11ч.

  Коя изобщо е тая джендър-кифла? Никой не я беше чул до онзи ден! Е, сега ще стане известна. Както се казва, няма лоша реклама... Дано поне ѝ друснат една солена пет-цифрена глоба, за поругаване на националния флаг!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Радикал

  25 Юни 2024 13:18ч.

  Явно е време, мнозинството ДА ПОКАЖЕ на малцинствата, къде им е мястото...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ваня Щерева

  25 Юни 2024 13:20ч.

  Гладия голема брат.....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  25 Юни 2024 13:31ч.

  Присвоената дъга от извратеняците, повечето заради някаква аванта, политически облаги, "тренд" и малоумни внушения от сащисаните сатанисти,заедно с крайно престъпното, анти по всякаквите норми на Нормалността, задкулисие: - в същност няма никаква вина. Цветовете на дъгата всички заедно, споени в едно, са в крайна сметка Бялата светлина, Белият цвят - светлината на Бог! Всичките девиации на нормалното, до неотдавна в списъците на болестите, са в същност ОТРИЧАНЕ на самото Съзидание! И точно тази, само отричаща се перверзия, нормалните хора, огромното мнозинство на човечеството НЕ МОЖЕ да приеме. Просто по дефолт (ново-българска дума). И всичките тези малоумници, приели и следващи привнесените от Деструкторите на Съзиданието схизми, в голяма част престъпни, са обречени. Няма значение дали веднага, дали след малко или После: - Вие сте се самоизключили от позитивното развитие въобще, това към Логоса през Вечността. Подлежите на пълно изтриване, субстанцията ви ще отиде за пре-създаване и за ново инциализиране от дъха на Създателя. Но вече като съвсем друга душа. ... - Пък за антидържавните и всякаквите други дивотии и престъпления, си има ред за налагане на присъди и наказания. Ако не сега - ще е скоро, след прочистването на Авгиевите сащисани обори от Новото време. То започна вече, но без вас, подстрекателите и господарите ви.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • всякаквит

  25 Юни 2024 13:42ч.

  Сънародниците вече виждат, че содомитите искат да властват над нормалността! Содомити, изненада за вас: Всеки нормален българин крещи - НЕ НА ЛЪГЪБЪТЪ извращенията, ДА на расизма, вън от България на ненормалността! Без смъртното наказание се стигна до публичната поява на СОДОМИТИ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жалкото е че

  25 Юни 2024 13:51ч.

  Истинските хомосексуалисти /малък процент от обявилите се за такива/ започват да усещат че "пресоляването" на манджата страшно им вреди. Не случайно известни артисти, шоу мени , певци и т.н. с хомосексуални предпочитания предпочитат да стоят настрана, или направо се обявяват против тази сатанистка оргия. Защото тя неумолимо води към едно - насилие, бой и трепане на тези уроди. И това ще засегне и сухото и суровото, Дженъдр вълнАта е най-вредна именно за истинските хомосексуалисти , те го схващат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитана на колесника

  25 Юни 2024 23:01ч.

  Това е точно така. Най-вероятно в страните от Западна Европа и Северна Америка да се стигне до тази крайност след някой друга година. Все пак доказали са многократно през годините, че са царе на крайностите и зверствата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Spreniia

  28 Юни 2024 1:13ч.

  I nakraia bash psevdosodomitite shte trepat bash geyovete. Tendencia nabliudavana sled 10 noemvri na principa bask partijni skretari stanali demokrati...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 666

  25 Юни 2024 13:54ч.

  Туморното образование БХК антибългарски хелзински комитет ще излезе да я брани, да я защитава. Затова Русия забрани всякакви чуждестранни НПО-та, защото рушат морала, унищожават традиционните християнски ценности! Пътят на България не е евро-атлантически, защото оттам идват извращенията!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БПФ

  29 Юни 2024 17:23ч.

  Точно затова първо тая престъпна организация трябва да бъде унищожена, така както се унищожава злокачествен тумор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вакханалия, за да не кажа

  25 Юни 2024 13:57ч.

  оргия. Тези хора са болни, нямам предвид всички, защото има и други, които никога не биха захвърлили българското знаме на земята. Болни са от егоизъм, от прекомерно надценяване на аз-ът. Каква по-голяма посредственост и застой в развитието има от това да си въобразяваш, че светът се върти около теб? А те точно това си мислят и въобразяват, че са над другите, демонстрирайки го по отвратителен начин. Всъщност повечето са лапачи и мързеливци, а светът се върти от панти века, видял е какви ли не варварства и продължава да се върти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Gen.Gurko

  25 Юни 2024 14:01ч.

  И каква им е точно каузата на тази извратена, интернационална измет , деисинтернационална измет, че подобни действия да и вредят? Нещо не се се сещам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отговор

  25 Юни 2024 18:28ч.

  На боклука каузата му е да гние и да разнася зловоние. Това и прави.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Митето

  25 Юни 2024 14:11ч.

  Софетата скачаха за демокрация и получиха деградация и извращения.Да им е Честито!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иво

  25 Юни 2024 14:38ч.

  https://m.youtube.com/watch?v=LL2u7tt7cGY Голем за Нотариуси, Джуджета, Пепита, Любени и техните деца, за Виолета Стефанова-Савова. И т.н. поздравете ги, не се стеснявайте!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дидо

  25 Юни 2024 15:00ч.

  Блъсков, точно ти ли ще говориш за "балканско схемаджийство", бре?Точно ти ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Толкова певица,

  25 Юни 2024 15:16ч.

  колкото майка й писателка. Баси и нещастниците!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Елисавета

  26 Юни 2024 13:01ч.

  Ама баш. Тая нейна майка - Ваня Щерева я търпим десетилетия с нейното чекнене и бездарие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уке Цветко

  25 Юни 2024 16:02ч.

  Блъсков да не лицемерничи, нали е в синя българия, дето са про ес и про нато! Ми в ес и нато е така! Що се трогвате, тука всичко е приключило, скоро и демографски!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Варна

  25 Юни 2024 16:23ч.

  И тая кучка е поканена във Варна на празника на Аспарухово,познайте как ще я посрещнем!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • абе аз бих я посрещнал

  25 Юни 2024 16:27ч.

  с кабарясалия кожен чук

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • По-притеснителното

  25 Юни 2024 17:01ч.

  По-притеснителното е, че присъстващите български граждани не я освиркаха, като поруга вашето знаме и не я свалиха от сцената. Те няма как да се наричат българи, просто имат български лични карти. А певичката явно е бързала да порасне и е пропуснала първите си 7 години. Очаквам да я осъдят на затвор, защото знамето е много повече от всеки един от нас, тя поруга дедите ни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  25 Юни 2024 17:12ч.

  Цъ! Няма да я осъдят. Може би дори няма да я повикат и на спявка по въпроса. Няма кой вече. След като позволихме безнаказано да мърсуват с историческата ни памет и да режат незаконно с флекс Паметник и да поругават многократно и други... Дрогаре, нищо няма да се промени, докато стадото не се втурне на Орлов мост за нова Среща и Сгляда. ... Но този път Освободителят ще бъде със съвсем друго отношение - променено както към ПРЕДАТЕЛИ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sprian

  28 Юни 2024 1:17ч.

  Eis-i, osyglasen, kakto vinagi s izkliuchenie na neosyznatiia vse oshte fakt, che vsyshtnost osvoboditeliat ni predade.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Golemiq

  25 Юни 2024 17:27ч.

  Много завоалирано за голема. “Кажи си Иване”, че това е еврейско заклинание използвано за създаването на голема който да пази еврейските гета. Отнемането на тези “символи” е всъщност изтриването на еврейски букви от тялото на голема, които “символи” се явяват заклинанието в писмен вид.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • доц. Карачибук

  25 Юни 2024 17:40ч.

  Не бива да придиряме на Ваня Щерева и щерка й Мила Роберт. И двете са хиперсексуални откачалки. Ваня вече влиза в климактериума, което направо взривява нейната похотливост. Тази луда купонжийка се възбужда до полуда от какво ли не странности: червената светлина на светофара, влизането в асансьора, конски тропот, а пищящата сирена на полицейска кола я довежда до мощен неудържим оргазъм. Дъщерята Мила следва даото на майка си. Често се разгонва като сиамска коза. Видеото от гей парада я показва как е приклрила срамотиите с българското знаме. Не се видя обаче, че тя е декорирала в бяло, зелено, червено и вагината си. Апропо, Мила е интересен феномен. При нея G точката й играе ролята и на трето око. Предлагам на читателите един от най-чаровните стихове на нейната майка Ваня Щерева: Джуджето от отсрещния прозорец / Ме наблюдава и се крие зад пердето / Джуджето в тази неделя си е казало / Я да видим какво прави отсреща голямата какичка / Сгъва чорапки голямата какичка / И гащички / Такива, които на тебе / Никога няма да станат… / Няма да се учудя ако генерал Атанасов е съсед на Щерева.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • голем си

  25 Юни 2024 21:12ч.

  доц.Карачибук!:)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sprian i bezuteshen

  28 Юни 2024 1:22ч.

  Evala, uchiteliu! Sal deto az vidiah edin uvisnal zadnik v cvetovete na dygata, NO kakto kazvashe edin: za vsiaka mastiia si ima pytnici...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  25 Юни 2024 17:42ч.

  Всичко това беше финансирано от америка за България, забравихте ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викт

  25 Юни 2024 18:17ч.

  Който плаща, той поръчва музиката. Народ без история, национално самосъзнание , култура и традиции, с наложени отгоре фалшиви "ценности" няма и бъдеще като народ. Такава е политиката на спонсорите на подобни мероприятия и в сцената с българското знаме няма нищо случайно, даже напротив!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Неуравновесена Нещастница

  25 Юни 2024 18:31ч.

  И тя и майка й.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Неуравновесена Нещастница

  25 Юни 2024 18:34ч.

  А и изключително Некадърна. Майка й се опитва да я наблъска в шоубизнеса,но гърлото й е по-широко от това на буркана.Толкова е тъпа...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  25 Юни 2024 18:42ч.

  Те самите доказват, че поведението им е в резултат на културно влияние, а не на генетични особености. Само техните изпълнители изпълняват еротични танци и нищо друго, движения взети от стриптийз клубове и публични домове. Това само по себе си е доказателство, че самото им свръх сексуализиране ги кара да прекрачват границите. Всичко, което се предозира, убива естеството на нещата, те просто предозират в сексуален план. Нищо друго не им е различно, всъщност - пияниците също пият всичко, каквото им попадне.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • онуфри

  25 Юни 2024 19:21ч.

  Всеки има правото да се самоопределя като какъвто/каквото си пожелае. Но, не бива да го прилага на практика. Представяте си, че аз реша да се самоопредеделям като „железния човек“. До тук добре. Но сега си представете, че железният човек може да спира движещ се влак със своята желязна ръка. И до тук добре. Представете си сега, че аз имам неблагоразумието да се опитам да спра движещ се влак. Накратко – ще стана на кайма, която се е самоопределяла като „железния човек“ и е приложила своето самоопределение на практика. Така, че нека се самоопределят, но ако го приложат на практика ще станат на кайма. Цяла Азия и Африка тях чакат. Изсипват се в Европа и я заливат безмилостно с културите си, без да се интересуват кой как се самоопределя. Ще ги прегазят като гореспоменатия влак.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Калин Орела

  25 Юни 2024 21:09ч.

  "Впечатлението, което получават хората, е за овластени, агресивни хора, които парадират със сексуалността си и мразят активно всичко традиционно, българско, християнско." Ами точно ненавиждат и жадуват власт, на всичко традционно,българско, християнско.Не сте познали мърши , тоя ще ви е последния спокоен парад! Бой требва да тия до спукване!Прайда-сборище на психопати!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Влади

  25 Юни 2024 21:33ч.

  Какво си въобразяват тези педали и лесбийки? Свободата не е...слободия! Краварите нарочно ни натресоха "евроатлантическите" ценности и унищожиха всякакъв морал в обществото ни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  25 Юни 2024 23:30ч.

  Най лошото е че в България това мероприятие се ползва изцяло с цел облага по политически и религиозни подбуди от "будните деца"(атлантически еничари) които искат да се тагнат в социалните мрежи и да се самоопределят като гей сатанисти, за да може да учат по западните ВУЗове(където за да учиш ти правят пълна интернет справка, на интересите и мненията)! У нас дори няма класическият сексуален разврат на гей парадите, само морален интересчийски, с тънка сметка и българска хитрост по семейна мечта да си пратят детето еничарин, да учи на запад за да сполучи! Което в същността си е по гнусно дори и от самият парад на гордостта... защото българите са роби на могъщият господар - Келепир и му служат с хитрост и подлост!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Алабала

  26 Юни 2024 1:02ч.

  Това не е просто гей знамето. Простата дъга отдавна е отхвърлена. В цветовете на това знаме намират място страдащите от всякаква измислена или самовнушена полова дисморфия, както и всякакви други полови и сексуални извращения. Черните е кафявите черти символизират... цветнокожите, а има версия, която включва цвят за жените (каквото и да означава това) и дори знамето на Украйна. ППДБГТ+ движението не защитава просто правата на Евгениминчовци и Васкокецовци, даже напротив; това е мощен способ да насочва гнева на всякаквите евроатлантически и либерални последователи към враговете на естаблишмънта. А за Мила Роберт... Дъщерята на Бриен Тартска. Само това те кара да пророниш едри сълзи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОСТОВА

  26 Юни 2024 1:50ч.

  Поинтересувах се коя е тая персона. Прочетох това- онова. Ваня Щерева. Човек не си избира родителите, това е така. И не може да бъде укоряван за тях или делата им- и това е така. Но в случая с милата Мила крушата не просто е паднала таман до дървото. Направо си е същото дърво. Тъповато, неясно колко и дали образовано, слабо културно нещо. Известно с това, че е дъщеря на майка си. Станка Желева втори номер. Простовати, неуки, невъзпитани, сияйно тъпи едноклетъчни. Които парадират просто защото са деца на някакви хора. Една моя леля в такива ситуации казва: "Мотика номер 6 до второ нареждане!" Греша ли или поругаването на национален символ е престъпление? Нещо полиция, нещо бърз процес, нещо? Глоба поне!? Аман от войнстваща посредственост! За протокола. Двама от най- близките ни семейни приятели са гей двойка. Заедно са от над 20 години. Не съм ги видяла да "шестват". Да искат "права". Да се оплакват. Бих им поверила живота си. И в много отношения са повече мъже от всички хетеросексуални, които познавам. Интересно. Те защо не ходят на тия "събития" и ги смятат за палячовщина и вреда? Питам само.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sprian

  28 Юни 2024 1:30ч.

  Kostova, tova che mi spriaha dostypa za nishto, ne mi prechi da cheta tvoite postove. Vse edno che az sym gi pisal. No, da ne stavam banalen. Rano ili kysno na tezi deto kazvat neudobnata istina im spirat edno-drugo...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • решение

  26 Юни 2024 13:51ч.

  Изроди. Откривайте Белене.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БАЧЕ КИКЕ

  26 Юни 2024 14:24ч.

  Коя е тая недочесана селска пръчка?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Геро

  27 Юни 2024 11:52ч.

  Мила Робъртс ...или нещо подобно, важното е да е снобарско! Световно неизвестен миризлив,прогнил боклук!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЕднаБългарка

  27 Юни 2024 17:49ч.

  Преди бях толерантна към обратни, малцинатва и т.н. Всички сме толерантни. Обаче - подадеш му пръст, то ти отхапва главата. Стига толерантност на всякакви простотии! Бой с правата лопата трябва! То не е човек. Колкото си по-учтив, толкова повече ти се качва на главата. Всичките там политици, държавни институции, нпо-та, малцинства, мигри и прочее лайнари са едни най-обикновени глупаци, извратеняци и некадърници. Време е да хванем по една брадва и да им покажем. Не мога да разбера защо не го правим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДРУГА БЪЛГАРКА

  27 Юни 2024 22:40ч.

  Че защо с брадвата? За да им докажем, че сме точно толкова безпросветни консерви, колкото твърдят? Не. Со кротце, со благо и...с мотика номер 4. Да копаят картофи, да работят оранжерии. Малко работа да свършат. Да видят как се печели хляба. Винаги съм била толерантна. Винаги съм вярвала, че в частния си живот всеки има право да решава какво и как. Ама има една приказка- в селото не го щат, то пита за къщата на попа. Тези хора не искат права. Те искат привилегии. И това не е ОК.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sprian

  28 Юни 2024 1:32ч.

  Privilegiite za tiah, zadylzheniiata za ostanalite!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи